Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 08. 08. 2025. 05:32

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 490 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 25  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10. 05. 2006. 02:08 

Jest, u bosni piramida, u hercegovini troja a na mom spolovilu noina arka...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 05. 2006. 02:11 

Svi cete se vi kajati...:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 05. 2006. 02:48 
Administrator

http://prevara.bloger.hr/default.aspx?id=12087

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 05. 2006. 07:56 

Immolation wrote:
Shakhbuurz wrote:
jebe se meni...
ja znam da che nam piramida dovest IRON MAIDEN u Visoko... :D :P

ispravka "IRON MAJDEN" !!! :lol: :lol: :lol:

ja se izvinjavam :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 00:08 
Administrator

ja danas opet bio gore,ma gotiva prava...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 05. 2006. 09:23 

Evo Semirov rad:

http://www.alternativnahistorija.com/PD.htm

Mjesavina Masona, Hipika, dilera LSD-a koji se zakacio na ono sto prodaje, modernog paranoika, prezivljelog (ali ponosnog) clana people temple sekte, trenutnog clana scientology i wannabe arheologa, naravno.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 05. 2006. 10:01 

ignite wrote:
Evo Semirov rad:

http://www.alternativnahistorija.com/PD.htm

Mjesavina Masona, Hipika, dilera LSD-a koji se zakacio na ono sto prodaje, modernog paranoika, prezivljelog (ali ponosnog) clana people temple sekte, trenutnog clana scientology i wannabe arheologa, naravno.

shto ti je boshnjo... ni druga ga sredina nije uspjela promjenit... hell yeah...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 05. 2006. 13:14 

He,he,zivi bili pa ne vidjeli,kakva piramida,nema tu nikakve piramide a i onaj lik arheolog mi djeluje ko ajd' da ne kazem shizofrenicar:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 05. 2006. 14:21 

"Jedan od vodećih egipatskih stručnjaka za istraživanje piramida, geolog u Javnoj egipatskoj ustanovi za rudna bogatstva Ali Abdulah Berekat potvrdio je da pronađeni kameni blokovi na obroncima brda Visočica-Bosanske piramide Sunca, nisu djelo prirode već ljudskih ruku."

"Osmanagić je, također, kazao kako je egiptolog Berekat objasnio i namjenu bijele smjese, pronađene na sjevernoj strani Bosanske piramide Sunca.

"Doktor Berekat je siguran da je bijela smjesa ustvari vezivni materijal, isti onaj koji se može pronaći i u zidovima egipatskih hramova", potvrdio je za FENU Osmanagić te dodao kako je potvrda egipatskog stručnjaka veoma važna za potvrdu hipoteze o postojanju piramida."
http://www.sarajevo-x.com/clanak/060516021

Bilo na radiju sad direktan prenos, kao taj iz Egipta cim je obiso iskopine odma reko da je 100% piramida u pitanju

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 05. 2006. 15:26 

a ljudi sto vama to smeta toliko pa neka covjek privlaci turiste i radoznale!!! Pogledajte sta se radi po svijetu tj. kakve sve gluposti se izmisljaju pa nikome to ne smeta!!! sta! i onako jos nista nije dokazano!!! polako, uzivajte!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 05. 2006. 18:58 

Ko sto rece jedan moj profesor "pa sta ako se pokaze da je nisu ljudi napravili? Znaci prirodna piramida, prva u svijetu" :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 05. 2006. 20:10 

jeretik wrote:
Ko sto rece jedan moj profesor "pa sta ako se pokaze da je nisu ljudi napravili? Znaci prirodna piramida, prva u svijetu" :D

ahhahaha... ta je dobra :lol: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2006. 02:23 

1.dan. Bog stvori Visoko
2.dan. Bog stvori Visocane
3.dan. Visocani napravise piramidu
4.dan. Visocani napravise pecenicu
5.dan. Visocani napravise vagu
6.dan. Visocani pocese da trguju
7.dan. Bog se uhvati za glavu

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2006. 18:00 

Volonteri Bosanske piramide Sunca uputili otvoreno pismo Dubravku Lovrenoviæu!

Poštovani gospodine Lovrenoviæu,

pišemo Vam ovo pismo povodom vaše izjave u emisiji «60 minuta», gdje ste gostovali zajedno sa gospodinom Semirom Osmanagiæem.
U navedenoj emisiji ste izjavili da u Visokom ne postoji nikakva piramida i da je sve to prirodna tvorevina. U duelu sa Osmanagiæem negirali ste postojanje piramida i na kraju ste izjavili da æete se spaliti na vrhu tzv. piramide - ako se ustanovi da je piramida. S obzirom da se s dolaskom struènjaka iz Egipta ustanovilo da je to piramida, a ne prirodna tvorevina, oèekujemo uskoro Vaše javno spaljivanje na vrhu naše Bosanske piramide. Molimo sve potpisnike Vaše peticije da se pojave na Vašem spaljivanju!

Sve što ste uspjeli uraditi za vrijeme svog mandata je da ste saèuvali svoju fotelju. Niste se potrudili da obnovite Stari grad Visoko o èijem uništavanju toliko govorite, a njegovi ostaci su toliko « ne- vidljivi» da tu zapravo nema ništa. Možda da je to negdje drugo u Sarajevu ili Tuzli Vi bi digli veliku prašinu oko toga. Prije spaljivanja, molimo Vas da nas odvedete na taj Stari grad Visoki koji toliko spominjete! Koliki ste Vi struènjaci pokazuje i to da je ova «piramida» bila pred Vašim oèima, a vi je niste vidjeli. Možda je to što ustvari boli Vas i domaæe struènjake, jer je do sada niste vidjeli!
Stoga Vas i mi pozivamo da doðete na Bosanske piramide Sunca, Mjeseca i Zmaja i da stisnete ruku Semiru Osmanagiæu i priznate poraz oko Vaših zabluda. Visoèani su pripremili drva za Vaše spaljivanje na vrhu Bosanske piramide Sunca odnosno na ostacima zidina Starog grada Visoki!

Zahvalni «Volonteri Bosanske piramide Sunca - Visoko»

HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2006. 18:08 
Moderator

štaš, ljudi zabrinuti za radno mjesto...

ne zna se ko više kenja - Sema il volonteri...

pa sad mi je i jasno od čega je ona piramida - od onoliko kenjatora, gdje neće biti materijala za 10 piramida! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2006. 18:30 

Dark night wrote:
Volonteri Bosanske piramide Sunca uputili otvoreno pismo Dubravku Lovrenoviæu!

Poštovani gospodine Lovrenoviæu,

pišemo Vam ovo pismo povodom vaše izjave u emisiji «60 minuta», gdje ste gostovali zajedno sa gospodinom Semirom Osmanagiæem.
U navedenoj emisiji ste izjavili da u Visokom ne postoji nikakva piramida i da je sve to prirodna tvorevina. U duelu sa Osmanagiæem negirali ste postojanje piramida i na kraju ste izjavili da æete se spaliti na vrhu tzv. piramide - ako se ustanovi da je piramida. S obzirom da se s dolaskom struènjaka iz Egipta ustanovilo da je to piramida, a ne prirodna tvorevina, oèekujemo uskoro Vaše javno spaljivanje na vrhu naše Bosanske piramide. Molimo sve potpisnike Vaše peticije da se pojave na Vašem spaljivanju!

Sve što ste uspjeli uraditi za vrijeme svog mandata je da ste saèuvali svoju fotelju. Niste se potrudili da obnovite Stari grad Visoko o èijem uništavanju toliko govorite, a njegovi ostaci su toliko « ne- vidljivi» da tu zapravo nema ništa. Možda da je to negdje drugo u Sarajevu ili Tuzli Vi bi digli veliku prašinu oko toga. Prije spaljivanja, molimo Vas da nas odvedete na taj Stari grad Visoki koji toliko spominjete! Koliki ste Vi struènjaci pokazuje i to da je ova «piramida» bila pred Vašim oèima, a vi je niste vidjeli. Možda je to što ustvari boli Vas i domaæe struènjake, jer je do sada niste vidjeli!
Stoga Vas i mi pozivamo da doðete na Bosanske piramide Sunca, Mjeseca i Zmaja i da stisnete ruku Semiru Osmanagiæu i priznate poraz oko Vaših zabluda. Visoèani su pripremili drva za Vaše spaljivanje na vrhu Bosanske piramide Sunca odnosno na ostacima zidina Starog grada Visoki!

Zahvalni «Volonteri Bosanske piramide Sunca - Visoko»

hihiihihih... koji che to plamen da bude... ajd ochekujem datum da se potvrdi spaljivanje :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2006. 19:41 

hhaahahahhaahhahahaahahahahahahahahahahahaahahahaahaahhahahaahahahahahahaa

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2006. 21:13 

OkAsTa ZdErA wrote:
hhaahahahhaahhahahaahahahahahahahahahahahaahahahaahaahhahahaahahahahahahaa

zdera bi te ja

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2006. 22:03 

Quote:
zdera bi te ja

kuda? lol

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2006. 00:03 

Rekao sam, u jednoj drzavi imamo troju i piramidu

I jos kojih dvadesetak manjih cudesa...

Jebo grcku sta je ovo ovdje...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 490 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 25  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]