ISK Sharan wrote:
NAPUSENA KUJA wrote:
ISK Sharan wrote:
NAPUSENA KUJA wrote:
kako necu imati kad sam ustala u 9h jutros (prvi put u posljednjih mjesec dana) i nemam pametnijeg posla nego se napusiti uz kafu i prepucavati s njom....
Ti znaÅ¡ kako ja imam strpljenja za sve, i kako mi nije problem niÅ¡ta shvatiti, ali sad mi se već opasno penjeÅ¡ na kurac sa tom priÄom kako se ti napuÅ¡iÅ¡ i razvaliÅ¡ jackom sa Älanovima NYDM-a. Mislim, Å¡ta je previÅ¡e, previÅ¡e je. Postaje dosadno.
Ustvari, šta ti ja govorim, to je free land!

zar ti imas kurac?
Elma ba, mojne srat. Al fakat. Jeste, imam kurac, jer sam muÅ¡ko. Ali ti si fakat maloumna ako ne primjetiÅ¡ da se hvataÅ¡ u razgovor od jebenih 5 stranica svojih komentara sa djeojÄicom koja je postavila bezazlenu temu. Ako pogledaÅ¡ i na koji drugi forum koji broji veliki broj Älanova, primjetit ćeÅ¡ temu u kojoj se noobs na forumu predstave. Cura nije niÅ¡ta loÅ¡e mislila. To Å¡to si ti sve nadrkanija, i misliÅ¡ da si zabavna, to je tvoj jebeni problem, ali poÅ¡tedi nas tvoje slike u ribarskoj mreži i another brick in the wall pozadinom na svaki drugi scroll miÅ¡a.

ti onu neobicnu izraslinu koju sam ja lupom pronasla kod tebe nakon dva mjeseca zoves qrcem?
slazem se i da sam maloumna... i glupa...i sporokontajuca i sve sto ti kazes (i ostali) ja se slazem u potpunosti...hvala na divnim komplimentima

I AM SOFA KING WE TODD DID
mislim da je ipak bolje gledati moju ribarsku mrezu i another brick in the wall pozadinu, nego tvoja gola jaja

don't take it too personal