sarajevska je najgora piva to se zna ustvari jebes pivu u globalu ne isplati se pit samo sam nabio zulj od potezanja dvoguze
eh ev sad kratki cas ekonomije...
sacu vam odkrit tajnu zasto se ne isplati pit piva (cijene koje navodim su fakat zenicke tako da se ne zbunite)
kod nas raja (normalna a ne oni krelci koji izadju u fancy kafic i naruce stelu il hajneken pa ga lizu sat i po i glume) locu haman tri stvari a to su pivo (limenke flase il dvoguze) vino (samo il sa kolom lapo lapo sto ja nazivam taracem) il zestoko (votkica vlahov loza)
eh sad zamislite vecernji izlazak u vas omiljeni park i naravno imate par markica ko i uvijek (i ne zaboravite da od te bijede u dzepu morate uzet pljuge) da se skontate sa srodnom dusom koja naleti i sta je najbolje...
piva dvoguza marke MB 2,5 km ili mozda vino 3 KM plus kola marke tarac 1KM kad se pomjesa daje dva litra tekucine kao i piva te po mojoj slobodnoj procjeni i racunu isto lupa tj dodje alkohola ko u dva litra pive
eh sad se postavlja pitanje sta je isplativije ocito onda piva jer je 2,5 a ne 4 marke ali ko od nas se zeli zajebavat i pit hektolitre tekucine da se uspije makar malo pokrenit hmm ja ocito ne eh zato cu vam predstavit najbolji i najjeftiniji nacin da se pljusnete a ne popijete 10 litara tekucine i ne zajebajete 5/6 sati znaci kupite sebi po litra loze (ono na trafici kazes jarane de mi odlij po litra iz pljoske) to vas izadje 4 markice i uzmete sveps po litra to vas zajedno izadje 5 maraka i pretvarate se da pijete dzin tonik i boli vas kurac loces sokic i skontas na kraju da ipak buba kad polocete to spremni ste za daljnju akciju mozes se ispalit na pivu u kafic i barit cure jer si se ocito oslobodio il otic po jos jednu polovku loze
dakle djeco sto pit 10 litara izlapljene mlake pive il bankrotirat uz vino...bubajte se lozom nek vam oci sjaje
ev jedna slikica da podkrijepim tekst
(Doma muti tarac...kako neekonomicno

)
naravno ovaj tekst se ne odnosi na one koji puse marlboro