NecrodaemoN wrote:
jebali im protesti mater, i citava se stvar okrenula ko jebe denisa sad, sad narod ide da bi bilo belaja i koristi priliku da im jebe majku zbog hljeba, ulja kurca palca...policiji dati pendreke i neka ovlastenja -jebeno NE
to su maloumni primitivci koji su jedva prosli kurs za drzanje pendreka..danas nisam ni bio na jebenim protestima, sjedio ko covjek u korneru i ispijao kafu, ko im jebe mater..izlazim i nisam napravio deeset koraka zove me murjak "ti s repom, hodi vamo, otvaraj ruksak" jebo ga bog bogovi, i otvorim majmunu ruksak i pokazem mu jebeni atlas i tene za fizicko..znaci zaustavio je mene zbog duge kose a pored njega s ciglama prolaze delikventi koji "uljudno" izgledaju i koji su tu samo zato sto su culi da ce biti belaja, i koji bi da nije onog sikirice danas-sutra izboli denisa ili nekog drugog, a ko kaze da to nece uciniti kad-tad...ovo je kurac, ne treba nikakva reforma policije nikakvi kurci, nikakve ostrije mjere, jer sranja ce se nastaviti desavati i to je neizbjezno, a druga je stvar sto te ovako murjak moze nasred ulice prebiti ko picko, cisto sto mu je doslo tako i ko mu moze sta..i jos jednom JEBO VAS PROTEST! za jebenih 30 sekundi koliko me onaj murjak pretresao okrenula mi se slika sve, nek idu u picku materinu!
Evo ga, o tome ti ja pricam...
Ne treba nama vise nista.City of Evil i gotovo(me,ne mislim na kurcev album kuraca Avenged Sevenfolda,bljak),bez puno palamudjenja.
Imas opciju nasiljem se branit protiv istoga(sto je glupo,ali nije uvijek nuzno zlo) ili bit donji ili parit...Biraj!
Danasnji protesti su mi dali,po ko zna koji put,sliku ovog rugla od grada,ismijavanog sa svih strana i nas kao nacije.
Ne samo ovo,vec i sve oko toga,pocevsi od Adinog dogadjaja s drotom pred Kornerom do shanerije i papaka koji su se okupili,koji NE ZASLUZUJU nista bolje!
Cast izuzecima(a bilo je i njih),ali ovaj grad tako dise.
I dok smo mi tako izigravali revolucionare,oni protiv kojih je sve ovo islo,su sjedili u foteljama i guzeljali,jer su ONI bili na sigurnom...
Nazalost.
Naravno,ova novonastala situacija ce se sad iskoristit na sve moguce nacine u politicke svrhe i opet cemo mi biti pijuni,robovi vlastitih pogresaka...A htjeli smo "samo bolje"
Da,frustrira ocajno.
Ali,dugo se nista promijenit nece.Volio bih da grijesim,no tako stvari stoje trenutno...