pozdrav svima

sad sam se probudio nakon " ekskurzije" u sarajevo i povratka u bl ,
sta reci , nego hvala ekipi na hvala ekipi (i iz karavana i iz sarajeva iz rapanuia ,veliki pozdrav ekipi iz donjeg vakufa ma svima koji su bili/e

) na podrsci = dobroj i zdravoj atmosferi za vreme same svirke ,sto se tice same svirke moglo je ozvucenje biti sekunda bolje , ali jebiga to je pank i nismo odsvirali bas sve stvari (nove stvari nismo stigli ali nema veze drugi put

) rapanui su mi bili ok samo mi je zao sto nisam pogledao cijeli koncert i sto nismo se imali priliku bolje upoznati ,kako sa njima tako i sa cijelom ekipom.
ono (uf mrzim ) sto baca sjenu na ovo druzenje je carka poslje koncerta ispred fisa,
izmedju naseg pjevaca i lokalnog decka za neupucene koja je nastala nakon sto je nasa pjevacica trazila pivo od doticnog a on joj nije htio dati , pa je robije prokomentarisao onoko u blazenom stanju da je doticni papak ne zlobno jer to Robija stvarno nije (mada ga i ja osudjujem zato sto je to rekao nekom ko ga ne poznaje )nego ocekuje od ljudi da su otvorenog i slobodnog duha kao i on , na sta je lik skocio na njega i udario ga sakom (sve u svemu doticni je trazio samo izgovor da napravi neko sranje jer bio komentarisao citiram "kako njemu ne moze doci neko iz Beograda

(u karavani je i stvarno bilo ljudi i iz bg kao i iz cijele bivse juge cak i grpar ljudi iz grcke i italije ,al nebitno) i srati mu iskreno pun mi je kurac tog lokal patriotizma koji je u stvari baziran i na nacionalizam doticnog jer stvarno nisam ocekivao od nekog ko dodje na jebeni pank koncert da je toliko koliko prerastao slicne predrasude , ali jebiga borba protiv toga jos nije gotova , ali ne branim , da se razumimo ne branim ni jednog ni drugog sa tim sto mi je robija ipak drug iz benda i trebao je biti odmjereniji , ali jebiga svaki dan ucimo jer citiram UE"realnost je 21 vijek , a mi smo prije nove ere"),, koja se na svu srecu i zahvaljujuci pribranosti ekipa i nase i ekipe doticnog carka se nije pretvorila u masavnu tucu i izbjegnuto je da se karavan mira pretvori u karavan mrznje i haosa sto naravno nitko od dobronamjernih ljudi ne zeli,
ja ne zelim od ovoga pravit halabuku , ali jednostavno ne zelim precutiti nemile stvari koje su se desile u nadi da se takve stvari nece ponavljati
i bacaju mrlju (u ovom slucaju malu mrlju) na sve druge pozitivne stvari koncerte ili proteste koje u ovom trenutku se trudimo da zazive nad ovim nasim namucenim ljudima i zemljom .
sve u svemu bez obzira na datu carku ovo mi je jedan od najdrazih koncerata koji smo odsvirali i nadam se ponovnom koncertu u sarajevu jer je atmosfera svarno bila zakon !
pozdrav svima od UE!
ljubav , mir , anarhija !