Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 03. 2026. 08:23

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 112 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 27. 07. 2006. 21:52 

...ee, hajd' sad 'vako... raditi nesto u paru, a da se to naziva trajnijom vezom- koja ce jos vise potrajati -uzrokovano je sa nekoliko bitnih stvari: partneri su best friends (al' fakat), partneri su zdogovorno vjerni jedno drugom (seksualno, posto smo duhovno svi fuckin' kurve) il' zdogovorno nisu (daleko vece sanse da cijela stvar uspije) i, na koncu -al' ne i najmanje bitno -partneri dijele ista/il' slicna interesovanja i upraznjavaju ih skupa...
...a, Bosna je i njen fuckin' mentalitet, u ogromnoj vecini slucajeva, otprilike ovakva: ne, partneri nisu best friends (cuj da mi zena/muz bude najbolji prijatelj, pa imam jaranice da mi lakiraju nokte i gledaju u solju, pa imam jarane da se s njima zapijem, polupam p'o kafane), ne partneri nisu zdogovorno vijerni jedno drugom, a ne, ne, ne ne postoji ni varijanta da zdogovorno ne budu vjerni jedno drugom i, na koncu- al' ne i najmanje bitno -ne, ne, ne, nikad partneri ne dijele ista interesovanja (ako ih uopste i imaju), a posebno, ne, nikad ih upraznjavaju zajedno...
...stoga se sve i svodi na one night stand, triper, a ostalo znate...
...il' kavez...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 07. 2006. 22:42 

...ugly...bitch... wrote:
...ee, hajd' sad 'vako... raditi nesto u paru, a da se to naziva trajnijom vezom- koja ce jos vise potrajati -uzrokovano je sa nekoliko bitnih stvari: partneri su best friends (al' fakat), partneri su zdogovorno vjerni jedno drugom (seksualno, posto smo duhovno svi fuckin' kurve) il' zdogovorno nisu (daleko vece sanse da cijela stvar uspije) i, na koncu -al' ne i najmanje bitno -partneri dijele ista/il' slicna interesovanja i upraznjavaju ih skupa...
...a, Bosna je i njen fuckin' mentalitet, u ogromnoj vecini slucajeva, otprilike ovakva: ne, partneri nisu best friends (cuj da mi zena/muz bude najbolji prijatelj, pa imam jaranice da mi lakiraju nokte i gledaju u solju, pa imam jarane da se s njima zapijem, polupam p'o kafane), ne partneri nisu zdogovorno vijerni jedno drugom, a ne, ne, ne ne postoji ni varijanta da zdogovorno ne budu vjerni jedno drugom i, na koncu- al' ne i najmanje bitno -ne, ne, ne, nikad partneri ne dijele ista interesovanja (ako ih uopste i imaju), a posebno, ne, nikad ih upraznjavaju zajedno...
...stoga se sve i svodi na one night stand, triper, a ostalo znate...
...il' kavez...

AMEN

Kad nadjem zensku koja ispunjava kriterije koje ti navodis, ima da se userem i izrezem od srece. Cim vidim dvije zenske u Nikolica & Prikolica shemi...bjezzzzzz. Odma ti je sve jasno.

1) Doticne su "osamostaljene" i "emotivno snazne" ko novorodjeni macici.

2) Jedna drugoj su psiholog, dnevnik, pop, i jastuk za plac. Dakle, Alfa i Omega.

3) Zakljucak: Tebe tu jaro NEMA. Zaboravi svoju raju, jer one su NEKOMPATIBILNE sa ostatkom svjeta.

4) Rezultat ako zanemaris cinjenice: Jebace te u zdrav mozak na sto nacina. A jos ako im dodje iz dupeta u glavu, jebace i jedna drugu...

Nemam nista protiv jebanja bez emotivnog vezanja, al ja licno smatram da, kao muskarac, prozivis svakog dana neki trenutak u kojem ti treba malo emotivne podrske koju od svoje muske raje nes dobit. Osim ako nisi jebeni plamteci peshak. Naci danas zensku osobu sa imalo samostalnosti, licnih ciljeva koji bi se mogli podudarat sa tvojim, bilo gdje na ovoj usranoj planeti, je jebena renesansna umjetnost. Svuda su usrane lezbe il lezbe u cekanju. I onda zene seru kako ih nema dovoljno u politici, u vlastima, na kljucnim mjestima...bla bla. Pa kako da vas bude jebem mu majku, kad vecina imate svojeg "JA" manje neg prosjecna Australska ovca...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 07. 2006. 10:42 

...konfuzno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 07. 2006. 10:50 

Burekbelt wrote:
Naci danas zensku osobu sa imalo samostalnosti, licnih ciljeva koji bi se mogli podudarat sa tvojim, bilo gdje na ovoj usranoj planeti, je jebena renesansna umjetnost.

...jeste...no, isto vazi i za slabiji nam pol...

Burekbelt wrote:
Svuda su usrane lezbe il lezbe u cekanju. I onda zene seru kako ih nema dovoljno u politici, u vlastima, na kljucnim mjestima...bla bla. Pa kako da vas bude jebem mu majku, kad vecina imate svojeg "JA" manje neg prosjecna Australska ovca...

...jeb'o lezbe...wtf?...ti shvacas ozbiljno one koje :cry: da nema dovoljno zena na kljucnim mjestima...moj komentar: kljucne smo, jarane, htjele ne htjele...bez nasih kljucnih picki ni mladih djecaka na kljucnim mjestima... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 08. 2006. 08:57 

ova tema je interesantna...de samo vi nastavite....ali fakat. ozbiljna sam...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 08. 2006. 19:14 

auh, nisam nikad imala takvih iskustava ...
uvijek sam ja ostavljala ...
a jedne prilike nismo ni raskinuli ... jednostavno prestala ga vidjati i gotovo ... mada mi i nije bio nis posebno ... prohodala da bih ucerala jednoj curi ... i to je to :?

valjda ce biti vremena za takvo sta :? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 08. 2006. 19:26 

kako si looda :P :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 08. 2006. 19:28 

_Witch_ wrote:
auh, nisam nikad imala takvih iskustava ...
uvijek sam ja ostavljala ...
a jedne prilike nismo ni raskinuli ... jednostavno prestala ga vidjati i gotovo ... mada mi i nije bio nis posebno ... prohodala da bih ucerala jednoj curi ... i to je to :?

valjda ce biti vremena za takvo sta :? :D

koliko ono ti imas godina?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2006. 06:10 

Zar je ikakva korpa ustvari vrijedna pomena???Pih!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2006. 12:46 

...ako te zaboli za naucene lekcije onda nije...prvo, sumnjam da te zaboli...drugo, ako te ipak zaboli onda odbijas da izvlacis lekcije iz iskustava...a to, ono, nikako nije dobro...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2006. 16:41 

Naravno da me ne zaboli. Naucila sam ja svasta na osnovu jedne korpe. Mislim jednostavno na te ljude koji nisu vrijedni pomena i koji su u mom mozgu izbrisani na fazon delete i are you sure- yes.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2006. 18:18 

...aaa, ok.... :wink: ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2006. 18:20 

Stalno me nesto pokusavas kritikovati :( Mi se zene trebamo drzati zajedno pored ove Borine vojske ovdje:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2006. 18:30 

...ha ha ha...ma, jok...kad ja kritikujem onda gore ore...eki izjave...a to da ce mi motivacioni elemenat za "drzanje zajedno" biti borina vojska...ma, daj sestro...prerasle smo mi te corporativne varijante...to treba prepustit djecacima...znas, ono, tako su jaci...ha ha...mi to rijesimo i same...a drzimo se zajedno upravo na ovakav nacin...u jednom opustenom catanju...a to je dovoljna motivacija...ha ha...ponovo ti te polufeministicke price pricas...ct ct ct...vel'ke smo mi za toga...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2006. 18:33 

A, ja se bavim baby sittingom vec 5 mjes pa sam vjerovatno malo podjetinjila. Druzim se s brukom muskinja pa sam valjda zato polufeminitskinja:D , a inace, upravu si...sad ce te napadati za to djecaci, hahah

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2006. 19:03 

...ma, slusaj, ko sam ja da ti trunim kakve ces stavove graditi...feministicke, polufeministicke il' normalne(eki...sta god to znacilo)...to je tvoja stvar...samo znam da je feministicki pokret poodavno izgubio svaki smisao postojanja...i to, prije svega, zbog kolektivne bagre - zena...ono paljenje grudnjaka nekako je evoluiralo u feministicke konvencije na kojima, u nista, trose ogromne pare i serviraju ruckove na tanjirima sa ogromnom vaginom kao lajt motivom...mislim, daj...ne gleda mi se nikakav genitalni organ dok jedem, pobogu...a to da ce se djecaci naljutiti...ma, jok, inteligentniji su oni od toga...valjda...ha ha...ako se naljute moracu poteci neke stare veze pa da ih ubacim na jednu od takvih konvencija...vagina na sve strane...u trenu ce se odljutiti, garant...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2006. 19:06 

ofirate se...;-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2006. 19:14 

bloodflood wrote:
ofirate se...;-)

...ha ha...da, vjerovatno...so...?...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2006. 19:47 

mene stid citat to...a ne mogu si pomoc...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2006. 19:49 

ma kakav ljudi feminizam...mi smo podredjene...i TO VOLIMO! :P

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 112 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]