Avenger wrote:
medical murder wrote:
vi bi ste trebali promjeniti ili naziv teme!!!
ili jednostavno otvoriti novu....ko gotivi hip hop??
ili JA SAM TROO LIK.. niko ovdje ne prica direktno o hip hopu, ovdje je rijec o old schoolu.. za vasu informaciju, Kerry King se pojavio u dva spota sa Public Enemyjem i jedno vrijeme im je bio gost na turneji...
kontate sta hocu reci??
znas "ujest" jasko nema sta!!!!ovaj put necu uzvracati istom mjerom....ovaj put.......
a ti si mi vec polagano ides na zivce sa tim terminom troo!!!!
sta zelis da kazes zapravo!!??vidis ne mogu nazor slusati nesto sto ne volim....mozda jesam ogrnicen sto se tice mog muzickg ukusa,uostalom
misam nista lose rekao protiv tvog OLD SCHOOLA!!!
samo ti svoje pasa moj a ja kada ti budem prigovarao i srao nesto onda mi se obrati...a sto se tice kinga!!!zasto to meni govoris???jel mozda zelis da kazes kako i velike metal face gotive taj neki old school!!??pa sta???
boli me kurac da alex camargo slusa cecu to nema veze samnom!!!
jel to prijetnja??? ja nisam imao namjere da ËujedamËnekog.... a to sto se ti pronalazis u tome sto sam rekao JA SAM TROO LIK, to je tvoja stvar... ja fakat nisam mislio nista lose, a to Ëovaj put ti necu uzvracatiËti je bezze pravo.. pa bog te jebo, nisam ja dark lord da se s tobom prepucavam ili svadjam oko glupih stvari... jebi se ba, kao da si me tek upozno pa ne znas na sta sam mislio..