dobri su hannibali, al kad pregledas vise od 3x, svaki, onda postaje pravo dosadno...
a ja sinoc gledo neke vukove...to ustvari ko neki dokumentarni film, al ono nije sad dokumentarni da ono neko prica o tome, nego ono ko "rekonstrukcija"... uglavnom, neka zena je valjda nasla 2 vucica mala kad su se tek okotili i onda ih je sebi uzela, posto joj ih je bilo zao (mati im uginula valjda) i brinula se za njih dok nisu odrasli. medutim, iz nekih razloga (nisam bas pratio) ih je morala odvojiti, pa je jednog dala nekom liku iz tog sela njihovog, a jednog je zadrzala. ali, kada je vuk odrasto, ugrize jedno od njene djece (jer je valjda ljubomoran bio) i onda njen muz popizdi i kaze joj da ga ubije... medutim, ona je pravo volila tog vuka, i nije imala snage i hrabrosti da ga ubije, ustvari, tog vuka je trebo ubit lovac neki seoski, ali ga je ova zena zamolila ono da ga ovaj ne ubije... on prvo nije htio ni cut o tome, ali kada je ova pocela plakat, onda on pristade na to i nije ga ubio....medutim, to im se oboma obilo o glavu, jer je kasnije taj vuk pojeo jedno 10-ero ljudi u tom selu. preciznije, 9-ero djece i 1 coeka. i onda su ovi seljaci kad su otkrili da je to bio njen vuk, ustvari, ona je to priznala njima, iako je dugo to drzala u sebi, jer se bojala da je ovi ne osude i ne ubiju boga u njoj... i onda kad vise nije mogla spavati, ni funkcionisati normalno, jer joj je savijest bila necista, onda je jednostavno pukla i sve to priznala, i onda su ovi na kraju ubili tog njenog vuka jedva i protjerali nju i ovog seoskog lovca glavnog iz tog sela... dobar film, a najvise mi se svida sto je to sve po istinitom dogadaju, znaci bas je tako bilo...dokumentarac jebiga... uglavnom, da vam ja sad ne pricam sve, najbolje da sami pogledate.
|