Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 11:10

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 116 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: Zabrana konzumiranja alkohola na javnim mjestima?
PostPosted: 28. 07. 2008. 16:45 

Pa parkovi kod Brazil-a i kod Predsjednistva, udarni, ne treba dalje...

Skontali i seljaci da mogu pit jeftinije i uz to pravit sranja, ma neka. To je sve drugacije u manjim sredinama, ja sam uvijek govorio da mi je zivjeti u manjem gradu gdje naletim na uvijek poznatu ekipu, a ne prodjem kroz grad nakon izvjesnog vremena ne poznajem 90% ljudi

A o zatvorenim objektima da ne govorim, vec sam reumu navuko i osusio se od duhana, i nagledo inventara :roll:

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 16:48 

Moram, ko zna, mozda jednog dana ;-)

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 16:59 

Hedon wrote:
To je sve drugacije u manjim sredinama, ja sam uvijek govorio da mi je zivjeti u manjem gradu gdje naletim na uvijek poznatu ekipu, a ne prodjem kroz grad nakon izvjesnog vremena ne poznajem 90% ljudi

Tu je uvijek poznata ekipa al rad ise samo o ekipi. Ova manja sredina u kojoj ja živim je krcata zasotalim seljačinama kojima je sasvim normalno potrošit 200 kuna opijajući se u birtiji i to je svima prihvatljivo, a nas koji pijemo u parku ili ispred dućana socijalna vina i pive gledaju ko zadnje smeće, samo što ne pljune na tebe... a tek priče okolo... (mene j neka ekipa trenutačno hoće razbit jer im se, eto, ne sviđa moj izgled (a gomila balavaca, baš bi i htio da me napadnu)... Meni sve to samo daje dodatni poticaj da i dalje nastavim piti na isti način, prijezirni pogledi od strane ljudi koji mi idu na kurac meni je svojevrsni kompliment...
Al na stranu to, s murjom je ipak druga stvar... prošlu nedjelju je na prozor zgrade došla neka neizdrkana babetina i cijelo vrijeme nas gledala ali nitko nije obraćao pozornost pa se osjećala pozvanom da baci svoj komentar nešto u stilu da nas može biti sram... reko sam joj nek puši kurac pa je to bilo kao šokantno... ne diraj mene pa neću ni ja tebe mater ti jebem šiptarsku... Murji više neću odgovarat i maknut ću se kad me potjeraju bar na drugo mjesto neko... mislim da su ti zakoni samo odraz ovakve zaostalosti... nemam ja ništa protiv sankcioniranja narušavanja javnog reda i mira al pustite ljude nek piju na miru ako ne rade sranja...

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 17:49 

hot_blood wrote:
odkako su sminkeri krenuli po parkovima pocela i zaebavanja policije..
kod brazila ih zna bit pun K, neku noc lik odvrno iz auta neke folkere i pije..
parkovi su postali IN
previse kretena dolazi sad u parkove, dolazi do belaja, vise svijeta - vise dreke, smeta stanarima..
drugacije kad pije 10 ljudi drugacije kad pije 40 ljudi

Znao sam.

bas mi danas jaran rece za to...

Sto ne idu u mash i city pub, gdje im je i mjesto, jebem im sve. Deset godina prezirnih pogleda na nas kao ulicare, pa nam sad kvote otimaju, jel to para ponestalo pa je neko "IN" skonto da je to "kul"? Jebem im majku usranu. Izlaz u park posto izlaz u sminku. Jebi drzavu, jebi sve...

GDJE SI SAD EUGENE SAVOJSKI! Treba ga iz groba dignut!

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 17:51 

Ma normala, ja znam isto tih problema s babama tacnije jednom zenom u klimaksu kojoj smo jebali majku i rekli da kupi muzu vijagru, otad nam stalno zvala poiliciju, nismo nista radili samo je toj iskompleksiranoj seljanki koja se dokopala stana u gradu smetalo sto tu stojimo i pijemo a ona mislila da smo mi narkomani koji ce joj otimat pare...

Uvijek nas je neko tjerao pa cak i kada smo jedno vrijeme igrali basketa u metalcu pa smo onda skontali da nam je sudjeno da pijemo

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 17:55 

sve te penzionerske seljacine u IG Farben kombinat mater im jebem. Trebamo im pocet otimat pare, da nas se boje...

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 18:00 

stari serator wrote:
Trebamo im pocet otimat pare, da nas se boje...

trebalo bi, ionako to očekuju pa bar nekakva korist od njih, pola hrane im ionako škodi, pa nek pokrepaju štp prije da se čovjek može normalno vozit i k doktoru doći.

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 18:08 

Jooo, kretenizama. Sa zakono(KITO)davaca, na staru populaciju, penzionere. Ma ja, zakon jacega, na kraju udri gdje mozes efikasno i brzo "promijeniti" situaciju :cry: Klasika... ne znam samo koja ce to kolicina ogorcenosti biti kad dodjete u njihove godine?

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 18:18 

~°~ wrote:
Jooo, kretenizama. Sa zakono(KITO)davaca, na staru populaciju, penzionere. Ma ja, zakon jacega, na kraju udri gdje mozes efikasno i brzo "promijeniti" situaciju :cry: Klasika... ne znam samo koja ce to kolicina ogorcenosti biti kad dodjete u njihove godine?

ja neću doć u njihove godine, zato jer se efikasno trujem duhanom i alkoholom.
al ima veze, takve zabrane imaju veze s cjelokupnim našim mentalitetom po mom mišljenju...

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 18:21 

Ako ne budem u stanju osigurati sebi posten zivot i dusevni rahatluk (citaj: ne imati neizlijecivu potrebu da se svima serem u cejf, i jos uz to nadrkat dupe u centru Sarajva) u njihovim godinama, bilo putem svog rada ili rada svoje djece (ako ih budem imao), ubrizgat cu cijanida u jabuku i ko Alan Turing, casno u grob!

Doduse ne treba generalizirati, ima penzionera koji ce ti na ulici i loze i suhog mesa ponudit. Al to se podrazumjeva kao "raja".

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 18:36 

Burnt iN Effigy wrote:
Ceha vrati se u Visoko :mrgreen:

prije mjesec dana, par momaka je od strane policajca, oko 3 sata ujutro, zamoljeno da napuste park...
samo su se pomjerili na drugu klupu.. :lol:
jos malo, pa ni u Vi nece bit nista bolja situacija..

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 19:17 

Ma dobro to je druga prica, vjerovatno policajac mora da uradi nesto da bi zaradio platu, ja se sjecam davne 98 god kad me pjanog u vecernjim satima legitimisao drot... recimo nece te otjerati gore sa Sicilije ili tog amfiteatra ako se gore sta nije promjenilo, ipak u tim manjim sredinama je drugacije, mislim da je bas problem u toj prevelikoj masi i neadekvatnim lokacijama...

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 20:43 

Ako te ufati i legitimise murija u Sarajevu zbog cuge, onda nesto nije udure sa tobom jarane jer ima milion mjesta gdje se mozes sklonit sa rajom i na miru sabah docekat.

Lingvijac, popusti ba vise sa Amerikom. Nemoj se vracat ako ti se ne vraca. Nadji posao sa benefits, uzmi mortgage, ozeni se, pravi djecu, vozaj minivan, farbaj jaja za Uskrs i stuffaj curku za Thanksgiving. Live the American dream! :roll:

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 20:49 

Nemora tako bit, i sam znas ;)

Nije nuzno Amerika samo u okolini nekakvog megalopolisa. Moze se ovdje covjek fino od bagre sklonit, za male pare, mada to mozes i u Bosni heh...

Problem je u tome da za kojih pet godina, zahvaljujuci ovakvim regulacijama i zakonima, Bosna ce biti isto sto i ovo ovdje. Robotska drzava robotskih ljudi opsjednutih samo jednim: KONZUMIRANJEM.

Profile  

PostPosted: 29. 07. 2008. 00:36 

To je tacno. Sad mi u glavi odzvanja jedno... dobrodosli...

Profile  

PostPosted: 29. 07. 2008. 00:47 

Burnt iN Effigy wrote:
u pola pet zaustavio u centru grada, svi s flasama, nikom nista . . . U amfiteatru mozes pit dokle hoces niko te ne gleda, isto na Siciliji, park je vec druga prica . .

sicilija je postala sranje za pica..
u amfiteatru zadnji put pio prije 3 g - ne svijda mi se..
i mene su zapisali u centru prije godinu, nije prvi put..bilo je jos situacija s policijom..
nek su me zapisali, al fol je, ak su mene, nek zapisu i one kretene koji vozaju 80 km/h kroz jaliju i koji vozaju pjani..ebem ja mater policiji...mene uhvate zapisivat pjeske hodam i pjevam, a kreteni ugorzavaju zivote i nista..jer su babini sinovi..jebem ja mater njima i policiji
prije par sedmica kreten vozi mrtav-pjan jalijom, policajac(zerdo) ga pozdravlja

ACAB

rece frenki
FUCK THE POLICE

Profile  

PostPosted: 29. 07. 2008. 02:32 

e našla super mjesto di pandurija neće tlačit
krov umjetničkog paviljona!
jedino kaj sikjruriti isključion am svetlo pri spuštanju.peder.

Profile  

PostPosted: 29. 07. 2008. 11:18 
Gabrijel wrote:
Ok ako je trik da li smo mirni alkoholicari, jesmo, znaci nema problema, mada se secam jedne scene od prosle godine kad je jedan forumas piso na opstinu ovde u dubici zbog previse vina, imali smo puno srece sto tada policija nije prosla...ali da se vratim na temu znaci svi jednu mp3 slusalicu u jedno uvo, alkohol u jednu a cigare ili sta vec god koristite u drugu, tihi razgovori i pssssssssssssssst...

ne sjecam se da sam vino pio jebo ga ti :lol:

nista ljudi, bujrum u malu charshiju, jebo vas velegrad, sheher i koji jos kurac, vamo u dubicu, krkanluka ima koji se boje "crnih s duom kosom i sektasha", vamo dolazite, ima asfalta, dragstor 24/0 radno vrijeme, pun alkohola, ceka da se isprazni, raje, muzike, dolazite, idemo zajedno pishati po opstini ako vam je ceif, meni je bio... BUJRUM! muahaha

PostPosted: 29. 07. 2008. 11:29 

Moondust wrote:
Gabrijel wrote:
Ok ako je trik da li smo mirni alkoholicari, jesmo, znaci nema problema, mada se secam jedne scene od prosle godine kad je jedan forumas piso na opstinu ovde u dubici zbog previse vina, imali smo puno srece sto tada policija nije prosla...ali da se vratim na temu znaci svi jednu mp3 slusalicu u jedno uvo, alkohol u jednu a cigare ili sta vec god koristite u drugu, tihi razgovori i pssssssssssssssst...

ne sjecam se da sam vino pio jebo ga ti :lol:

nista ljudi, bujrum u malu charshiju, jebo vas velegrad, sheher i koji jos kurac, vamo u dubicu, krkanluka ima koji se boje "crnih s duom kosom i sektasha", vamo dolazite, ima asfalta, dragstor 24/0 radno vrijeme, pun alkohola, ceka da se isprazni, raje, muzike, dolazite, idemo zajedno pishati po opstini ako vam je ceif, meni je bio... BUJRUM! muahaha

:twisted: :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 29. 07. 2008. 16:11 

da se zabrani cuganje na javnim mjestima u mom selu se više ne bi imali gdje pošteno napiti,hahaah :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 116 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]