Jbg, al ja Halida i Seku ne bih svrstavo u isti kos iz jednog jedinog razloga:
- Halid je pjevac koji je izgradio svoju karijeru davno (prije 20 i vise godina) i opravdo ju je sve ove godine. Poceo je onda, kad se svak nije mogao bavit muzikom i uspjeti tako lako kao danas... (ja uvijek fatam one reklame na BNu, kad reklamiraju najnovije CDove, da se ismijem ko se sve danas smatra pjevacem... BEKI, CURDO, LEPI, HAZE, SVRLJO... hahahahahhahaha)
A ko je Seka? Droljica koja se pojavila prije par godina na kafanskim televizijama tipa PINK, BN i sl., te je kao i mnoge njene kolegice, postala slavna ne zbog glasa i pjesama, vec zbog golotinje!!!
Da ne bude zabune, ne slusam ni Seku, ni Halida, ni petog ni desetog... Jednostavno, ne bih to dvoje svrstavo u isti kos... Isto tako, taj turbo-folk, nastao je 90tih godina u Srbiji kao muzicki pokret mjesavine moderne zapadnjacke muzike i tradicionalne folk muzike, a sluzila je kao podrska i propaganda rezimu Slobodana Milosevica (kao sto procitah negdje) - pa razmislite!
Mada, nek se javi onaj ko ne zna "U meni jesen je", "Prvi poljubac" i sl.
Jbg, znaju svi
Sarajevo propalo, normalno da jeste, isto kao i citava BiH - kad ruralna populacija preovladava svugdje.