Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 05. 11. 2025. 10:20

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 580  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16. 08. 2006. 19:55 

Nadam se da nikad necu morat kavu pit sa vama kad ste na okupu....stvarno...
Geek sam, meni su takve rasprave bezgranicno monotone...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 08. 2006. 19:58 

Ti bi radije o mmorpg's skills/aflictions, tehnika in general, pc i tako to a.. :p not a problem, mogu ja i to, ovisi o drustvu.. :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 08. 2006. 20:44 

Archangel wrote:
Ti bi radije o mmorpg's skills/aflictions, tehnika in general, pc i tako to a.. :p not a problem, mogu ja i to, ovisi o drustvu.. :P

:lol: pa iskreno, bi... jebga, cijela mi ekipa luda za nogometom, udusi to poslje 10 godina covjeka...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 08. 2006. 23:46 

Mah, znam, udusi i mene svasta, primjerice ima dosta onih zaludjenika u masineriju ako kontas sta hocu da kazem, al jebiga ja se mogu bilo gdje uklopiti tako da se naviknuh..
No, nije o tome tema, haj, ish.. :p

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 08. 2006. 14:42 
Moderator

Abigail wrote:
Gol u 90. minuti nam zaista nije bio potreban.
...i zelim Henry.a :mrgreen:

Pa zaista nam nije bio potreban ni prvi gol. :lol:
Anri, Anri. :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 08. 2006. 17:01 

Abigail wrote:
Drugo poluvrijeme je bilo dosadno. Dobro smo poceli utakmicu....

Aj ti ne postaj ovdje, dovodis sa tim u pitanje moju maskulinost :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 08. 2006. 17:30 
Moderator

Abigail wrote:
edit:kako prodjose Hrvati?

Gospoda Rvati su pobjedili.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 08. 2006. 17:31 

juce u pola 2 bio u sa, uzo karte i onda se 'veselilo' po gradu :) :) pred i na utakmici ludnica...steta taj gol u 90 al jbg navikli smo na to
Spanija-BiH 1:1(97 minuta)
Japan-BiH(45 i 90 minuta)
Koreja-BiH( 90 minuta)
Iran-BiH(2 puta 45 i 2 puta 90 minuta)
BiH-Francuska (42 minuta i 89 minuta)

nazif gljiva je bio u 'planu' cijeli dan, docekan je i ispracen zvizducima, izblamiro se na terenu :) :) jbg nije nista vise ni zasluzio

prvo poluvrijeme odlicno,u drugom malo pali, jbg tome su doprinjele i izmjene..male greske kod golova al ok je...

konjic ispracen kako je i zasluzio :)

@arch - omonia - to je onaj tvoj bljesak :) :)
sve se moze, mozemo napravit odlicnu ligu, klubove - al fol je u tome da je trenutacno stanje nula, suocimo se s cinjenicom da nemamo kvalitet trenutacno, drugo je sto bi ga mogli imat, i sto imamo talente...opet osvrt na ligu, ustvari dio lige - vidi nam stadiona, kad se na kosevu zadnji put promijenila trava, pogledaj wc na kosevu, prolazis pored njega zapahne te 'miris', nijedan nas stadion nema zenski wc, mada po novim pravilima uefe mora imat, adekvatan parking, nisam ulazio u svlacionice al pretpostavljam da su slicne onim na nasem stadionu, 4 stadiona imaju reflektore, dio grbavice, dio pecare, biljinog polja i gola u orasju je natkriveno, cini mi se da u bihacu, tusnju i onaj od zepca imaju natrkivenu ko tribinu...
kisa padne igraci do grla u blatu, sjecam se prosle godine u bihacu nije covjek mogo prepoznat koje ko, svi smedji :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 08. 2006. 17:35 
Moderator

Abigail wrote:
<[Menschenfeind]> wrote:
Abigail wrote:
edit:kako prodjose Hrvati?

Gospoda Rvati su pobjedili.

Svaka cast. Koji rezultat?

P.S. Mrzim Italijane :mrgreen:

Italija : Rvacka o:2

8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 08. 2006. 18:48 

e jest spiker bio koma - na njega sam i zaboravio :) :) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 08. 2006. 02:56 

hot_blood wrote:
juce u pola 2 bio u sa, uzo karte i onda se 'veselilo' po gradu :) :) pred i na utakmici ludnica...steta taj gol u 90 al jbg navikli smo na to
Spanija-BiH 1:1(97 minuta)
Japan-BiH(45 i 90 minuta)
Koreja-BiH( 90 minuta)
Iran-BiH(2 puta 45 i 2 puta 90 minuta)
BiH-Francuska (42 minuta i 89 minuta)

Nije BiH jedina koja ima te boljke, ali da joj se precesto dogadja, jest..
To je do mentaliteta igraca i psihe, nista drugo ne moze biti..

Quote:
@arch - omonia - to je onaj tvoj bljesak :) :)

Je, al tko zna kad ce ta ista Omonia ponoviti to.. moja poanta je da je bez obzira na sve taj klub iz zemlje koja nema nekih vecih nogometnih aspiracija ni ugleda i koja je na razini klubova, a to euro bodovi i klasifikacije pokazuju, koje Å iroki i Sarajevo prolaze bez nekih vecih problema..

Quote:
sve se moze, mozemo napravit odlicnu ligu, klubove - al fol je u tome da je trenutacno stanje nula, suocimo se s cinjenicom da nemamo kvalitet trenutacno, drugo je sto bi ga mogli imat, i sto imamo talente...

Trenutacno stanje s obzirom na sve unutarnje boljke je cak iznenadjujuce kod pojedinih, a globalna situacija - kad si na dnu, mozes samo gore..
Kvalitet da nemamo, kako tko, moja poanta je da kvalitet prve tri momcadi premier lige je dovoljna da se suprostavi ogromnoj vecini klubova iz ex-yu te da se unutar svega toga moze naci dovoljno igraca u boljim uvjetima radima i da ima vise kvalitete na terenu nego sto se pokusava prikazati, ali opet, to je do puno vise drugih faktora nego samih igraca, ali eto, vidjet ces kad pojedini skontaju pa osiguraju neke uvjete..

Quote:
opet osvrt na ligu, ustvari dio lige - vidi nam stadiona, kad se na kosevu zadnji put promijenila trava, pogledaj wc na kosevu, prolazis pored njega zapahne te 'miris', nijedan nas stadion nema zenski wc, mada po novim pravilima uefe mora imat, adekvatan parking, nisam ulazio u svlacionice al pretpostavljam da su slicne onim na nasem stadionu, 4 stadiona imaju reflektore, dio grbavice, dio pecare, biljinog polja i gola u orasju je natkriveno, cini mi se da u bihacu, tusnju i onaj od zepca imaju natrkivenu ko tribinu...
kisa padne igraci do grla u blatu, sjecam se prosle godine u bihacu nije covjek mogo prepoznat koje ko, svi smedji :)

Kosevo je sramota, ni vodu nisu u stanju osigurati za Europu.. ali opet, eno kluba igra u Europi, osigurava koeficijent, prolazi sta mora, dobiva jedan Rapid kuci.. ja ne gajim nikakve simpatije prema njima niti su mi dva posto simpaticni, ali shvacas sta hocu da kazem..
No ima i svijetlih tocaka.. ima terena koji zadovoljavaju uefa kriterije manje vise.. najbolji primjer Pecara, svi uvjeti su ispunjeni, istina rijetkost je to, ali kad se pogleda sve sto je napravljeno i u kakvom su stanju svlacionice, sami teren, odrzavanje istog pa i tribine, vidi se da se moze uraditi.. a takvi bi se mogli osigurati i drugdje..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 08. 2006. 04:20 

Bosanskohercegovački reprezentativac i dugogodišnji član Bayerna najavio je kraj svoje reprezentativne karijere zbog učestalih ozljeda koje ga sprječavaju da pruža maksimum u dresu nacionalne selekcije.
29-godišnjom Braci koji je prije 10 godina debitirao u reprezentativnom dresu liječnici su rekli kako igranje na dva kolosijeka neće moći izdržati još dugo.

Nakon nebrojenih ozljeda i deset operacija, nakon savjetovanja sa liječnicima u Njemačkoj i SAD-u odlučio sam da bi bilo najbolje da se oprostim od nastupa u reprezentaciji. - izjavio je Salihamidžić za Dnevni Avaz.

Namjeravam igrati još par godina, zavisno od mog zdravstvenog stanja. Želim se koncentrirati na nastupe u Bayernu i s njima osvojiti još jednu Ligu prvaka i produžiti ugovor koji mi istječe narednog ljeta. - rekao je Braco.

Hasan Salihamidžić prikupio je 41 nastup u reprezentativnom dresu i postigao šest golova.

Hehe, zna momcina tko ga placa, pa nek prica tko sta hoce.. ;P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 08. 2006. 10:32 

ma goni ga u pizdu maternu maneken jebeni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 08. 2006. 12:13 

nek ide.. za rep. trebaju igrat samo oni koji to vide kao vrhunac svoje karijere.. englezi, talijani, brazilci... najbolje placeni fudbaleri svijeta ginu za reprezentaciju i ko mala djeca su sjebani kad ih se ostavi na klupi il ne pozove... al dobro to je stara prica sto smo mi takvi kakvi jesmo...

u medjuvremenu, uzivajmo u premiershipu...
come on you reds...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 08. 2006. 17:35 

HASAN JE BOG!
Najbolji igrac ide... necemo mi na EP/SP nikad...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 08. 2006. 01:06 

koji ba hasan ne zovu ga djaba braco

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 08. 2006. 16:01 

Image

:shock:

jebem ti što ne odoh jučer na tekmu

ne samo zbog Veleža, nego i zbog Želje i manijaka :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 08. 2006. 19:09 

nabijem na kurac i velez i zelju i manijake ko vas jebe...ah da zaboravio sam skripare i siroki-pozdrav arhandjelu :)
Image
20.08.2006 Celik-Leotar 3:1
[img]http://photos1.blogger.com/blogger/7608 ... eotar%20(4).jpg[/img]
ziku njega sinoc matereti tarik robijas :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 08. 2006. 20:11 

DoMa wrote:
nabijem na kurac i velez i zelju i manijake ko vas jebe...ah da zaboravio sam skripare i siroki-pozdrav arhandjelu :)

:lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 08. 2006. 23:59 

:) Jes, Tarik ce vas izvuci, on je Celik.. :lol:

A Fukare, Horde, Ultrasi, Lesinari, Sila Nebeska, Sokolovi, Incidenti, Poskoci..? :p da se ne bi tkogod uvrijedio slucajno sto ih izostavljas.. :P

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]