rock wrote:
hhee jao kad se togo danas ne bi pojavio na travnjaku hehe nek je neko gori i od nas po tom pitanju..
zamisli da zico sredi i da brazil pusti japan da pobijedi..

Svaka cast Zicu, njegovom utjecaju i znacenju za Brazil i brazilski nogomet, al sumnjam da ce bas tako biti ociti.. ;P a i da sam ja Zico ja bi radije da igra ovakva prva postava Brazila nego ova druga koja ce vrlo vjerojatno igrati, a zeljnija je igre i trofeja triput vise nego prva postava, a i redovito ih razvaljuju na treninzima ionako..
Quote:
Joj kod nas nemre ni prenos svjetskog prvenstva na tv-u bez politike

zato cemo sad fino u srijedu umjesto holandija-argentina da gledamo uzivo scg-obala slonovace ili u cetvrtak umjesto brazil-japan da gledamo hrvatska-australija

ajd za ovu drugu se barem mogu vadit jer utakmica direktno odlucuje ko ce ici dalje, al ona prva odaje pravo stanje

cc mogo bi se naci ko ne daj boze uvrijedjen..
Pa logicno donekle, dosta stanovnika BH zanima ishod te utakmice, premda dosta manje sad u ovakvoj poziciji jel i tu se doduse mora naci zamjerka, al mora se i to ispostovati valjda, tome i sluzi taj javni rtv servis, navodno, narocito zato sto su apsolutno sjebali stvar sa svojim prijenosima i zato je ovo tako, kompenzacija, iako je dramaticno bolja utakmica Niz - Arg, no haj, ja cu je svejedno moci gledati..
No, kao sto rekoh ovo je vise zasrao BHT1 i ostatak sa svojim 'exkluzivnim prijenosima' i kadrovima na razini najobicnijih amatera.. sad su se fino doveli u takvu poziciju da moraju davati drugima sta hoce, i uvijek je bilo tako i biti ce tako, i nema nista tu cudno, a ko im je kriv..
Sto se tice druge utakmice sasvim logicno, interesantnija je od Brazila i Japana pet puta iz vise dimenzija, a i da ne govorimo da oni koji je zele pogledati i kojima nesto znaci na dosta mjesta u BiH bi bili za tu istu uskraceni, a bez ikakvog razloga..
No eto, da nisu uopce na pocetku srali s prijenosima sad bi mogao gledati (ti i ostatak mislim, meni svakako radi normalno) HRT2 i utakmice po zelji, snimke utakmica odmah po zavrsetku jedne uz dramaticno bolju produkciju i nuznu profesionalnost, ali nee.. sta da ti kazem..