Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 04. 07. 2025. 05:09

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 64 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 12:53 

khasma wrote:
D.K. Warslut wrote:
Vi koji serete po Immortalu...ODJEBITE!

Zanima me koliko vas sluša Immortal od početka ili ste ih otkrili na Damned in Black kao većina današnjih blekerčića?

Ono što su oni napravili za BlackMetal hrpetina današnjih govana neće uspjeti za 10 vječnosti!Respect totalni!

Ne serite,molim vas...da nije bilo njih i sličnih im,kurca bi slušali danas,a ne silne Astrofaese,Nokturnal Mortume i slične,koje ste nedavno otkrili!

hehe, enough said.

Fors, fors. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 23:12 

D.K. Warslut wrote:

Zanima me koliko vas sluša Immortal od početka ili ste ih otkrili na Damned in Black kao većina današnjih blekerčića?

Ono što su oni napravili za BlackMetal hrpetina današnjih govana neće uspjeti za 10 vječnosti!Respect totalni!

Ne serite,molim vas...da nije bilo njih i sličnih im,kurca bi slušali danas,a ne silne Astrofaese,Nokturnal Mortume i slične,koje ste nedavno otkrili!

Ja sam "otkrio" Immortal negdje 98-e, sa "Blizzard Beasts"-om. I taj album je kao i naslijednici, bio isparavajuca hrpa kozijih govana sa izuzetkom dva momenta briljantnosti.

Naravno, moracu kupiti slijedece izdanje na svim mogucim formatima iz postovanja, ne mareci za cinjenicu da su vise od pola svoje diskografske karijere spizdili u sranje neizrecivo....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 23:41 

Djecojed wrote:
D.K. Warslut wrote:

Ja sam "otkrio" Immortal negdje 98-e, sa "Blizzard Beasts"-om. I taj album je kao i naslijednici, bio isparavajuca hrpa kozijih govana sa izuzetkom dva momenta briljantnosti.

Naravno, moracu kupiti slijedece izdanje na svim mogucim formatima iz postovanja, ne mareci za cinjenicu da su vise od pola svoje diskografske karijere spizdili u sranje neizrecivo....

Zanimljivo je to da kada se priča o Immortalu, rijetko tko spominje Pure Holocaust, koji je meni bog i batina naspram ostalih kasnije diskografije.
I koga boli kurac tko je kad saznao za Immortal. This is not a fuckin' contest.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 11. 2005. 01:25 

Astrofaes wrote:

Tako je,zato ne treba isto tako ni srati po njima,jelte?
Meni nije isto kad slušaš bend od prvog albuma ili od 5-og i još su ti puna usta govana o tom bendu!
A alergičan sam kad mi neko ufurano dijete pljuje nekakve bendove.

Last edited by D.K. WARSLUT on 04. 11. 2005. 13:38, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 11. 2005. 03:12 

Astrofaes wrote:
Zanimljivo je to da kada se priča o Immortalu, rijetko tko spominje Pure Holocaust

zavisi ko prica... prema mojim izvorima a kasnije i licnim spoznajama immortal je drugo ime za pure holocaust. i usput, pored tih silnih njihovih band-on-cover ilustracija, PH coverart je fakat najbolje i najozbiljnije ispao... ovaj zadnji je fakat komican, tu je blizu i DIB...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 11. 2005. 07:54 

Pure Holocaust = Immortal

imaju jos dva, prosjecna...al to je to....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 11. 2005. 11:51 

Jedva cekam da cujem, a Immortal je meni fenomenalan bend, slazem se sa Warslut potpuno

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 11. 2005. 12:28 

Djecojed wrote:
Pure Holocaust = Immortal

imaju jos dva, prosjecna...al to je to....

100 ljudi,100 ukusa.
Meni je Battles nešto nenadjebivo!
PH i BITN = svetinja!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 11. 2005. 15:45 

D.K. Warslut wrote:
Astrofaes wrote:

Tako je,zato ne treba isto tako ni srati po njima,jelte?
Meni nije isto kad slušaš bend od prvog albuma ili od 5-og i još su ti puna usta govana o tom bendu!
A alergičan sam kad mi neko ufurano dijete pljuje nekakve bendove.

Da te podsjetim da si i ti bio nekad dijete. :wink:
Immortalovi albumi zvuče jednako danas kako su i zvučali prije 5 ili 10 godina. Ne treba se slušat bend od prvoga albuma da stvoriš neki ukus što se tiče toga. I nisam rekla da je Immortal tako loša glazba. Užasno je loš imidž. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 11. 2005. 20:58 

vise od pola albuma ima slicno uzasnu muziku, tekstove i produkciju. Kao i uzasan imidz jebiga...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 11. 2005. 23:22 

Astrofaes wrote:
Da te podsjetim da si i ti bio nekad dijete. :wink:

Ne treba se slušat bend od prvoga albuma da stvoriš neki ukus što se tiče toga.

Jesam i slušao Metal od svoje 9 godine iliti 4-og razreda osnovne škole,znači punih 19 godina Metalne krvi...ti tada nisi ni bila u planu,a kamoli nešto drugo!

Ovo si se bogami zajebala jebački!
Znači (primjera radi) Diabolical Fullmoon... i Damned... su (po tebi) isti dojam ostavili na tebe i isti su stil?E onda stvarno imaš uho za usrat se!Lupetaš gluparije teške i bolje se ostavi filozofije,jer ti ne ide.

Vidiš ja pratim Immortal od prvog albuma,pa primjećujem razliku i "razvoj" njihovog stila,nisam u jednom danu skinio sve albume i ostao:...bzzzzzt...cool...hehehe...evil...

IMMORTAL RULES!!!!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 00:55 

Warslut ne seri...
Ja ih lično mrzim jer su ta bijedna dva albuma (Pure i Battles)koja na nešto i liče sami posrali gomilom govana koja slijede u njihovoj diskografiji...Ta dva albuma i slušam.Inače ukupan dojam o bendu je ništica. Razumiješ?
Svako ima svoje mišljenje i to je to.A to što sam se posrao po tvom omiljenom bendu,nema veze sa tobom i tvojim metal stažom,već isključivo sa vlastitom percepcijom nekad interesantnog,holocaust benda...
Damned by Black :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 01:04 

heretik Rajko wrote:
Warslut ne seri...
Ja ih lično mrzim jer su ta bijedna dva albuma (Pure i Battles)koja na nešto i liče sami posrali gomilom govana koja slijede u njihovoj diskografiji...Ta dva albuma i slušam.Inače ukupan dojam o bendu je ništica. Razumiješ?
Svako ima svoje mišljenje i to je to.A to što sam se posrao po tvom omiljenom bendu,nema veze sa tobom i tvojim metal stažom,već isključivo sa vlastitom percepcijom nekad interesantnog,holocaust benda...
Damned by Black :twisted:

Miki znaš da te gotivim,ali ti voliš da malo kakiš i pretjeruješ,nisi ni ti sveznajući! :P :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 01:09 

heretik Rajko wrote:
Warslut ne seri...

O-ho,neko se našao uvrijeđen?
Pretpostavljam da si i ti jedan od novopečenih,jer da nisi razumio bi šta sam htio reći s tim primjerom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 01:13 

Primadonno,kakve veze(pošto nisam sveznajući)ima sveznanje sa emotivnim i muzičkim doživljavanjem nečega što oni uobličavaju u muziku? :lol: Opet kažem,ne gotivim ih ni pod razno,iako njihov prišivač zauzima centralnu poziciju na leđima tvoje jakne.I dobro ti stoji :twisted: . Al su se ponizili zadnjim izdanjima ko niko na black sceni....
Jednostavno,takva muzika odavno nije dovoljna da zadovolji moje apetite...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 01:22 

Warslut:Ne da sam novopečen,već sam i zelen i crvljiv.Kao kad ti šiptar uvali loše ispečen,zelen i crvljiv kesten za vlastite novce.I kao takav serem li serem,a uopšte i ne slušam muziku o kojoj se diskutuje,jer je meni prevashodno bitan broj odgovora,a ne njihov sadržaj... :twisted:

Nego,suoči se s tim da neko može imati loše mišljenje o nečemu o čemu je tvoje dobro;ili obrnuto,sve jedno.Ali ne može imati LOŠ ukus jer je ukus subjektivna kategorija,koja ne trpi atribute...

Hail!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 01:25 

heretik Rajko wrote:
serem li serem

Eto svaka čast,volim kad čovjek sam shvati neke stvari.

Slava!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 01:27 

heretik Rajko wrote:
Primadonno,kakve veze(pošto nisam sveznajući)ima sveznanje sa emotivnim i muzičkim doživljavanjem nečega što oni uobličavaju u muziku? :lol: Opet kažem,ne gotivim ih ni pod razno,iako njihov prišivač zauzima centralnu poziciju na leđima tvoje jakne.I dobro ti stoji :twisted: . Al su se ponizili zadnjim izdanjima ko niko na black sceni....
Jednostavno,takva muzika odavno nije dovoljna da zadovolji moje apetite...

Ma tvoj je jedini problem,što misliš da si uvijek u pravu i tvoja se mora poštovati,a ja ti nisam klinka da ti se divim i klanjam o veliki Heretiče! :lol: :wink: :twisted: Ja cjenim tvoje ljudske kvalitete,a o muzici mi ne možeš solit pamet.A činjenica jeste da stvarno ti moraš biti poseban i voliti nešto što drugi ne vole i obratno. :wink: :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 01:30 

I da,naravno,razumijem primjer.O tome i ja govorim.I tekako pravim razliku između,npr.Battlesa i Damneda.S tim što ovaj drugi ne doživljavam kao album uopšte.I ne opravdavam to promjenom stila...I slažem se da je mp3 era uzjebala muziku znatno.Valjalo je čekat godinu ili više na novi album omiljenog benda.A kad godine prolaze,a bend pravi sranja iz godine u godinu,onda ga fino zamrziš i odjebeš...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 01:32 

da ne žurim u grad,nastavio bih sa ironijom.Zabavlja me tvoje nerazumijevanje iste,o stari metalče! :twisted:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 64 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]