Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 17:24

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 316 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16. 01. 2007. 23:59 

Shakhbuurz wrote:
SYMPHONY wrote:
Prelazi su sasvim normalni vremenom, mada ne mora znaciti. Samo sto mene nervira to sto kada nekolicina vec dozivi isto negira i stidi se onoga sto je slusala prije. To je vec govnarija.

pa to je to, prelaze iz jedne extreme u drugu...
npr. prije godinu je furala crninu, shminku crnu, ama sve je to bilo metal do jaja, a sad odjednom, sve bijelo na njoj... pa nema smisla...

ostani djubre do kraja :D

To su prolazna stanje tako da je tada tesko "ostati djubre do kraja". :wink:
Nemoj ih kriviti, valja i bijelinu spasiti do moljaca poslije godinu dana :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 01. 2007. 04:30 

pa zar nismo mi ti koji smo u biti moljci a koliko znam, moljci na moljce ne idu. :lol:

e samo da mi još neka ženka uleti, uf, šta bi dao, jerbo, to je ok... :roll: :oops:

i samo da nije još neka koja se reže, jer, kako sam primijetio, sve koje počnu furati na "crninu", počnu se rezati i prezentiraju se kao neke kvazi metalke/darkerice/gotičarke jer im je "tako teško u životu", jer ih je jedan dečko ostavio i one ga vole i mrze u isto vrijeme i tako im je "teško" da ne znaju što će same sa sobom i najradije bi se ubile ali to ne naprave jer hrpa druge dječurlije na internetu viče da si to ne napravi i onda takva cura samo uživa u toj pozornosti koja je u biti sve što je tražila, da ju netko malo sasluša i da ona dobije svojih 5 minuta.
problem je što time završava ta "tamna" faza i to je to, malo koja ipak ostane uz metal...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 01. 2007. 17:09 

ma jebo ba metal

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 01. 2007. 14:24 

Dark Templar wrote:
pa zar nismo mi ti koji smo u biti moljci a koliko znam, moljci na moljce ne idu. :lol:

e samo da mi još neka ženka uleti, uf, šta bi dao, jerbo, to je ok... :roll: :oops:

i samo da nije još neka koja se reže, jer, kako sam primijetio, sve koje počnu furati na "crninu", počnu se rezati i prezentiraju se kao neke kvazi metalke/darkerice/gotičarke jer im je "tako teško u životu", jer ih je jedan dečko ostavio i one ga vole i mrze u isto vrijeme i tako im je "teško" da ne znaju što će same sa sobom i najradije bi se ubile ali to ne naprave jer hrpa druge dječurlije na internetu viče da si to ne napravi i onda takva cura samo uživa u toj pozornosti koja je u biti sve što je tražila, da ju netko malo sasluša i da ona dobije svojih 5 minuta.
problem je što time završava ta "tamna" faza i to je to, malo koja ipak ostane uz metal...

To je vec psihologija pubertetlija, a ne metal. O cemu ti to pricas? :D :lol: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 01. 2007. 22:39 

koliko se sjećam, tako smo i počeli ovu temu, s psihologijom pubertetskog razdoblja gdje vidimo da djeca ne mogu se držati nečega s čime počnu.

malo pročitaj uvodni post pa će ti biti jasno o čemu pričam.

ako si ga pročitao, onda ne znam u čemu je problem jer govorim o istoj stvari.

ajde ovako, dakle, ono što želim reći je da hrpa djece, ili bolje reći svih onih koji se upuste u metal i odjednom počnu nositi crno i "furati" se na to sve zapravo to nose kao izliku za svoja (ne)djela i onda čim ih to prođe, ta FAZA, odmah prestaju.

dakle, jednostavno se radi o fazama i to je to, nekome se u toj fazi svidi metal i ostane uz to i gotovo, a nekome jednostavno ne odgovara i ide tražiti dalje.

ako nekome nije jasno zašto je tako, onda bi bilo dobro da si malo nabavi literature o razvojnoj psihologiji čovjeka...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 01. 2007. 17:35 

tvoj avatar se pomjera....raaaadikal

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 01. 2007. 17:33 

Dark Templar wrote:
ako nekome nije jasno zašto je tako, onda bi bilo dobro da si malo nabavi literature o razvojnoj psihologiji čovjeka...

Cemu nabavljati to za ovu vrstu pojave? Nebitno je, cemu se obazirati? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 01. 2007. 17:42 

Istinu ljudi govore, zeMske su puno kratkotrajnije u cijeloj prichi...
Iako nisam u metal prici dugo, mozda 3-4 godine, cini mi se da sam od prvog hardkor/punk albuma koji sam preslusao prije desetak godina znao da cu ostati u tome. Zelim povuci paralelu sa punk/hardkor stilom zivota i metal stilom, posto su uslovno slicni, oba se baziraju na muzici, jedan je subkultura dok je drugi kontrakultura, dakle nisu mainstream.
Iz svog ugla: ispratio sam stotine punkera/ki, metalaca/ki, tuzno je bilo gledati, jer sam se stvarno nadao da ce barem neko ostati u toj prici, poceti praviti svoju muziku, poceti ozbiljno shvatati metal (ili punk), proucavati svaki ton i svaku rijec u pjesmi koju slusa.

U sustini, meni je tuznije kada vidim ljude od 25 plus koji su jos "u fazonu", ali u stvari nista od toga ne kontaju, samo preslusavaju albume, bez velike strasti i uzivanja, odlaze na svirke i koncerte bez iskrenog dozivljavanja istih. Barem ovde ima dosta tih koji "ostanu" a u sustini nikada nisu trebali ni biti u svemu tome.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 01. 2007. 15:57 

as_(the)_sun_sets wrote:

Stereotipna misljenja su bezveze. Ti znas pravo puno zenskih i to znas kakvu muziku i koliko dugo slusaju, za svaku ponaosob da ti mogao donijeti takav zakljucak? A sta ako postoji zenska koja slusa duze nego 5 muskaraca skupa?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 01. 2007. 17:26 

SYMPHONY wrote:
as_(the)_sun_sets wrote:

Stereotipna misljenja su bezveze. Ti znas pravo puno zenskih i to znas kakvu muziku i koliko dugo slusaju, za svaku ponaosob da ti mogao donijeti takav zakljucak? A sta ako postoji zenska koja slusa duze nego 5 muskaraca skupa?

Gdje je ovo stereotipno misljenje? Svugdje u nasem podrucju (ex-yu), na 10 muskaraca koji slusaju metal dodje jedna, maksimalno dvije-tri zene koje slusaju isti. Statistika. Kada kazem da metal bendove cine vecinom muski clanovi, jel opet imam stereotipno misljenje? Ne, jer iznosim statisticku cinjenicu.
Zasto odmah napadas, mada kazu da obicno najvise boli ono sto je istina ;) Shvatam da se mozda osjecas uvrijedjeno, jer vjerovatno si duze u svemu ovome od mnogih muskaraca koje poznajes, ali je cinjenica da se u srednoj i osnovnoj skoli na metal "upeca" podjednako M i Z, a sta bude kada zavrse srednju? Ostane 10 posto muskaraca, i 2 posto djevojaka. Nisam ja tome kriv!
Kad bi Zenska osoba koja je iskreno u metalu, slusala duze metal od 5 muskih osoba koje su iskreno u metalu, trebala bi imati barem 80 godina zivota ;) Tesko izvodivo, posto metal postoji mnogo krace ;)
Kip it kul ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 01. 2007. 21:52 

krava iskoci
na cestu
pustu cestu
ili bar
naizgled pustu

naizgled pustu
jer iza coska
tog kobnog coska
lezase krivina
krivina

krivina
iza koje
izleti auto
i zgazi
zgazi mladu kravu

ali krava
ta hrabra krava
izvuce svoj gun
i ustrijeli
jelena

bloć*

*(C) - jeretik

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 01. 2007. 01:41 

joj teme, u picku materinu......daj ba....eci peci pec, duga kosa ili ne, metal ili rock, death, trash ili heavy...tralala...izvini ko god da si pa izmislio ovu temu, ali je sranje, no hard feelings :pivo:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 01. 2007. 15:54 

as_(the)_sun_sets wrote:
SYMPHONY wrote:
as_(the)_sun_sets wrote:

Gdje je ovo stereotipno misljenje? Svugdje u nasem podrucju (ex-yu), na 10 muskaraca koji slusaju metal dodje jedna, maksimalno dvije-tri zene koje slusaju isti. Statistika. Kada kazem da metal bendove cine vecinom muski clanovi, jel opet imam stereotipno misljenje? Ne, jer iznosim statisticku cinjenicu.
Zasto odmah napadas, mada kazu da obicno najvise boli ono sto je istina ;) Shvatam da se mozda osjecas uvrijedjeno, jer vjerovatno si duze u svemu ovome od mnogih muskaraca koje poznajes, ali je cinjenica da se u srednoj i osnovnoj skoli na metal "upeca" podjednako M i Z, a sta bude kada zavrse srednju? Ostane 10 posto muskaraca, i 2 posto djevojaka. Nisam ja tome kriv!
Kad bi Zenska osoba koja je iskreno u metalu, slusala duze metal od 5 muskih osoba koje su iskreno u metalu, trebala bi imati barem 80 godina zivota ;) Tesko izvodivo, posto metal postoji mnogo krace ;)
Kip it kul ;)

Dobro, nisam mislila bas bukvalno toliko. Ti si i racunao?? :wink: Kako god, statistike su uvijek na uzorku, a ne na cjelini sto je i nemoguce. Iznimke testiraju pravilo koje tu i jeste da se rusi. Nema mene sta boljeti istina za ostale, ja za sebe znam, ali svakako kako god pogledas na nasem podrucju je zatucano i zaostalo sve pa i zene u metalu. Gledajuci malo sire i ne mora biti. Osim toga, muskarci su "javno" vise aktivni u metalu. Mislim sto se tice aktivnog sviranja i sl. ali slusanje, koncerti...tu nije bas razlika neka.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 01. 2007. 17:34 

hmmm...ja npr. imam 18 i metal slusham od 15-e godine i ne mislim u zivotu slushati nishta drugo!!!??? kad budem bila baba (buduci da buka nervira u tim godinama) slushacu laganice DT-a!!!
"You're ones again surrounded..." :wink: :wink: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 01. 2007. 18:52 

ja i dalje mislim da je trebao skrenuti lijevo ali ne on mora po svom...eto ti ga sada pa ga ti kuci vodi! molim? da naravno da je cijev pukla pa ne bih vas uzalud zvala! pa sto odmah ne kazete da vam je pita zagorila gospodjo? dodaj mi kecap moilit cu lijepo. pardon. ma nista kokoske ionako nista ne vide kada padne mrak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 01. 2007. 01:22 

NAIDA wrote:
hmmm...ja npr. imam 18 i metal slusham od 15-e godine i ne mislim u zivotu slushati nishta drugo!!!??? kad budem bila baba (buduci da buka nervira u tim godinama) slushacu laganice DT-a!!!

Ne moze se znati bas toliko unaprijed, ali sam sigurna kada se zavoli da potraje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 01. 2007. 18:18 

SYMPHONY wrote:
NAIDA wrote:

Ne moze se znati bas toliko unaprijed, ali sam sigurna kada se zavoli da potraje.

Potpisujem!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 01. 2007. 18:46 

Boys are boys, girls are girls... :wink:

Muski su vecina u Metal svijetu i to ce tako ostati i dalje. To da cure malo furaju metal pa naglo odrastu na stiklicama je mozda kod nas (90%) slucaj. Ali ima mnogo cura koje stvarno vole metal i njima ova rasprava ne treba nista da znaci. One mladje koje tek pocinju... njih treba podrzat :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2007. 11:51 

ja ću još jednom navesti vlastiti slučaj.

inače se bavim klasičnom glazbom već 8 godina, u tom vremenu sam bio izložen mnogim glazbenim smjerovima koji se ne odnose na metal, naprotiv, metal mi je bio obična buka i nisam to mogao smisliti, a danas evo pokušavam growl naučiti i uz to dajem sve od sebe da krenem svirati gitaru samo zbog metala da mogu tako svirati i pjevati.
mogao sam birati što god sam htio ali izabrao sam metal.
toliko o meni.

da, statistički, djevojki ima više čak i u osnovnoj i srednjoj koje slušaju metal, ali to je većinom na razini "strašnog" i "razornog" HIM-a i sličnim grupama. no ok, svatko ima pravo na svoj izbor.
ma problem je što za metal trebata ipak imati i živaca i volje da se sluša a što brzo izgubi većina mladih.
ja sam zajedno sa svojom sestrom izgubio živce za slušanje pop kurvica i sličnih brija te tako već godinu i pol samo metal slušamo.

mogu reći za sebe da sam n00b kad se radi o metalu jer tako malo toga znam, ali učim.

Acronian je napisao dobru stvar, a to je da treba ljude podržavati u tome što slušaju (posebno kad se radi o onima koji su potencijalni slušatelji metala ili su već počeli slušati) i ako pokazuju zanimanje, naučiti ih još više o tome tako da shvate onda u što se to "zaljubljuju". (ok, ovo je bio moj edit Acronianovih riječi, no har feelings, ok? ;) )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2007. 12:47 

Ma, ja frajer se "normala" obuce na svirku, recimo, i niko mu nista nece rec, npr, da je manji metalac jer nije sav u lancima i sl., dok djevojci ...Cemu sad to sranje po stiklama, lafo ne valjaju, ma daj majke ti !!! A, vecina se na takve loze .... Malo je onih koji se loze na 5kg metala i paint. Meni je, iskreno ljepse kad vidim trebu, a ona dobraaaa i napucana, nego grob, jbg., treba biti ZENSKO, pokazati malo zenstvenosti, razlikovati se od frajera (mada postoje i stilovi iskljucivo za cure, u kojima vecinom postoje stikle ili platforme, i eto opet)... A, jebo te, pa imas pravo obuci se kako hoces, ovo je ipak demokratija, wah, wah, wah, wah :lol: ....
OK, stil odijevanja je dio sveg tog, ali.... ma, jooooooooj....
Mozes ti se obuc kako ti kurcu cejif, to nema veze sa onim sta slusas!!!! :wink: :wink: :wink:

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 316 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]