Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 07. 2025. 17:46

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 64 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 01:37 

Ma jok Lejna.Jednostavno mi se ne sviđa bend i njihova muzika i tačka.I ne vidim razlog da me portretiraš vezano za različita mišljenja o istoj stvari...?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 05:23 

Ovo mi je veoma,veoma smiješno...nastavite!!! :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 11:15 

gad dem, ovo je ko onaj put kad sam svima reko da su kredl kurac :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 11:16 

Demonologist wrote:

Jedino ti je i ostalo da se smiješ!(ali od muke)!!! :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 14:17 

LEJNA wrote:
Demonologist wrote:

Jedino ti je i ostalo da se smiješ!(ali od muke)!!! :lol: :lol: :lol:

Hahahaha...right! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 22:31 

Eh, ljudi koji argumenti...
Da razjasnimo, Warslutu svaka čast jer čovjek stvarno dugo sluša metal i znat će vam bolje reć nego ja šta je dobro(makar je nekom loše ono što je nekom dobro, no otom potom). Immortal i nije toliko loša mjuza(ima PO MOM MIŠLJENJU i puno lošijeg BM-a) ali imagery je očajan, a slike članova benda izazivaju smijeh. Možda to nekom izgleda moćno, ali meni izgleda smiješno.
Makar, kao što sam već i prije rekla, albumi zvuče isto danas kao što su zvučali prije(pod tim mislim da isto zvuči Pure Holocaust danas i dana kad je izašao), no mislim da percepcija benda nije ista. Prije, dok još valjda nije bio eksponiran, sigurna sam da je doživljaj bio drukčiji, dok danas, kada je definitivno dio bm mainstreama, opet drugačije gledate na taj bend i puno je više oprečnih reakcija. Zanimljivo je to da se po CoFu, Borgirima, Burzumu,Mayhemu, pa i u krajnjoj liniji Immortalu puno više pljuje nego npr. Bathoryu. Bathory je naime, ''kultan.''
Ja totalno odajem počast Immortalu, jer ipak je to jedan od bendova koji su oblikovali scenu, ali mi nije favorite. I to nema veze s ostatkom onoga što ja slušam; imam ukus koji ne uključuje nužno black metal, čak nužno ni metal.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 22:38 

I Bathory se utronjo, al Bathory ima 6 jebenih albuma u svojoj istoriji, dok mayhemi, immortali i slicni jedva dva-tri...

Poenta je, svjet je pun dobrih BM bendova, zasto trositi vrijeme nadati se da ce neko ko je vec zestoko ispusio foru opet nesto briljantno izvest...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 22:42 

Djecojed wrote:
I Bathory se utronjo, al Bathory ima 6 jebenih albuma u svojoj istoriji, dok mayhemi, immortali i slicni jedva dva-tri...

Poenta je, svjet je pun dobrih BM bendova, zasto trositi vrijeme nadati se da ce neko ko je vec zestoko ispusio foru opet nesto briljantno izvest...

Odkud to znat? Jako puno bendova, su po meni ''Hit and Miss''.
A opet, onda će ti se ljudi nać spočitavat da gdje si našao sve te ''nikad čuo'' bendove, i gdje su ti bendovi bili dok je pržio Immortal. Lagano u Norveškoj osnovat bend. Jedna od najbogatijih zemalja na svijetu, izmoliš pare od staraca za gitaru i udri vježbat. A đe će jedan 14 godišnji Moldavac nać para za gitaru, kad nema novaca ni za gablec?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 22:51 

Moldavac moze prodat sestru u bjelo roblje u Bosnu. Dok jos imamo strendjera koji hoce platit za usluge. Ali to je sve na kraju nebitno. To su licna iskustva muzicara i njihove mogucnosti. Nema veze sa onim sto dolazi iz zvucnika...A ja iz Moldavije nisam cuo nista, ni dobro ni lose...Evo ja cu otvoriti dobrotvorni fond da kupujem malim Moldavcima gitare, saljite uplate na moj paypal email, mailto:emirnukic@gmail.com

Ako su Clandestine Blaze, Craft, Krieg, Nachtmystium, Satanic Warmaster, Horna, Katharsis, Deathspell Omega, Watain... "nikad cuo" bendovi, tu se moj interes za nastavak rasprave sa sugovornikom zavrsava jer je doticni/doticna ocito ostao u zaledjen u pred-milenijskoj vremenskoj kapsuli. A gdje su oni bili kad je Immortal przio neznam. Nije mi ni bitno. Bitno mi je da izdaju jebene albume, iz godine u godinu...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 23:03 

Djecojed wrote:
Ako su Clandestine Blaze, Craft, Krieg, Nachtmystium, Satanic Warmaster, Horna, Katharsis, Deathspell Omega, Watain... "nikad cuo" bendovi, tu se moj interes za nastavak rasprave sa sugovornikom zavrsava jer je doticni/doticna ocito ostao u zaledjen u pred-milenijskoj vremenskoj kapsuli. A gdje su oni bili kad je Immortal przio neznam. Nije mi ni bitno. Bitno mi je da izdaju jebene albume, iz godine u godinu...

S obzirom da postoji Internet, gdje se uz malo truda moguće informirat o svemu, pa i nabaviti, bendovi koje si naveo nebi trebali biti ''nikad čuo''. E pa jebiga, meni nikada nije sjeo tzv. ''mainstream'' bm-a, osim možda CF-a. Meni se sviđa Astrofaes, Saltus, Infestum, Slavland, Zpoan Vtenz, Stiny Plamenu i Osculum Infame. I di su oni bili kad je Immortal pržio? A dobro, di je Immortal bio kad je jebeni Jimmy Stanić pržio? I di je, pobogu, bio Jimmy Stanić kad je pržio Mozart? Možemo ovako u nedogled.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 23:10 

Astrofags ne podnosim, Slavland nisam ni cuo. Infestum je bio...et nako. Zpoan Vtenz isto. Stiny Plamenu je standardna Ceska, nije lose, al daj mi radje mog Silenog Rzeznika :). Osculum Infame i Saltus se izdvajaju u toj listi koju si navela. Saltus malo vise.

"mainstream" BM-a?

Mislis na CoF, DB, ili na DarkThrone i ostatak Norveskih isfuratora?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 23:14 

Djecojed wrote:
"mainstream" BM-a?

Mislis na CoF, DB, ili na DarkThrone i ostatak Norveskih isfuratora?

Pa uglavnom mislim na ono što je s godinama isplivalo na površinu. Valjda to. Nisu to isfuratori po mom mišljenju, ali nisam fan. Ja sam žensko, nisam blek-metalac ( :lol: ) i nemogu podnijet toliko buke kao neki.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 23:16 

eh jebiga, moci ces, morat ces :D

DarkThrone meni nikad nije zasro, uber-genijalan bend!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 23:21 

Djecojed wrote:
eh jebiga, moci ces, morat ces :D

DarkThrone meni nikad nije zasro, uber-genijalan bend!

Mora se samo umrijet. :D
Ne mislim se forsirat na neke bendove samo zato što je to kvlt. :D
Moram priznat da sam imala jednu DT fazu,ali ta glazba nikako nije dobro utjecala na mene.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2005. 00:28 

Ja se nikad ne forsiram ni na sta. Pustim, mahnem glavom, ako nemam razloga mahat dalje..ostavim...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2005. 00:32 

Djecojed wrote:
Ja se nikad ne forsiram ni na sta. Pustim, mahnem glavom, ako nemam razloga mahat dalje..ostavim...

Ja se samo želim uklopiti u vrtićku ekipu. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2005. 00:36 

los pristup...to nikud ne vodi, pogotvo ako je vrticka ekipa retardirana ko bilo koja Metalska...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2005. 00:45 

Djecojed wrote:
los pristup...to nikud ne vodi, pogotvo ako je vrticka ekipa retardirana ko bilo koja Metalska...

Kad je Immortal pržio, ja sam išla u vrtić. I nitko se nije htio samnom igrat i vukli su me za kečkice jer nisam slušala Immortal. I just wanna fit in, ne želim biti geeeeeeeeeek :cry: :cry: :cry:

:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2005. 00:50 

ju dont, trast mi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2005. 00:59 

mozda je Immortal ipak IMMORTAL :P

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 64 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]