hot_blood wrote:
juce u pola 2 bio u sa, uzo karte i onda se 'veselilo' po gradu

pred i na utakmici ludnica...steta taj gol u 90 al jbg navikli smo na to
Spanija-BiH 1:1(97 minuta)
Japan-BiH(45 i 90 minuta)
Koreja-BiH( 90 minuta)
Iran-BiH(2 puta 45 i 2 puta 90 minuta)
BiH-Francuska (42 minuta i 89 minuta)
Nije BiH jedina koja ima te boljke, ali da joj se precesto dogadja, jest..
To je do mentaliteta igraca i psihe, nista drugo ne moze biti..
Quote:
@arch - omonia - to je onaj tvoj bljesak

Je, al tko zna kad ce ta ista Omonia ponoviti to.. moja poanta je da je bez obzira na sve taj klub iz zemlje koja nema nekih vecih nogometnih aspiracija ni ugleda i koja je na razini klubova, a to euro bodovi i klasifikacije pokazuju, koje Å iroki i Sarajevo prolaze bez nekih vecih problema..
Quote:
sve se moze, mozemo napravit odlicnu ligu, klubove - al fol je u tome da je trenutacno stanje nula, suocimo se s cinjenicom da nemamo kvalitet trenutacno, drugo je sto bi ga mogli imat, i sto imamo talente...
Trenutacno stanje s obzirom na sve unutarnje boljke je cak iznenadjujuce kod pojedinih, a globalna situacija - kad si na dnu, mozes samo gore..
Kvalitet da nemamo, kako tko, moja poanta je da kvalitet prve tri momcadi premier lige je dovoljna da se suprostavi ogromnoj vecini klubova iz ex-yu te da se unutar svega toga moze naci dovoljno igraca u boljim uvjetima radima i da ima vise kvalitete na terenu nego sto se pokusava prikazati, ali opet, to je do puno vise drugih faktora nego samih igraca, ali eto, vidjet ces kad pojedini skontaju pa osiguraju neke uvjete..
Quote:
opet osvrt na ligu, ustvari dio lige - vidi nam stadiona, kad se na kosevu zadnji put promijenila trava, pogledaj wc na kosevu, prolazis pored njega zapahne te 'miris', nijedan nas stadion nema zenski wc, mada po novim pravilima uefe mora imat, adekvatan parking, nisam ulazio u svlacionice al pretpostavljam da su slicne onim na nasem stadionu, 4 stadiona imaju reflektore, dio grbavice, dio pecare, biljinog polja i gola u orasju je natkriveno, cini mi se da u bihacu, tusnju i onaj od zepca imaju natrkivenu ko tribinu...
kisa padne igraci do grla u blatu, sjecam se prosle godine u bihacu nije covjek mogo prepoznat koje ko, svi smedji

Kosevo je sramota, ni vodu nisu u stanju osigurati za Europu.. ali opet, eno kluba igra u Europi, osigurava koeficijent, prolazi sta mora, dobiva jedan Rapid kuci.. ja ne gajim nikakve simpatije prema njima niti su mi dva posto simpaticni, ali shvacas sta hocu da kazem..
No ima i svijetlih tocaka.. ima terena koji zadovoljavaju uefa kriterije manje vise.. najbolji primjer Pecara, svi uvjeti su ispunjeni, istina rijetkost je to, ali kad se pogleda sve sto je napravljeno i u kakvom su stanju svlacionice, sami teren, odrzavanje istog pa i tribine, vidi se da se moze uraditi.. a takvi bi se mogli osigurati i drugdje..