nachTar wrote:
subverziv wrote:
kliknem na gore ponudjeni linak i tako jednim viskom klika dodjem do desavanja: seka aleksic u dvorani mirza delbasic. ide preko 500 ljudi. sa derneka. jebo dan.
To bi trebalo bojkotovat il sta vec...
Mislim halo, dolazi Seka u Sarajevo i to jos ni manje ni vise, nego u Skenderiju!
Pa ne znam, al to je meni van svake pameti da jedna od glavnih predstavnica tog primitivizma, sunda i otpada sa one strane Drine dolazi da PEVA u Skenderiji koja nosi ime Mirze Delibasica... Ja stvarno ne znam ko je taj konj koji je dao Skenderiju njoj? Pa jebo pare, znam da su one garant zasluzne za to, ali halo - imaj malo obzira!
Eno joj tamo Aque i ostalih sranja namjenjenih takvoj vrsti smeca, pa nek taj otpad ide tamo, a ne u Skenderiju..
Sramota!!!
Pa bio ti je i Halid u Skenderiji pa se niko nije bunio...Naprotiv,islo je i ove "metal" raje kol'ko hoces...
I nemoj mi rec da nije isto Halid,Seka il peti-deseti!
Jest isto je i ista je ciljna grupa - mahalasi,shaneri,primitivci,ljudi bez mozga,malogradjani,seljaci,neuki puk...I ona "alternativa" koja ga brani kao "Nije on turbofolk,on je narodna..."
Kurac moj...
Tako da ne kontam sta se sad bunite,al dobro,mene svakako zaboli kurac.Ovaj grad je davno propao ionako i izgubio dodirne tacke sa civilizacijom,kulturom i napretkom...O da,i inteligencijom...
Sad me napadajte,bujrum...Znam i ko ce se javit...