Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 15. 08. 2025. 06:44

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 62 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2006. 13:20 

ma nek smo vala popusili sad mogu prestat srat s onim...reprezentacija igra na bilinom polju gdje smo dosad neporazeni...e evo vam sad kurac i na bilinom polju bjez samo se covjek bezze nazivcira

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2006. 13:22 

ma kazem, blago onom ko moze da ne gleda reprezentaciju...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2006. 16:54 

Shakhbuurz wrote:
Immolation wrote:
nadaj se! kakva bosna i evropsko! pih...

crkni :P

cujem reprezentacija nikad bolje nije igrala!!! et nadat se nekad za 20 god da se neko smiluje i rekne ma i ovi bosanci nisu jos bili na nekom prevenstvu....
eh Deni jel me sad svatas!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2006. 20:14 

Immolation wrote:
Shakhbuurz wrote:
Immolation wrote:
nadaj se! kakva bosna i evropsko! pih...

crkni :P

cujem reprezentacija nikad bolje nije igrala!!! et nadat se nekad za 20 god da se neko smiluje i rekne ma i ovi bosanci nisu jos bili na nekom prevenstvu....
eh Deni jel me sad svatas!

shvatam ja tebe u potpunosti... ochito UEFA i FIFA vishe voli vidjet i Dansku i Norveshku i Shpaniju i Grchku na EP/SP-u nego nas... to je naravno chinjenica... mi smo jedna mala zemljica, koja je pochela derat guzove Dancima/Norvezanima/Shpancima... a to naravno njima ne odgovara...
zao mi je shto su se desile ove ostavke, malo che uvest pometnje u nashe redove, al' naravno da chemo nastavit, iz inata da ih gazimo... a BHF je tu da navija "NEDAJ SE BOSNO"... sinoc kako mi je drago bilo, ko god je gledo tekmu mogo je primjetit, SJEVER i ISTOK gdje su bili BHFanaticosi, nije ushutio tokom cijele utakmice... pada trechi go... a i dalje se vamo ori pjesma... Madjari se sjebali (oni su bili izmedju Sjevera i Istoka)...

ima nekih vaznijih stvari od pobjede!

http://img170.imageshack.us/img170/7054/pict0078wq7.jpg
ISTOK dje sam i ja bio \m/

a naravno Madjarima nechu zaboravit TRI PRSTA... al' chim su ih digli, odmah su dobili kishu upaljacha...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2006. 20:31 

...sinoc bila jeeeeeeeebeno ljuta...danas samo tuzna...nije samo to do sudije (nabijem ga na kurac mlohavi) i crvenog...neg' i do nas (sliskoviceve taktike, raspolozenosti igraca, pritiska, a savez necu vise uopste da pominjem)...joooo, pravo mi bed...ja nesto kontam da je nada za ep definitivno umrla sinoc...umrla...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2006. 22:00 

Eto ode i Barbarez... A hoce da odu Misimovic i Bolic...
Ako ode Miske, pusiona nam je prava.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2006. 22:40 

...umrlo...u pravu je doma, jbg...sve u picku materinu poslat...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2006. 22:56 

Igraci i treneri dolaze i odlaze... ali Bosna ostaje.
Valjal ova? :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2006. 22:59 
Moderator

Bad::Brain wrote:

Dani prolaze, ali Bosna ne.

A ova?

:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2006. 23:06 

<[Razorgrind]> wrote:
Bad::Brain wrote:

Dani prolaze, ali Bosna ne.

A ova?

:D

dobarr

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2006. 00:32 

Sudac jest direktni krivac za ogromni sok za momcad i hendikepiranje te iste, sto je zalosno jer je izdiktiralo daljnji tempo, no isto tako je Madjarska bila u najmanju ruku ravnopravna, a skloniji sam misljenju da je bila i bolja ekipa u 90 minuta, istina uz svesrdnu pomoc, ali to ne mijenja cinjenicu da je ono sinoc nedovoljno, ni blizu razine koja je potrebna da se dosegne neko vece natjecanje..

I da, opet se tu dolazi do mentaliteta uz sve ostalo moram reci jos jednom, mislim da je i to bilo ocito, izgleda da se jos nije diglo iznad toga kao sto pojedini misle, jos to nema ni inata, ni pobjednickog mentaliteta ni mjere u 'pozitivnoj nafuranosti' sto je i karakteristika ex-yu podneblja, ali Bosna i Hercegovina nema taj, bar ne bez Hrvata i Srba iz BiH, taj kvalitetni fond igraca da to prevlada.. Ne moze ni Sliskovic ni Savez (nema te reprezentacije na ovim prostorima da ima normalan Savez, ne moze to biti izgovor bas svaki put, time se samo vraca na onu staru zalopojku, urota/zrtva sindrom tezu) ni netko treci toliko unistiti sinocnju ekipu da bi se reklo da snose apsolutnu krivicu, tu velikog udjela ima i Madjarska kao i neadekvatnost igraca.. Blaz Sliskovic je puno ucinio za onu ekipu, nitko to ne moze njemu osporiti, kad je on stigao ono je bila grupirana postava nikakvih igraca i uobrazenih maloumnika, a uspio ih je ujediniti i stvoriti koheziju od njih dovoljnu za skoro pa vrhunac te generacije u prethodnim kvalifikacijama, naime svjetsko prvenstvo.. doduse ovo mu je najpametniji potez posto mu se inteligentnije maknuti iz svega toga i dopustiti drugima, onima koji kontaju da mogu nesto napraviti, koji zele, da se eventualno i po njima pljuje, kontroverzno reagira hvalospjevima i pljuvanjima ovisno o rezultatu, prozivanjem po tribinama i prozivanjem i zvizdanjem 'njegovih' igraca, a takvih je koliko hoces.. naravno, ukoliko ne bude napretka, naci ce narod neki razlog opet..

Sto se tice same podrske, navijaca, bezuvjetna podrska nadasve pohvalna, karakterna crta podneblja, ali navijanje, zivi jad, bez ikakvog repa, reda, organiziranosti, varijacije, smisljenosti, kohezije, bilo cega, jedva neki prolaz u navijackom smislu..

Moram jos samo kratko se osvrnuti na Sabahudina i pomocnika mu kojeg odmilja moram prozvati 'the eternal optimist'.. :lol: toliko se ismijah njegovim komentarima i provalama da je to nevjerojatno nesto.. jedini pravi highlight veceri i popravka raspolozenja.. 'ma ne, NEE, sta sad mase (suzdrzavajuci se od psovke), ma kakvi, nije ofsajd, zasto, ZASTO..!?' *short pause* '..daa, sudija je u pravu, apsolutno, ali zasto mora toliko cekati..' :lol:
'Pa ovo nije moguce, zasto si ovo radimo, zar je moguce da nam se ovo desava (suzdrzavajuci se od psovke), da nam ovo rade u Zenici, ma ne mogu da vjerujem, pa zasto, zasto si ovo radimo'.. A onda se nastavi Muhamed sa svojim trademark popravljanjem dojma, atmosfere, ludnica.. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2006. 00:36 
Moderator

:roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2006. 00:38 

Reci..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2006. 00:59 

Archangel wrote:
Sto se tice same podrske, navijaca, bezuvjetna podrska nadasve pohvalna, karakterna crta podneblja, ali navijanje, zivi jad, bez ikakvog repa, reda, organiziranosti, varijacije, smisljenosti, kohezije, bilo cega, jedva neki prolaz u navijackom smislu..

BHF je bio organizovan... BHF je donjeo zastave koje ste vidjeli... BHF je bio Istok i Sjever... i organizovano se navijalo... Madjari koji su bili izmedju nas su se sjebali...

BHF je najbolja i najorganizovanija skupina navijacha u BiH... a to shto ostali pljuju po nama mogu da se jebu... BHF je uvijek bio uz BiH i ostache...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2006. 02:00 

Shvacas ti to kao napad na BHF, a nije, obicni je osvrt, konstruktivna kritika, nesto na sto sam navikao s vecine navijackih foruma poslije utakmica, pisuci, samo sto se tu radi o klubovima vecinom, pa prenijeo i na reprezentaciju u cilju kompletnog osvrta utakmice, pa tako i navijackog segmenta koji je meni osobno najdrazi tu i najvise gledam i najvise od toga ocekujem, no eto..

Uglavnom, nedovoljno.. nelose zamisljeno, potpora bezuvjetna pohvalna kao sto rekoh, brojka dobra, al navijanje jednolicno i regionalno tendenciozno, koreografija moze uvijek bolje, svatko je vukao na svoju stranu sto su dokazali i unutarnji sukobi poslije i tijekom utakmice, narocito tih BHF momaka koji su se nasli okomiti na 15-godisnjaka i otimati mu Celikova obiljezja na sto su Robijasi odgovorili daljnjim akcijama i zaplijenama raznih navijackih rekvizita kojima nije mjesto na reprezentativnoj utakmici sto mi i potvrdi par doticnih, nisam mislio da su isli u 'akcije' kasnije, no ocito bijase istina..

E sad, ti bas ako hoces shvati taj moj osvrt kao pljuvanje, ali to je samo jedan realan osvrt iz moje perspektive koja glasi - radi se to i puno bolje, a jedna takva skupina bi takodjer to trebala i bolje izvesti, nesto sto bih o bilo kome napisao, dapace i pisem zato jer me se i osobno tice, a i iz jednostavnog razloga sto mi je nadasve interesantno..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2006. 02:41 
Administrator

Archangel wrote:
Moram jos samo kratko se osvrnuti na Sabahudina i pomocnika mu kojeg odmilja moram prozvati 'the eternal optimist'.. :lol: toliko se ismijah njegovim komentarima i provalama da je to nevjerojatno nesto.. jedini pravi highlight veceri i popravka raspolozenja.. 'ma ne, NEE, sta sad mase (suzdrzavajuci se od psovke), ma kakvi, nije ofsajd, zasto, ZASTO..!?' *short pause* '..daa, sudija je u pravu, apsolutno, ali zasto mora toliko cekati..' :lol:
'Pa ovo nije moguce, zasto si ovo radimo, zar je moguce da nam se ovo desava (suzdrzavajuci se od psovke), da nam ovo rade u Zenici, ma ne mogu da vjerujem, pa zasto, zasto si ovo radimo'.. A onda se nastavi Muhamed sa svojim trademark popravljanjem dojma, atmosfere, ludnica.. :lol:

hahahah,Baho i Konjic su najjaci bili,oj kolko sam se tome ismijao..85 minuta,ovaj i dalje govori,"ma ima jos nade,dosta vremena, prostora.."
al baho je najjaci bio kad popizdi,i onda na kraju se usuti..a na pocetku tekme se navio ko sat..
jedina svjetla tacka u svemu tome :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2006. 03:22 

Tu se slazem.. :) mislim, stvarno je covjek nepopravljiv optimist.. 'pa dobro, mislim ne treba odmah sada momke napadati, ima tu jos vremena do kraja, valja sada nastaviti graditi na ovom pritisku', ili uvijek nadje neku svijetlu tocku u nekoj losoj taktici, potezu, primljenom golu, a Sabahudin tamo umire od muke, samo sto ne psuje.. :lol: prejaki..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2006. 10:33 

Archangel wrote:
E sad, ti bas ako hoces shvati taj moj osvrt kao pljuvanje, ali to je samo jedan realan osvrt iz moje perspektive koja glasi - radi se to i puno bolje, a jedna takva skupina bi takodjer to trebala i bolje izvesti, nesto sto bih o bilo kome napisao, dapace i pisem zato jer me se i osobno tice, a i iz jednostavnog razloga sto mi je nadasve interesantno..

oooo, neeeee...
pogreshno si me shvatio :)
nisam tebi nishta rek'o... nego opchenito...
prije tekme, grupa Robijasha je uhvatila nekolko BHFanaticosa iz Bihacha i udarali su se... to je ono shupachki pravo bilo, al' nishta drugo od robijasha ochekivat, koji kad igra reprezentacija, deru se "CHELIK, CHELIK"...
inache, dosta ljudi mrzi BHF pod izgovorom "oni su amnestijashi, bla bla"...
al' BHF se najvishe trudi da da potporu reprezentaciji... BHF ne uchestvuje samo u navijanje, nego u josh dosta, dosta akcija... kao nedavna u kojoj su skupili ne znam kolko hiljada €ura da doniraju nashoj reprezentaciji odbojkasha u sjedenju...

al' svejedno... da se mi osvrnemo dalje na reprezentaciju, sinoc sam gledo
vijesti i neki igrachi su najavili odlazak ako Baka se ne vrati... a bog ga jebo, shupchina che josh vechi ispast ne vratil se, jer che nam onda skroz unishtit kvalifikacije, vako ima nade...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2006. 11:08 

Utakmicom protiv Malte otvorili smo kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2008 god. Uvjerljivom pobjedom nad ekipom Malte od 5:2, a moglo je biti i uvjerljivije, konacno smo startali u kvalifikacijama sa pobjedom koju smo godinama ocekivali. Igrali smo dobro, ali smo zadnjih pola sata stali i dozvolili protivniku da postigne jos jedan gol.Medjutim to nije pokvarilo utisak, ostvarili smo pobjedu u gostima i to je bilo najvaznije.

BOSNA I HERCEGOVINA- MADJARSKA
Prije susreta sa ekipom Madjarske u Zenici znali smo svi kakav nas zadatak ocekuje. To sto su Madjari deklasirani u Budimpesti od ekipe Norveske nista nije znacilo da su Madjari slabo igrali jer su svojim greskama poklanjali golove Norvezanima tako da smo znali unaprijed sta nas ocekuje u Zenici. Poslije nekih promijena u ekipi, utakmicu smo poceli dosta oprezno jer nismo smijeli dozvoliti Madjarima da nas iznenade,jer oni su isli na sve ili nista. Nekako je islo do onoga soka kada je sudija sa Kipra (Grk) dosudio prekrsaj Spahica u nasem sesnaestercu i pokazao na bijelu tacku. Poslije vodstva Madjara i iskljucenja Spahica mi smo igrali izgubljeno, vise smo se branili nego napadali jer smo se bojali da ne primimo i drugi gol, sto se i ubrzo dogodilo. Madjari su poveli sa 2:0 ne sto su bili bolji od nas nego sto smo mi igrali pod sokom koji se dogodio kod vodstva Madjara od 1:0.
Kao sto inace i biva, Madjari postizu i treci gol ovom prilikom greskom u nasoj obrani. Poslije neocekivanog vodstva Madjara od 3:0 mi smo tek shvatili da nemamo vise sta izgubiti pa smo se probudili i imali nekoliko sansi da postignemo gol, ali sve je bilo vec kasno. Jedanaesterac kojeg je sudija svirao u nasu korist iskoristio je Misimovic i smanjio rezultat na 3:1sto je i bio krajnji rezultat.

OSTAVKA TRENERA SLISKOVICA I DIREKTORA PASALICA
Kao kapiten reprezentacije obavezan sam da dam i svoje misljenje o ostavci trenera Sliskovica i direktora reprezentacije gospodina Pasalica. Poslije dozivljenog soka i poraza protiv Madjarske u Zenici, po zavrsetku utakmice mi igraci saznali smo od trenera Sliskovica da podnosi ostavku na mjesto trenera reprezentacije. To je za nas igrace bio jos jedan sok jer smo vec godinama radili zajedno sa trenerom Sliskovicem i bez obzira na razlicita misljenja koja poslije izgubljene utakmice vladaju mi igraci smatramo da smo sa Sliskovicem kao trenerom i kao covjekom dozivjeli velike uspijehe jer ne treba zaboraviti da smo poslijednje kvalifikacije propustili tek u zadnjoj utakmici u Beogradu.Ostavka trenera Sliskovica dosla je u najgore vrijeme bas uoci jedne od slijedecih utakmica sa Moldavijom.
Sto se nas igraca tice ja vjerujem da ostajemo svi zajedno, a ja kao kapiten obecavam da i dalje ostajem u reprezentaciji bez obzira ko ce biti trener jer mi ne igramo za trenere nego branimo boje nase Bosne i Hercegovine. Cuo sam za neke moje "izjave" da napustam reprezentaciju zajedno sa Misimovicem te izjave nisam nikome dao niti pomisljao da odem i da ostavim reprezentaciju, a i sve vas koji ste nam pruzili podrsku i napravili takvu atmosferu u Zenici koja ce se dugo pamtiti i pored poraza. Tek je prosla druga utakmica i mi imamo sanse da sve popravimo sto smo propustili protiv Madjara jer i druge ekipe ce gubiti utakmice i tek na kraju kvalifikacija znat ce se ko ce da osvoji prva dva mjesta u grupi i da se kvalifikuje za evropsko prvenstvo 2008 godine.
Zato vas pozivam da nam i dalje pruzate podrsku bez obzira ko ce da nam bude trener, a mi obecavamo da cemo dati sve od sebe da se utakmica sa Madjarima sto brze zaboravi.

POZDRAV OD VASEG KAPITENA SERGEJA !!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2006. 23:23 

BHF je organizovo reprezentativno navijanje..to nikad ne bi bilo moguce s hordama, manijacima, robijasima i ostalim..svaka im cast..al bilo bi tu puno klubskih obiljezja

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 62 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]