ISK Sharan wrote:
NAPUSENA KUJA wrote:
kako necu imati kad sam ustala u 9h jutros (prvi put u posljednjih mjesec dana) i nemam pametnijeg posla nego se napusiti uz kafu i prepucavati s njom....
Ti znaÅ¡ kako ja imam strpljenja za sve, i kako mi nije problem niÅ¡ta shvatiti, ali sad mi se već opasno penjeÅ¡ na kurac sa tom priÄom kako se ti napuÅ¡iÅ¡ i razvaliÅ¡ jackom sa Älanovima NYDM-a. Mislim, Å¡ta je previÅ¡e, previÅ¡e je. Postaje dosadno.
Ustvari, šta ti ja govorim, to je free land!

zar ti imas kurac?
Quote:
evo da te jos vise uzrujam , kujo..
kaj bi ja drugo neg te tako zvala kad to i jesi , dobro kazu neki kada KAZU da si i vise od kuje...bla bla...dalje mi se neda, dobit ces ti porciju svadanja kad otvorim temu :svadaonica....
hahahahahaahah opet mi dan popravi.....a jesu ti sto kazu i dokazali da sam kuja ili je sve ostalo na 'rekla/kazala'. Ako nisu mogu ti ja reci i pokazati sta sam sve, pa onda pitaj mene ako ti nesto nije jasno...uvijek sam nagodna da tebi sve nacrtam. A feel free da budes gruba, to je ono pravi turn on, dosta mi je pegla vise
Quote:
treba ovo banovati ba debilizam zestoki
ma strikeru ko je tebe ruzio?
Quote:
vidim da se zenske koje su malo duze na forumu, osjechaju ugrozeno od novopridoshlih chlanova zenskog pola... ne brinite se, imamo mi dovoljno za sve vas
joj deni predobro me znas, tako da ti vise nemam sta objasnjavati
Quote:
ajte ba sve uzmite po kurac i zacepite ta svoja usljiva usta!!!!!!!!!!!
u sta se ovo pretvara? dokle?
koji vam je kurac....
smirite dozivljaje vise..jebo vas i forum i clanovi foruma i tudja misljenja...
sta tu se nasle prepucavat..aj za amitu mi je i jasno ona je takva nego i one male....
vargo, volim i ja tebe
a dajte ljudi goooosfraaaba koji vam je

ovo ja samo pokazujem onom sto je postavio temu 'dosada' sta da radi kad dosada obuzme i dusu i tijelo