+Abigail+ wrote:
najs..samo prema ovom opisu sto je lik dao, zar ne bi bilo bolje da si koristio 'wind' efekat u ps.u umjesto vatre?
enivejz, zanima me jel radis mayom il 3D maxom ista..il samo 2D graph? doduse, sto se animacija nekih jednostavnih tice, i corel zna posluziti..
Hm, nisam se ni sjetio wind efekta da ti budem iskren. Ovu vatru sam napravio kombinacijom dva razlicita layera i smudge alatom. Inace alati koje najcesce koristim za sve svoje crteze u photoshopu su Brush tool, Burn and Dodge tool. S ta tri alata najvise radim. Paint bucket mi treba za nanosenje boje iako cak i to radim brush tool-om ako radim one sunburst boje, dakle kad ima dvije ili tri boje na tijelu gitare. Ono najbitnije je da apsolutno sve na gitari radim u layerima tako da bez problema mijenjam nesto kad mi se ne svidja, a da ne pricam da je tako najlakse napraviti istu gitaru u razlicitim bojama.
Sto se 3d-a tice, pokusao sam raditi u 3D Studiu aute, tocnije bolide F1 posto sam F1 fan, ali odustao sam. Treba jako puno vremena oko toga. Uspio sam napraviti 3d felgu s gumom i kocionim diskom cisto za probu i trebalo mi je jako puno vremena za to posto nikad prije nisam radio u 3d studiu pa sam odustao. Da napravim cijeli bolid trebala bi mi citava vjecnost. Evo kako je ispao kotac:
A ovo je jos jedan od mojih radova u Corel/Photoshop programima. U biti s autima je sve pocelo, nacrtao sam nekih 5 automobila i ovaj Dodge je bio zadnji i ispao je najbolje. No nisam bas neki ljubitelj automobila pa su mi na pamet pale gitare. I tako sam poceo crtati ono sto volim.