Vezano za komentar koji je napisala getia, donekle se slazem, ljudi su primorani da se sisaju i mijenjaju stil oblacenja i prilagodjavaju se drustvu i nekom kvazi normalnom stilu oblacenja, to oke sve zavisi od posla koji obavlajte, normalno je da se covjek mora pristojno oblaciti u takvim okolnostima npr radite negdje gdje cete imati opciju da obucete ili neku unuformu ili odijelo jer "pravilnici" nalazu takvo oblacenje...u suprotnom kome se ne svidja uvijek ima neka alternativa, dakle da odaberete posao u kojem oblacenje nema nekog presudnog uticaja na obavljanje posla i izazivanje iritacije kod nekoga, o tome se ramislja na vrijeme, ako je lova u pitanju i dobra plata zasto se ne promijeniti i u slobodno vrijeme slusati muziku koju volite i oblaciti se onako kako zelite, vezano za ono sto je Oara rekla ko to kod nas uopste nosi bullet beltove (nosi ga jedna djevojka u cijeloj BiH)

Evo recimo ja imam prijatelja koji radi u jednoj firmi, tamo se oblaci pristojno, u slobodno vrijeme, obuce otrcanu majicu cannibal corpse, obituary... stavi killere i eto ga problem rijesen. Sve zavisi neko zeli promjene, slusa metal zbog neke furke pod uticajem drustva, promjeni drustvo i shlifuje se, ja znam za sebe da me nista nece sprijeciti da slusam metal i slusat cu ga dok ne krepam jer je za mene to dio zivota!
Ako neko misli da nema metalaca preko trideset godina vara se, ja recimo imam rodjaka koji ima 37 godina, ima dvoje djece i dalje slusa metal, sto da ne...
Situacija kod djevojaka je drugacija, one se brze mijenjaju, slifuju, znam to i pratim generacije i generacije su se smjenjivale, neke su do juce nosale majice Emperora, Burzuma sad ih vidim u stiklama i mini suknjicama...mislim ako njima odgovara ta promjena svaka cast.