dronevil wrote:
poÅ¡tujem ja tvoju viziju, ali nemoj da se spuÅ¡tamo ispod intelektualnog nivoa koji nam priliÄi s tim malograÄ‘anskim ispadima tipa boli me kurac piÄka. pokuÅ¡avam ti osvijetliti i drugu stranu medalje, kako bi, eventualno, uspio, usudim se reći, nadograditi svoj stil i izriÄaj. jer vidim da, dozvoli da primijetim, imaÅ¡ potencijala samo, ne zamjeri da opservaciji, potrebno je puno bruÅ¡enja tu!!
upravu si. ovakvi ispadi se vise ne bi smjeli desavati. ne znam sta mi je bilo...jednostavno sam planuo

.
slazem se da i druga strana medalje moze biti jednako primamljiva, samo pitanje je opsega i usluznosti iste, kad promatras kroz oci nekog laika, koji nema jednostavno tu percepciju nekih vrijednosti u sustinskoj biti, same sustine i njenog bitka, u pojednstavljenom smislu onoga o cemu je ustvari, u nekom datom trenutku, misaone spoznaje, metafizicke, predostoznosti, konkretne cinjenice, u prostoru i vremenu (i mozda jos nekoj dimenziji) rijec. (ovde treba doci jos par nekih rijeci koje bi se trebale nadovezat jedna na drugu, bez, apsolutno ikakvog smisla...ali nemam trenutno vremena). u svakom slucaju, dobro je da si mi skrenula paznju na ovakve propuste, hvala ti, "prosvjetlila" si me i dala mi neke osnovne smjernice i upute za sljedece djelo...nastojacu se toga pridrzavati, jer kad malo bolje razmislim, mozda si ipak u pravu.
uglavnom, bitno je da smo se razumjeli

.