_pancerothrone_ wrote:
chnelita wrote:
ima pravde
sigurno je i taj zasluzio
inace ne citam dugacke postove, ali u nedostatku bilo kakvog drugog posla...
Mislim ok, bilo ti je 16, da ti je bilo 18-19 i da si ga pustila cekajuci sat vremena pravo bi se zapitao, bas ono kuckasto zensko, a i lik mi nije jasan. Neka mi netko kaze jedan normalan razlog zasto bi netko cekao curu sat vremena iako kasni. Prevelika dobrota/naivnost/zaljubljenost su suvisne stvari za navest kao razlog... ja to stvarno ne shvacam...
A to zadnje sto ti je uradio je kretenski pravo bilo...ono bas kretenski...
Upoznat sam sa dosta prica sta je radjeno radi gubitka voljene osobe...dosta ih granici sa normalnim razumom...ne kazem da meni nije bilo zao...ali neb nikad dopustio da to ima nekog prevelikog utjecaja na moj cjelokupan zivot. Jer nije vrijedno toga. To sam naucio, nikad nije vrijedno toga...ma tko god bio u pitanju...
...uvijek se nadje neka bolja...jest da je krkanski ovo...ali tako mislim...
nije krkanski. ne vrijedi se zamarati glupostima, ima i precih stvari. a i uvijek ima bolje od boljeg..
.meni je najsmijesnije kad neko prekine, pa se, u vecini slucajeva cura sjebava i place i ponizava se pred tipom kojeg zaboli patkica za tim...
a jos smjesnije od tog kad se cura i decko zabavljaju recimo pet godina, pa na kraju prekinu...koji qrac ste radili tolike godine skupa i trosili vrijeme kad ste na kraju oboje popusili...
jbg mozda ja te stvari ne kontam jer nikad nisam imala ozbiljnijih iskustava niti bih voljela da ih imam u ovim godinama.....veze bez obaveze zakon-nit polazes kome racune nit tebe ko smara svojim glupostima...imas svoju slobodu i ne moze te niko sjebati jer ne das da te tangira bilo sta...