Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 14. 08. 2025. 19:54

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 71 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 29. 11. 2006. 14:59 

ma ja i zaboravio dasu skoro sve na forumu sada djeca. jeb ga.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 11. 2006. 15:57 

<[Grind Bastard]> wrote:
hehehe, dade mi Taja ideju...nela radi više!!!

Hoću da budem "high maintenance" :D

oh damn you taja

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 11. 2006. 22:32 

svaka cast batmane. stvarno, svi nesto nafurani na ne zenidbu.joj ba, jednom mene neke stare zene u komsiluku pitaju kad cu se zenit, a ja njima onako mahinalno kazem: necete vi taj dan dozivit nikad. zgrozile se ba. a ja tada bio u fazonu da se necu zeniti, heheehehe, jeb ga, bio taj neki period. zao mi tek sad zena tih jadnih, mislilke da ih u grob tjeram ili tako nesto.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 11. 2006. 23:17 

:lol: :lol: :lol: ma koga briga :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 11. 2006. 23:49 

betmene, cestitam ti, ali tebi su tek 23 godine.... sa 33 cemo se sresti opet na forumu ili na nekom novom obliku komunikacije koji ce do tada biti izmisljen i razgovarati o tome sta je brak.

"ljubav" je izraz u kojem ljudi zive par godina, neki manje, neki vise, ali dodje vrijeme kad ljudi shvate da su si usrali zivot i da zapravo ne znaju zasto su se odlucili na zajednicki zivot, jer tek tad spoznaju da zapravo nema puno zajednickog. treba malo vremena da se covjek upozna i par sedmica ili mjeseci su veoma kratak period.

covjek se oslobodi od roditelja i opet ode u drugi zatvor u kojem stvari pocnu teci sve vise i vise umjetno. nisam ja frustriran ili slicno, ali ja smatram da je to nepotrebno i da ljudi i ovom vremenu trebaju biti progresivniji i oprezniji, jer covjek ima mogucnost da gradi sopstveni koncept zivota i ne smije biti toliko dogmatican i misliti da se MORA vjencati, jer to skoro svako radi. toliko zivota je propalo radi toga i toliko djece je odnijelo stetu od toga. roditelji glume zaljubljene, mada nisu svjesni sta je ljubav, za njih je to samo pojam da hrane svoj ego i da imaju osjecaj da ih neko obozava. ljubav kako se (dan) danas razumije ne postoji. taj pojam se moze mozda realizovati sa aktovima poput zrtvovanja jedne osobe za drugu, medjusobni razum i podrska u svemu i naravno respekt osobina partnera ili partnerke.

postoje ljudi koji su to manje-vise na ovaj nacin shvatili. ne zele veze, zele seks a seks nije samo obicna zajebancija nego nesto sto covjekovo tijelo zahtijeva od njega. ljudi koji zive svoju prirodu danas imaju drustveni status drolja. ko to kaze? ljudi koji kao prvo ne znaju sta su i ko su i zasto zive.

koji pesimizam jebote :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 11. 2006. 01:31 
Moderator

betmen wrote:
djeco ja vas ne razumijem. jel vi mislite da je nesto lose biti ozenjen? jel to zato sto ste metalci? ja sam ozenjen vec godinu(ce bit u decembru 23.) i nisam se pokajo nikad nimalo.

:D

Ima nas i koji ne smatramo brak kao nešto što će zadržati našeg partnera zauvijek, već mislimo da se može u jednoj koexistenciji i partnerstvu dobro i lijepo živjeti. Ništa ja neam protiv braka, ali kad pravo vrijeme dođe...i naravno prava osoba...i naravno kada se Carcass ujedini opet da mi zasviraju na svadbi, inače nema smisla :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 11. 2006. 01:34 
Moderator

btw. Doktore...jebote brak!

Idi i ženi se kad ti je tolik ostalo da imaš neku ženturaču! :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 11. 2006. 05:59 

<[Grind Bastard]> wrote:
btw. Doktore...jebote brak!

Idi i ženi se kad ti je tolik ostalo da imaš neku ženturaču! :P

:lol: what the fuck? jel "protiv" sad sluzbeno znaci "za"?

moj cijeli tekst kaze "jebo brak" ili ti zajebavas? :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 11. 2006. 12:42 

Gunsy wrote:
21.09.2013.

hmmmm, ovo mi nisi prijavila :D :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 11. 2006. 16:28 

ha rasprave kod ljudi. samo sam pitao kad se zenite, ako ima takvih zrelih za zenidbe. nisam rekao da se raspravljate zasto se treba zeniti ili ne. smirite se. al opet, valja se nama socializirati na ovaj ili onaj nacin. sad je stvar svakog individualca kako ce to da uradi. da ostane kod roditelja, da se jebaje citav zivot sa raznim zenama, da se jebe citav zivot sa raznim muskarcima, a moze se i oozenit sa tim istim muskarcem, hehehehehe. jebo vas tito. odkad postoje ljudi zena i covjek su se uzimali ( ne mora to biti nekim nasim tracionalnim brakom), jednostavno su zivjeli zajedno. a to sto je vrijeem takvo danas da puno brakova propadne to je nesto drugo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 11. 2006. 19:58 

Dr.Larsen wrote:
betmene, cestitam ti, ali tebi su tek 23 godine.... sa 33 cemo se sresti opet na forumu ili na nekom novom obliku komunikacije koji ce do tada biti izmisljen i razgovarati o tome sta je brak.

Paz betmene, evo tebi su tek 23, a njemu su tek 22 :P:lol:

Dr.Larsen wrote:
"ljubav" je izraz u kojem ljudi zive par godina, neki manje, neki vise, ali dodje vrijeme kad ljudi shvate da su si usrali zivot i da zapravo ne znaju zasto su se odlucili na zajednicki zivot, jer tek tad spoznaju da zapravo nema puno zajednickog. treba malo vremena da se covjek upozna i par sedmica ili mjeseci su veoma kratak period.

and for the n=approaching inf. time, here's mr. fucking obvious!

Dr.Larsen wrote:
covjek se oslobodi od roditelja i opet ode u drugi zatvor u kojem stvari pocnu teci sve vise i vise umjetno. nisam ja frustriran ili slicno, ali ja smatram da je to nepotrebno i da ljudi i ovom vremenu trebaju biti progresivniji i oprezniji, jer covjek ima mogucnost da gradi sopstveni koncept zivota i ne smije biti toliko dogmatican i misliti da se MORA vjencati, jer to skoro svako radi. toliko zivota je propalo radi toga i toliko djece je odnijelo stetu od toga. roditelji glume zaljubljene, mada nisu svjesni sta je ljubav, za njih je to samo pojam da hrane svoj ego i da imaju osjecaj da ih neko obozava. ljubav kako se (dan) danas razumije ne postoji. taj pojam se moze mozda realizovati sa aktovima poput zrtvovanja jedne osobe za drugu, medjusobni razum i podrska u svemu i naravno respekt osobina partnera ili partnerke.

PAZNJA! PAZNJA! KVAZI-INTELEKTUALAC ZA TASTATUROM! AKO JE NEOPHODNO, PODESITE PRIJEMNIKE NA FREKVENCIJE RADIA KALMAN! CITANJE GORNJEG PASUSA MOZE IZAZVATI TESKE NAPADE SAZALJENJA I SLICNIH NEPOZELJNIH EMOCIJA...

Dr.Larsen wrote:
postoje ljudi koji su to manje-vise na ovaj nacin shvatili. ne zele veze, zele seks a seks nije samo obicna zajebancija nego nesto sto covjekovo tijelo zahtijeva od njega. ljudi koji zive svoju prirodu danas imaju drustveni status drolja. ko to kaze? ljudi koji kao prvo ne znaju sta su i ko su i zasto zive.

koji pesimizam jebote :lol:

En ga sad ode u moral i etiku...jarane...ZAPALI SE!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 11. 2006. 20:20 

cujem da si pobjego u ameriku.... nadam se a tebe da zivis u drzavi gdje su dozvoljeni gay-brakovi.

samo ako si ne mozes priznati da si latentni homic, ne moras se ispustat na nama i glumiti snagatora :lol:

mozda te je babo zlostavljo kao dijete, pa si nadrkan do usiju.... koji clown

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 11. 2006. 20:36 

Pa imbecilni pod-bakteroloski oblici zivota kao ti recimo cuju stosta o ljudima statusa i superiornosti kao sto sam ja. Nista cudno. Znam da opsesivno pokusavas otkrit sve moguce o meni.

Pobjegao u Ameriku? Pa jesam, sto dalje od tebe, mislim da je sramno djeliti kontinent sa nekim tako retardiranim kao sto si ti.

Tvoj prejadni pokusaj da na neki nacin impliciras/insinuiras da nisam alfa-muzhjak je neuspio, patetichan, i zasluzuje totalno saucheshce sa tvojim nesretnim roditeljima, cak i leposava sampionska prasica ovogodisnje krmijade moze biti ponosnija na potomke...od njih ce bar bit sunka, slanina, kaurma, kobasice, cvarci, papci, od tebe samo djubrivo, ako i to...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 11. 2006. 21:29 

i opet nisi iznio nikakav argument koji bi me psihicki slomio ( :lol: :lol: :lol: ) nego ti je svaka druga rijec bila primitivna "uvreda". tvoj prethodni post se nista ne razlikuje od tvojih ostalih postova, samo sto si u ovom zadnjem imo vise zivaca da ukucas malo vise rijeci.

pogodio si stvar: ja jesam imbecilni pod-bakterioloski oblik zivota kao i svako drugo zivo bice na ovom svijetu, ako si upoznat sa teorijom evolucije.

"Pobjegao u Ameriku? Pa jesam, sto dalje od tebe, mislim da je sramno djeliti kontinent sa nekim tako retardiranim kao sto si ti." ... jel ovo komplimentili jednostavno tvoja kapitulacija?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 11. 2006. 21:43 

jao, neko je opet krao slike sa ebaumsworld-a, kako sam samo pwned sada...nishta moracu skochit u miljacku od silnog ochaja...bah, prestajes me zabavljat...nisi nikakav suparnik...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 11. 2006. 21:48 

Nemoj, dobicemo jos jednu doktorsku disertaciju koju mozemo jedino Uncyclopedii donirat :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 12. 2006. 00:48 

KoldVoid wrote:
jao, neko je opet krao slike sa ebaumsworld-a, kako sam samo pwned sada...nishta moracu skochit u miljacku od silnog ochaja...bah, prestajes me zabavljat...nisi nikakav suparnik...

haha, po ko je reko da sam mozda ja tu sliku napravio? naravno da sam odatle uzeo sliku. ajd necu te ovdje vise dirat, jer kazu ako govno pipnes da ono smrdi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2006. 21:29 

Ja kad sam procitala naslov ove teme pondala se da se to neka budala hoce da ozeni pa ono lafo nas pita za misljenje, a mi cemo mu srat kako je to dobro da bi se mogli nazderat na svadbi, a ovdje sve okrjele nezenje :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 12. 2006. 00:12 

betmen wrote:
nisu oni okorjeli, nisu stigli dobit koru jer su jos djeca

hvala Bogu!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 12. 2006. 01:39 

betmen wrote:
nisu oni okorjeli, nisu stigli dobit koru jer su jos djeca

hahahahahahaha

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 71 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]