Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 07. 08. 2025. 00:38

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20. 04. 2006. 02:31 

Vidis da je malac jedan od onih sto drka na svoj pigment.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 04. 2006. 14:16 

Poruka obrisana..Bilo je i ocekivano..Situacija je takva da svi skacete i dizete uzbunu iako opasnosti nema :) Te tako, StyX moze da mi zameri za nick i samo to. Tu je kraj price..dok ignite zeli da me definise iako me nikad u zivotu nije video. Pa, dobro :) Problem takvih je bio sto ce uvek braniti druge, a ne sebe..uvek ce braniti drugu vrstu, a ne svoju...i generalno smeta im sve sto je vezano za podneblje njihovih korena...No, da se vratimo na temu...

DK...bend koji jednostavno ne volim..niti zbog muzike niti zbog stavova. I sad..posto ste svi u dusi demokrate(citaj-komunjare)..Ovaj post ce opstati veoma kratko :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 04. 2006. 15:00 

Nemam te sta uzivo vidjeti. Nick i potpis je dovoljo da zakljucim u kakvom si fazonu.

Sto se tice korjena, o cemu ces da ti pricam prvo, o skinhead pokretu koji nebi nastao bez crnaca, ili o korjenu ljudi i razlikama u kolicinama melanina.

Zivis na istom kamenu u svemiru sa 6 milijardi ljudi. Dijelimo svi taj kamen, nek ti to udje u glavu.

PS. moderatori, ako smatrate da skrecem sa teme, slobodno brisite.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 04. 2006. 15:05 

Jednostavno ne zelim da govorim o skinheads pokretu jer njemu ne primadam. Necu da nabijam nos tamo gde mu nije mesto. Ovo naravno ne znaci da ne poznajem istoriju skinheads pokreta. Recimo da cu reci da skinheads pokret moze da zivi i nakon svih tih podela,a na ljudima je da podrzavaju ideje koje odredjene grupe propagiraju.

Zivim neki svoj zivot, imam neke svoje ciljeve, postujem vrednosti sopstvenog naroda i to je to. Ne zelim da ulazim u polemiku koja je vec prezvakana milion puta. Svako ima svoj put i svoju borbu, a vreme je najbolji pokazatelj ispravnosti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 04. 2006. 15:17 

Quote:
Problem takvih je bio sto ce uvek braniti druge, a ne sebe..uvek ce braniti drugu vrstu, a ne svoju...i
ajd ne seri fasisto , postoji samo jedna ljudska rasa idiote, to sto postojus "svoj narod"je prica goli kurac(jer iz\a pojm nacija ,patriotizam se krije samo profit oligarhija koji namecu taj sistem vrednosti) jer kad bi genetski istrazivali i i analizirao koje koga kamo i gdje dekono ili tko je ciji dosli bi do zanimljivih otkrica , stoga zabij si naciju znas vec gdje !
da se vratim na temu dk su legende i tu se nema sta dodati uz pjesmu Nazi Punks Fuck Off

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 04. 2006. 15:19 

odlicna tema.

kill all the White people
then we'll be free.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 04. 2006. 15:25 

groznium wrote:
Quote:
Problem takvih je bio sto ce uvek braniti druge, a ne sebe..uvek ce braniti drugu vrstu, a ne svoju...i
ajd ne seri fasisto , postoji samo jedna ljudska rasa idiote, to sto postojus "svoj narod"je prica goli kurac(jer iz\a pojm nacija ,patriotizam se krije samo profit oligarhija koji namecu taj sistem vrednosti) jer kad bi genetski istrazivali i i analizirao koje koga kamo i gdje dekono ili tko je ciji dosli bi do zanimljivih otkrica , stoga zabij si naciju znas vec gdje !
da se vratim na temu dk su legende i tu se nema sta dodati uz pjesmu Nazi Punks Fuck Off

Haha gospodin koji prosipa toleranciju je malo nervozan. Samo opusteno prijatelju. Nazi Punk nikada nije ni postojao..To samo retardiranom biafri i jos nekima nije jasno. Ljudi su stvar nazvali Rock against communism i neka tako i ostano..a ono uporedjivanje sa pankom jako bode oci.

Nemam nameru da trosim vreme na raspravu o rasnom pitanju koju ti ocigledno zelis. Mozes da me izvredjas na 1001. nacin, ali ja cu proci pored tebe kao pored izmeta. Tako ti je to prijatelju...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 04. 2006. 16:17 
aj ne kenjaj, promjeni nick i gotova prica.
a retardiranu filozofiju prosipaj na rahowa forumu.

Post subject:
PostPosted: 21. 04. 2006. 02:08 

nista gore nego kada "gospodin koji prosipa mrznju prosipa toleranciju prema mrznji ,
Quote:
mozes da me izvredjas na 1001. nacin, ali ja cu proci pored tebe kao pored izmeta. Tako ti je to prijatelju...

ne mogu te ja toliko uvrediti , koliko si ti i tebi slicni/e uvreda(ili ti govna :D ) za citav ljudski rod "prijatelju"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2006. 13:10 

groznium wrote:
nista gore nego kada "gospodin koji prosipa mrznju prosipa toleranciju prema mrznji ,
Quote:
mozes da me izvredjas na 1001. nacin, ali ja cu proci pored tebe kao pored izmeta. Tako ti je to prijatelju...

ne mogu te ja toliko uvrediti , koliko si ti i tebi slicni/e uvreda(ili ti govna :D ) za citav ljudski rod "prijatelju"

jebiga, šit hepns :D

Profile  

Post subject: Re: Dead Kennedys
PostPosted: 24. 05. 2008. 13:13 

BOGOVI!!!

... necu da serem, kada stvarno volis ono sto radis i uneses se u to 100% ovo je rezultat:

http://www.youtube.com/watch?v=t1TGUv33DUY

jebemu ima i verzija od 4 minute kad skoci u publiku pa ga vade jedno minutu, damn ne mogu naci :o :( :(

Profile  

PostPosted: 24. 05. 2008. 16:30 

DK-extra bend!!,prave punk legende....Fresh Fruit mora imati svako
Dobar je plastic surgery disastars,zatim i EP in god we trust+
onaj zadnji bedtime for democracy im je bio katastrofa,poslije njega su se i raspali ..valjda skontali ljudi da im je vakat da lagano odu sa scene...za mene jedan od najvecih US punk bendova,iako su svirali nekako u doba tranzicije iz punka u HC sa pocetka 80-tih...svirali su u nevrijeme,ali su ostavili VEEELIKI trag i uticaj.

Profile  

PostPosted: 24. 05. 2008. 16:32 

meni prejben i predrag bend, još i često znam stavit...

Profile  

PostPosted: 25. 05. 2008. 10:34 

ma takva glazba se i svira u nevrijeme, to joj je poanta ;) steta sto sad tezgare bez biafre, ne vidim neki smisao, ono sto su nekad radili, nevjerovatno. a textovi, uvijek kilometrima ispred onih retardirano parolaskih, muzika prica za sebe, DK su bili jedan od najvecih rock bendova ikad, definitivno.

Profile  

PostPosted: 25. 05. 2008. 14:22 

kktz wrote:
ma takva glazba se i svira u nevrijeme, to joj je poanta ;) steta sto sad tezgare bez biafre, ne vidim neki smisao, ono sto su nekad radili, nevjerovatno. a textovi, uvijek kilometrima ispred onih retardirano parolaskih, muzika prica za sebe, DK su bili jedan od najvecih rock bendova ikad, definitivno.

jest sigurno u to nema sumnje...teško da ce se pojaviti neki bend barem slican onome što je DK radio svojevremeno....pa samo prvi album fresh fruit je klasik za sva vremena-timeless classic.
E da...Biafra i ovu današnju postavu naziva DK ali kao Dead Karaoke's :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 27. 05. 2008. 19:41 
Moderator

Joj, što se ovaj Rahljavi nasra na brzinu :D Hahaha, nećemo ti brisati postove, spomenici gluposti trebaju da opstanu za nove generacije.

Moj prva dva DK albuma su bili Bedtime for Democracy i Fresh Fruit and Rotten Vegetables. Ta dva su mi najdraža. I Jello mi ima odličan glas.

Profile  

PostPosted: 27. 05. 2008. 22:50 

ja kupio plastic surgery disaster u trgovini, vise na blef neg sto sam znao sta je to, naime taj album je u jugi distribuiro jugoton il neko od tih, pa si misli, hehe. taj mi i ostao najdrazi. najgori je onaj frankenchrist, je digo frku oko suda i to, al dosadan, mislim da sam jedna stvar pravo valja. ma biafri uvijek kapa dole, uspio je sve to dici izvan pank geta i steci to da ga cijeni prosjecni amer koji ista zna o muzici a bas zbog stavova, bez da je ikad imo dlake na jeziku. car.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]