Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 17:21

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 104 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: ISK TRASHMAGEDDON - projekcije underground filmova!
PostPosted: 27. 05. 2008. 17:17 
Moderator

Jesam, jebiga, kad nešto voliš. Promovisao bi i tebe jer te volim, duša draga, samo mi promo slike pošalji :D

Profile  

PostPosted: 27. 05. 2008. 18:20 

moze...moram skontat pseudonim...JEBEM SVE OD 16 DO 66, pa da ih polijepis par na posjecenijim mjestima...

Profile  

PostPosted: 27. 05. 2008. 18:46 
Moderator

Oću fakat :D

Pseudonim...ajde skontaj.

Profile  

PostPosted: 06. 06. 2008. 23:58 
Moderator

Prva noć - LUDILOOOOOO! 30 ljudi, ono, nevjerovatno!!! Kino je preslatko, raja je uživala, barem sam tako zaključio po reakcijama. JA sam prezadovoljan!

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2008. 00:00 

sva na mjestu!!! ZAKON !!!!!!!!!

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2008. 01:21 
Moderator

Eeej Sharane pa kud nestade jebogati htjedoh ti stisnut ruku u znak prizanja za večeras. Ja kad sam stigao bio si samo ti i dvojica momaka a onda nakon 20 minuta skupi se 30-ak ljudi. Ovim putem čestitam i zahvaljujem na dobro odrađenom poslu, neću više hvaliti jer treba nešto ostaviti i za sljedeći put kad će biti dva puta bolje siguran sam.

Film - Toksični osvetnik je bio ludara živa. Ja onakve filmove nisam gledao ima jedno 10 godina a bilo mi je godra što se raja puno smijala, mada je meni bilo smješno što su neki stavljali ruke na oči da ne bi vidjeli onu krv i unutrašnje organe razbacane vani, ti to Sharane nisi mogao vidjeti jer si sjedio tamo na ulazu, al bilo je simpatično pravo.
Malo mi je na nerve išlo što je ekipa na zadnjim sjedištima diplila glasno jedno vrijeme i ometala uživanciju al ajd jebaji ga. Sve u svemu - išao sam ne očekujući puno, manje više me interesovao sam film a jednim djelom sam došao da podržim vaš rad - a onda ispade da je bio dobar provod i da jedva čekam Class of Nuke'em High sljedeći petak.

P.S. Ono što si govorio da je dobro što je ulaz marka (čaša i karte od nafake zakon e :lol: ), nešto sam o tome kontao i mislim da si u pravu 100%. Bolje je što je karta marka - raja se zainteresira šta to ima da se pogleda za kermu.

P.S.S. thrashtilldeath ba, gdje si bio, kad si došao, je li moguće da smo se možda i sreli a?

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2008. 01:33 
Moderator

Tu sam ja bio, samo sam se vrtio okolo, izvinjavam se, trebao si mi priletiti. MA raja pričaju i pričaju, tako je to. Zamisli kako je bilo u Bocku kad se ljudi ponapijaju i onda počnu divljati! :D

U svakom slučaju, super je bilo, ja sam se oduševio brojem prisutnih. NAjbolje od svega je 98% novih faca koje prije nisam viđao!

TRASH IS RISING AGAIN!!!

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2008. 01:37 
Moderator

Jedan stvar me zbunjuje a mrsko mi po wikipedia-i rovarit. Ona tvoja priča za FPN na ovom forumu je thrash, muzika je thrash (dobro to svi znaju, nebitno) ali ja sam mislio da je, prema konceptu ovog prethodnog (thrash) i film thrash a sad opet vidim kod tebe trash. Je li bi mogao malo pojasnit majke ti.

To za Bock ti ne mogu opisati koliko mi je krivo, a i ja sam jedna od novih faca. A ove nove face - jesi vidio sve naše godište manje-više.

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2008. 01:46 

artredis wrote:
Eeej Sharane pa kud nestade jebogati htjedoh ti stisnut ruku u znak prizanja za večeras. Ja kad sam stigao bio si samo ti i dvojica momaka a onda nakon 20 minuta skupi se 30-ak ljudi. Ovim putem čestitam i zahvaljujem na dobro odrađenom poslu, neću više hvaliti jer treba nešto ostaviti i za sljedeći put kad će biti dva puta bolje siguran sam.

Film - Toksični osvetnik je bio ludara živa. Ja onakve filmove nisam gledao ima jedno 10 godina a bilo mi je godra što se raja puno smijala, mada je meni bilo smješno što su neki stavljali ruke na oči da ne bi vidjeli onu krv i unutrašnje organe razbacane vani, ti to Sharane nisi mogao vidjeti jer si sjedio tamo na ulazu, al bilo je simpatično pravo.
Malo mi je na nerve išlo što je ekipa na zadnjim sjedištima diplila glasno jedno vrijeme i ometala uživanciju al ajd jebaji ga. Sve u svemu - išao sam ne očekujući puno, manje više me interesovao sam film a jednim djelom sam došao da podržim vaš rad - a onda ispade da je bio dobar provod i da jedva čekam Class of Nuke'em High sljedeći petak.

P.S. Ono što si govorio da je dobro što je ulaz marka (čaša i karte od nafake zakon e :lol: ), nešto sam o tome kontao i mislim da si u pravu 100%. Bolje je što je karta marka - raja se zainteresira šta to ima da se pogleda za kermu.

P.S.S. thrashtilldeath ba, gdje si bio, kad si došao, je li moguće da smo se možda i sreli a?

ja sam siroka punk rock majica, a sry to za iritiranje moguce da je moj jaran ( napio se ) hehehe ne zamjeri ! :twisted: :twisted:

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2008. 01:52 
Moderator

thrashtilldeath wrote:

ja sam siroka punk rock majica, a sry to za iritiranje moguce da je moj jaran ( napio se ) hehehe ne zamjeri ! :twisted: :twisted:

Ja majica Slipknota, kad si došao do Kinoteke? Kad sam ja došao ispred su bila dvojica momaka i Sharan a kasnije je stiglo još ljudi a ja sam se zapričao sa rajom pa nisam vidio.

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2008. 01:53 

artredis wrote:
thrashtilldeath wrote:

Ja majica Slipknota, kad si došao do Kinoteke? Kad sam ja došao ispred su bila dvojica momaka i Sharan a kasnije je stiglo još ljudi a ja sam se zapričao sa rajom pa nisam vidio.

ahaaaaaaaa da da znam! ma doso pojma neam, bilo mozda 5-6 likova

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2008. 02:13 
Moderator

Ljudi sorry za ovaj offtopic prijmere za PM a ne za ovdje. thrashtilldeath aj izvuci nas: napiši utiske za večerašnji film, ambijent i sl.

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2008. 02:15 

ma jarane ... da nije trash reko bi savrseno il perfektno, il mozda neku lijepu rijec ! A s obzirom da je trash mogu samo reci GROOVY! :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2008. 02:30 
Moderator

Artredise...muzika je thrash jer je thrash RAZVALJIVANJE.

Film je TRASH jer je smeće. To je razlika, dakle nije TRASH METAL, nego THRASH METAL.

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2008. 16:59 
Moderator

Maximum Satan wrote:
Artredise...muzika je thrash jer je thrash RAZVALJIVANJE.

Film je TRASH jer je smeće. To je razlika, dakle nije TRASH METAL, nego THRASH METAL.

Jebiga drug iako sam ja gore u zagradu stavio da mi je to poznato i da ne tražim taj odgovor ti meni opet isto ;-) . Ma tražio sam po internetu i dalje mi nije jasno šta to čini trash film (čak sam vidio nešto i na sa-x forumu gdje ljudi govore da treba tebe pitati jer ti znaš) a što onda tvoja priča za FPN nije trash već je thrash.
Ne škrtari na odgovorima jebo se ti :D

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2008. 17:05 

pa vidio si jucer zasto je neki film trash ! :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2008. 17:09 
Moderator

thrashtilldeath wrote:

Pročitao si jedno Šoholovo djelo i misliš da znaš ruski formalizam.
Mrzim jednostavne stvari.
Ne možeš generalizirati na osnovu jedne činjenice kao što sud ne može donijeti presudu na
osnovu jednog svjedočenja.
Otvoreno pitanje stoji i dalje.

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2008. 17:17 
Moderator

artredis wrote:

Očigledno je.

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2008. 17:20 

artredis wrote:
thrashtilldeath wrote:

Pročitao si jedno Šoholovo djelo i misliš da znaš ruski formalizam.
Ne možeš generalizirati na osnovu jedne činjenice kao što sud ne može donijeti presudu na
osnovu jednog svjedočenja.
Otvoreno pitanje stoji i dalje.

da sam bogdom samo pogledao jedan trash film, a ne upoznao se sa Braindead-om kad sam imao 7 godina ( budalu koja mi je to pustila tada necu imenovati )

... no nebitno....

niskobudjetni filmovi, b produkcija, losi efekti, gluma, kostimi i skoro sve ostalo, gore scene, presmijesne situacije - iako je HOROR!, zajebancije na vlastiti racun il neciji drugi, sarkazam, cinizam, ....... kratko od mene :!: roger corman je npr snimao 1 ili 2 dugometrazna filma za dan ili dva ( PADE MI SAD NA PAMET, KAO IDEALAN PRIMJER B PRODUKCIJE ); NARAVNO ima tu jos mnogo mnogo pokazatelja al et jbg ovo mi je trenutno palo na pamet....

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2008. 19:58 
ja sam jednom u zivotu samo jedan takav gledao, i to neki japasnki (nest neki samurai kad zensku nadrogira i komada), mislim da se zvao Flowers of Flesh ili tako nekako... gledao kod frenda na kompu i mada volim te stvari (n00b sam - nisam znao da su romerovi filmovi trash, barem google bezobrezni to kaze :lol: :lol: ) taj japanski mi je zgadio te gore/splatter stvari, zato sad samo jos gore anime/manga dolazi u obzir... volio bi jednom bit u sarajvu na jednoj od ovih projekcija, sounds iteresting :lol:
svaka cast sto se to uspilo izganjat kod nas

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 104 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]