Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 03. 08. 2025. 02:27

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 411 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 26. 09. 2003. 19:49 

Bethrezen wrote:
Neki metal bendovi znaju usred koncerta vrsiti sotonisticke obrede.
Takve treba smjestiti u ludnicu.

pa to je zanimljivo za pogledati. bolje nego da samo stoje...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 09. 2003. 04:07 

megasmrt wrote:
samo govorim da puno opasnije tako izgledaju nego celavi kao neki bendovi....smjesno...jer se nazivaju metalcima... :lol:

znači ljudi kratke kose nisu metalci?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 09. 2003. 09:11 

aaaaaaaaahhh...whatever Kitz....samo kazem svoje misljenje ne moras svugdje i svakom bit poklopac....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 09. 2003. 09:11 

The Clairvoyant wrote:
Nervira me kad se neko pravi da slusa metal, a kad dođe u svoju sobu ne pada mu na pamet da to slusa, jer je muzika tu samo furka. Jezim se od takvih likova, a nazalost puno ih je.

slazem se.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 09. 2003. 12:57 

The Clairvoyant wrote:
Nervira me kad se neko pravi da slusa metal, a kad dođe u svoju sobu ne pada mu na pamet da to slusa, jer je muzika tu samo furka. Jezim se od takvih likova, a nazalost puno ih je.

previse

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 09. 2003. 12:58 

Kitz ShadowLord wrote:
megasmrt wrote:
samo govorim da puno opasnije tako izgledaju nego celavi kao neki bendovi....smjesno...jer se nazivaju metalcima... :lol:

znači ljudi kratke kose nisu metalci?

@megasmrt procitaj clanak zasto je rock najbolja vrsta muzike
(nista licno)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 09. 2003. 13:48 

megasmrt wrote:
aaaaaaaaahhh...whatever Kitz....samo kazem svoje misljenje ne moras svugdje i svakom bit poklopac....

dakle, ja nemam dugu kosu i sad ne spadam zato u metalce. a preslušao sam valjda više metala nego budeš ti u tri sljedeće godine stigao i sad mi dolaziš s tim? pa mislim uvijek se nađe neki klinjo koji nema pojma. mislim tvoje mišljenje. nek ti bude, ali blesavo je totalka.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 09. 2003. 16:15 

E sad sto se kose tice :) Pa eto, neko moze imati mega dugu kosu pa bit teska furkica, a neko ne mora uopce izgledati k'o metalac, a ipak slusat metal, sve je relativno. Ipak, duga kosa i neke sitne stvarcice su obiljezje i "znak prepoznavanja" kod metalaca, pa ovaj...ja nemam nista protiv toga, naprotiv, mislim da je pozeljno izlgedati kao metalac (ne mislim ovdje iskljucivo na kosu) ako slusas metal :twisted:
p.s. odvratno mi je samo kad vidim nekog ko izleda kao zakleti metalac, a kad ga pitas koji mu je najbolji album, s ponosom odgovara "St.Anger" :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 09. 2003. 09:16 

Kitz ShadowLord wrote:
megasmrt wrote:

dakle, ja nemam dugu kosu i sad ne spadam zato u metalce. a preslušao sam valjda više metala nego budeš ti u tri sljedeće godine stigao i sad mi dolaziš s tim? pa mislim uvijek se nađe neki klinjo koji nema pojma. mislim tvoje mišljenje. nek ti bude, ali blesavo je totalka.

Kitz ne moras odma vrijedjat ok....mozda si ti klinjo a mozda ja...ne znam ko je vise te muzike posluso niti mozemo ikad znat i samo toliko. A sto se tice kose opet ti govorim....to je samo moje misljenje jer po meni je kosa ipak sastavni dio kad vidim heavy metal band ali kao sto si reko ne mora bit....ali sam reko misljenje kako ja volim...jer se pita sta neko ne voli.....pa eto ja to. Nadam se da se sad razumjemo a ako ne sta cu ti ja...ne mogu ti ja crtat sve na papiru....pozdrav i toliko od mene za ovu temu....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 09. 2003. 09:43 

The Clairvoyant wrote:
p.s. odvratno mi je samo kad vidim nekog ko izleda kao zakleti metalac, a kad ga pitas koji mu je najbolji album, s ponosom odgovara "St.Anger" :evil:

au ti su najgori

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 09. 2003. 10:24 

Evo jedno pitanje...zanima me kakav stav muski metalci imaju prema zenskama metalkama....meni se cini da bas zbog onih isfurantica(tona sminke,lanci,sva u crnom a fura se na Mansona itd) mi ostale dobivamo negativno misljenje poput "ne zna ona sto slusa, to nije za nju, ona to ne moze shvatiti zato sto je zena..."

Zato jer ja ne spadam u grupu tih gothic-black isfurantica, a zahvaljujuci njima mozda imam takvu reputaciju i to me nervira!!! :evil:
(a ne mogu to promijeniti :cry: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 09. 2003. 10:37 

Krypton wrote:
Evo jedno pitanje...zanima me kakav stav muski metalci imaju prema zenskama metalkama....meni se cini da bas zbog onih isfurantica(tona sminke,lanci,sva u crnom a fura se na Mansona itd) mi ostale dobivamo negativno misljenje poput "ne zna ona sto slusa, to nije za nju, ona to ne moze shvatiti zato sto je zena..."

Zato jer ja ne spadam u grupu tih gothic-black isfurantica, a zahvaljujuci njima mozda imam takvu reputaciju i to me nervira!!! :evil:
(a ne mogu to promijeniti :cry: )

pa ono
otkud znam kad ih vidim u skoli ili na ulici prvo pomislim to - pozerka
ali tek kad se upoznam vidim kakva je

ali ipak to mi prvo prodje kroz glavu
sorry krypton

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 09. 2003. 11:11 

Joj Krypton, nama definitivno nije lako. Prvo zbog tih furkica, a onda te uvijek cak i nesvjesno podcjenjuju jer si zensko, pa eto, onda automatski manje znas. A ima i dosta slucajeva gdje najveci metalci zavrse s najvecim sminkericama (nije mi namjera nikoga vrijeđati niti generalizirati stvari i reci da su sve sminkerice lose i da su takvi parovi nemoguci, ali ne znam, ja to bas ne shvatam, jer meni je muzika velika ljubav i voljela bih da tu ljubav prema rocku/metalu dijelim s nekim ko to moze razumjeti)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 09. 2003. 19:56 

curice isfurantice :)

ma ne meni je baš sexi videti žensku tak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 09. 2003. 23:21 

The Clairvoyant wrote:
Joj Krypton, nama definitivno nije lako. Prvo zbog tih furkica, a onda te uvijek cak i nesvjesno podcjenjuju jer si zensko, pa eto, onda automatski manje znas. A ima i dosta slucajeva gdje najveci metalci zavrse s najvecim sminkericama (nije mi namjera nikoga vrijeđati niti generalizirati stvari i reci da su sve sminkerice lose i da su takvi parovi nemoguci, ali ne znam, ja to bas ne shvatam, jer meni je muzika velika ljubav i voljela bih da tu ljubav prema rocku/metalu dijelim s nekim ko to moze razumjeti)

E bas na to mislim, kao, cim si zensko, manje se kuzis u glazbu, gitare, bubnjeve,prijelaze,rifove,solaze i te spike... :roll: Whatever...a ovo s metalcima/sminkericama je opce poznato, ne vrijedjam ni ja sad sminkerice, ali nema sanse da ces vidjeti sminkera sa metalkom, ma kakvi...metalke si mogu naci tipa samo u svojoj "klasi".

Eno, ako koga zanima kako izgledam nek pogleda u topic "Slike" :)
Ne izgledam bas ko gothic-isfurantica,ljudi se prije pitaju jesam li musko ili zensko,hehe :twisted: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 09. 2003. 23:46 

Dobro,sto se izgleda tice,duga kosa kod metalaca mi nije nikad bila vazna.Izgled nema nikakve veze.Damn,pa za mene bi vecina ljudi rekla prije da sam sminker nego metalac :roll: :) .Tako da generalizacija s dugom kosom,kožom,željezom bla bla mi je uvijek bila glupost.
Za žene metalke obično prvo pomislim da nemaju pojma,jer ipak ih je većina pozerki,barem koliko sam ih ja upoznao.Naravno,ima žena koje se kuže i žao mi je što ih se potcjenjuje zbog ovih drugih...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 09. 2003. 23:59 

WiCkED wrote:
Za žene metalke obično prvo pomislim da nemaju pojma,jer ipak ih je većina pozerki,barem koliko sam ih ja upoznao.Naravno,ima žena koje se kuže i žao mi je što ih se potcjenjuje zbog ovih drugih...

Ja popizdim svaki put kad u gradu vidim onu jednu zensku, sva u crnom, kosa crna do ramena, u usima discman, tona sminke, oko vrata ogromni kriz(nije naopaki) na crnoj uskoj majici iza neki kriz u nekom krugu(opet nije naopaki), a na gacama nasivena dva crvena pentagrama............PA JEBOTE ono preserava se na kvadrat!.... :evil:

Ali uvijek se onda zamislim da isto tako ima sigurno netko kome ja sa svojom pojavom idem na zivce, pa se onda malo smirim... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 09. 2003. 00:08 

mene nis ne nervira osim kad mi neko podje pametovat o stvarima o kojim nema pojma

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 09. 2003. 20:09 

vulture_man wrote:
mene nis ne nervira osim kad mi neko podje pametovat o stvarima o kojim nema pojma

i mene isto.

recimo dok mi ide pametovati da rap ne spada u rock. pa ubio bih ga na licu mjesta.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 09. 2003. 20:39 

Kitz ShadowLord wrote:
vulture_man wrote:

i mene isto.

recimo dok mi ide pametovati da rap ne spada u rock. pa ubio bih ga na licu mjesta.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :P

na svakoj top listi koje prave nekakvi seljaci u bosni pod rock muzikom imas edu maajku i jos nekakve rapere.to je, zgleda, ovdje nekakav standard.njma je "rock" sve sto nije dzigara...

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 411 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]