Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 17:34

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 228 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Next
Author Message
 Post subject: Re: Bendovi koji nisu zasluzili svoju slavu
PostPosted: 28. 07. 2008. 20:56 

et kad najdes tako, dva naizgled nepovezana benda, samo se sjeti da bi Chile i ja mogli imati isto misljenje o njima, i na isti nacin u njima uzivati. Mjuzik brings pipl tugedr.

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 21:49 

stari serator wrote:
pa mogu, jedni su smjesni, drugi su smjesni...

primal je pojam za vecinu danasnjih heavy bendova,a i nemaju veze sa power-om!!!mislim noviji albumi su ionako sranje,al je BLACK SUN zakon!!!

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 22:04 

Him, 69 eyes, Negativ, lacuna coil...ustvari 95% goth-rock-metal scene...
Dragonforce, Avenged Sevenfold...
Emo bendovi(ok post HC i Punk imitacije) tipa MCR...
Ima ih puno, moram sastaviti spisak pa objaviti...

Profile  

PostPosted: 29. 07. 2008. 11:01 
Burnt iN Effigy wrote:
Trivium i onaj metak za valentinovo

povraca mi se

za metak se cak i ja slazem al daj ba, trivium majka :lol:

PostPosted: 29. 07. 2008. 11:50 
e ja se slazem za trivium al za metak ne...
100 puta su orginalniji od Trivigaya

PostPosted: 29. 07. 2008. 11:53 
SODOM wrote:
e ja se slazem za trivium al za metak ne...
100 puta su orginalniji od Trivigaya

hahaha ma oba banda su meni vopra dragi, jebte se vi, ne zasluzuje ni jedan band slavu, fuj komerc :razz: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PostPosted: 30. 07. 2008. 03:00 

E fakat ne mogu da vjerujem da neko može srat po Vaderu, Sepulturi ili Fear Factoriju?! :shock:
Prvo djeco, Vader je uradio za death metal više nego pola bendova koje sad slušate, ljudi imaju najprodavaniji demo u istoriji death metala, jedni od utemeljitelja poljske death metal scene (koja je uz Švedsku možda i najjača u Evropi) + došli vam u BiH, šta hoćete u pizdu materinu? :shock:

Sepultura? A dobro, ako neko sluša Sepulturu od Rootsa vjerovatno će imat takvo mišljenje, samo ću napisati tri riječi BENEATH THE REMAINS!!! Vrh vrhova nad vrhovima

Vjerujem po FF seru samo oni što slušaju heavy ili thrash, ljudi, držite se svojih pravaca i ne serite po nečemu o čemu nemate pojma, vjerovatno bi isto napisali i za druge takve bendove ko što su Mnemic ili Threat Signal! FF je izvršio uticaj na novu američku metal scenu kakav je imao malo ko (growl+clean vokali + gitara prati bas pedale)! Prvi album čista klasika, Max Cavalera izjavio da je ovo budućnost death metala, Demanufacture perfekcija...

Ajd nek još neko napiše da i Meshuggah nisu zaslužili slavu :shock:

Profile  

PostPosted: 30. 07. 2008. 12:12 
IZUDARAGA wrote:
E fakat ne mogu da vjerujem da neko može srat po Vaderu, Sepulturi ili Fear Factoriju?! :shock:
Prvo djeco, Vader je uradio za death metal više nego pola bendova koje sad slušate, ljudi imaju najprodavaniji demo u istoriji death metala, jedni od utemeljitelja poljske death metal scene (koja je uz Švedsku možda i najjača u Evropi) + došli vam u BiH, šta hoćete u pizdu materinu? :shock:

Sepultura? A dobro, ako neko sluša Sepulturu od Rootsa vjerovatno će imat takvo mišljenje, samo ću napisati tri riječi BENEATH THE REMAINS!!! Vrh vrhova nad vrhovima

Vjerujem po FF seru samo oni što slušaju heavy ili thrash, ljudi, držite se svojih pravaca i ne serite po nečemu o čemu nemate pojma, vjerovatno bi isto napisali i za druge takve bendove ko što su Mnemic ili Threat Signal! FF je izvršio uticaj na novu američku metal scenu kakav je imao malo ko (growl+clean vokali + gitara prati bas pedale)! Prvi album čista klasika, Max Cavalera izjavio da je ovo budućnost death metala, Demanufacture perfekcija...

Ajd nek još neko napiše da i Meshuggah nisu zaslužili slavu :shock:

za Vadera i pogotovo Fear Factory se slazem sa tobom ali prvi licno volim da se politam po sepulturi...ako se moze srat po metallici e onda vala moze i po sepulturi...beneath je majka kao i arise ali bez obzira ko je kad bio u bendu,ovaj bend ima vise losih albuma nego dobrih...i zasto ih onda ne pljuvati...ali najvise iz razloga sto je ljudima furka pljuvat na metallicu a u zadnjih par godina i na slayer hocu i ja na sepulturu...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PostPosted: 30. 07. 2008. 13:43 

tokio motel :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 30. 07. 2008. 17:01 

SODOME u pravu si, al jebi ga, niko im ne može osporiti Beneath i Arise, uostalom, zar ima neko da ovo govno od Againsta pa na dalje zove Sepulturom :shock: ovo je parodija na Sepulturu

Profile  

PostPosted: 30. 07. 2008. 18:59 

IZUDARAGA wrote:
SODOME u pravu si, al jebi ga, niko im ne može osporiti Beneath i Arise, uostalom, zar ima neko da ovo govno od Againsta pa na dalje zove Sepulturom :shock: ovo je parodija na Sepulturu
A što samo priznajes Beneath i Arise??...tj.šta to fali Schizophreniji,Chaos A.D.-u ili Roots-u?? onako realno i argumentovano odgovori ako možeš....što to baš ova dva albuma istaknu kao njihove najbolje,to mi nikako nije jasno...hajd za ovo iza Roots albuma mogu skontati i nekako.
Nešto slicno vazi i za metlicu i njihov opus od Black albuma pa nadalje.

Profile  

PostPosted: 30. 07. 2008. 22:41 

TRIP wrote:
A što samo priznajes Beneath i Arise??...tj.šta to fali Schizophreniji,Chaos A.D.-u ili Roots-u?? onako realno i argumentovano odgovori ako možeš....što to baš ova dva albuma istaknu kao njihove najbolje,to mi nikako nije jasno...hajd za ovo iza Roots albuma mogu skontati i nekako.

Ajde ba, šta si bukvalac, naravno da su Schizo i Chaos betoni, al Beneath i Arise su definicije onoga što bi Sepultura trebala biti ;-) Roots je možda dobar nekome ko ne sluša thrash, meni je promašaj
Zar Metallica postoji poslije Black-a? :lol:

Profile  

PostPosted: 30. 07. 2008. 23:01 

TRIP, potpuno tacno vezano za raspravu sA IZUDARAGA-om oko Sepulture, a ti IZUDARAGA, u vezi s prvim postom... Nista to, izgleda :mrgreen: , ne moze 'vako, nego samo na fol IZUDARAGA :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 30. 07. 2008. 23:32 

IZUDARAGA wrote:
TRIP wrote:

Ajde ba, šta si bukvalac, naravno da su Schizo i Chaos betoni, al Beneath i Arise su definicije onoga što bi Sepultura trebala biti ;-) Roots je možda dobar nekome ko ne sluša thrash, meni je promašaj
Zar Metallica postoji poslije Black-a? :lol:
Ma OK,malo sam bukvalan ispao al nema veze...bitno je da se razumijemo :mrgreen:
A što se tice Roots,pa šta fali baš je fin to album...onako nježan i pun emocija u maniru Grobnice :mrgreen: ...nije on promašaj,naprotiv pun pogodak je to bio ili što bi rekla discpilina kičme Nova Iznaneđenja Za Nova Pokoljenja.
:mrgreen:

Profile  

PostPosted: 31. 07. 2008. 09:03 

Sabanova Uvenuce Narcis Bjeli se pisa sa kilometarskih visina na svaku primitivisticku, jebo-ravnu-romaniju popjevku na Rootsu...

Roots...saundtrek za smrt metala.

Profile  

PostPosted: 31. 07. 2008. 19:14 

svi "slavni" koje ne slušam :lol:

Profile  

PostPosted: 19. 08. 2008. 19:09 
Moderator

ÄŒitav roster Ferret Recordsa. Da, oni emo kidsi koje Andrej voli :D

Profile  

PostPosted: 22. 08. 2008. 01:05 

onaj bekan gore sto kaze - vader, pantera, necrophagist sepultura itd ne znam sta jos rece...posto si mi idol...al ozbiljno...ti si najveci poznavalac ubermetalbendova osim toga u slobodno vrijeme si peder kako citam ovdje... (Piotr je majka)

elem...

meni samo na pamet pada čildrn of bodom

Profile  

PostPosted: 22. 08. 2008. 01:08 
Moderator

behemoth

Profile  

PostPosted: 22. 08. 2008. 01:17 

in flames,norther,COB......
avenged sevenfold,papa roach,P.O.D.,Nickelback...........
ma ima ih puno mrsko mi pisat

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 228 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]