Slazem se s tobom Vanja.Imao sam profil na spejsu koji mi je dopizdio,ali nikad NIKAD nisam vidio nijednu kajmacarsku facu na istom(mozda sto nisam ni trazio) niti sam ikad ijednog gradskog shanera/papka vidio na istom...Spejs JESTE za kulturniju raju(govorim za raju s ovih proszora),koja isti koristi najcesce u druge svrhe(sto je rekao Vanja)!
i boli me kurac sta ko misli, to je tako i svaka cast i tebi Libija,ne slazem se u svemu sto si naveo,ali sa mnogim stvarima da...Zasto sam ostavio komentar?Da cisto vidi makar neko,kao vi ovdje,o cemu se radi...Mjerila popularnosti i slike sisa i guzica govore koliko ko u nasem danasnjem drustvu zapravo vrijedi,ALI po tom istom niko od vas ne vrijedi kurca(i sebe tu ukljucujem);-) i koliko je 90% danasnje dernek.ba raje inteligentno u tri pm skupa sa pojebanim sistemima vrijednosti,mentalnim sklopovima i sl,no necu da previse serem sad o tome...I btw nisam se zamarao-rado sam to ucinio prije spavanja,odvojio 10 minuta da napisem kratki post koji je,eto i ovdje objavljen.Isto tako nidje veze da se zamaramo foruima,msnima i spejsovima,jer koliko vas znam(a znam vas vecinu)ste svi drustveni ljudi koji "dernecite" na nacin koji je Libija naveo u zadnjim recenicama svoga posta i dobro je dok je tako