SODOM wrote:
~°~ wrote:
Samo je Metallica mogla izazvati fenomen etikete Trivium i Him, nikako obrnuto. Cekaj, ba, nedam tako, ma koliko vi to semanticno u prenesenom/il' da da onomatopeje znacenju izrekli. Ovo je hit! 'Ocemo li svi cuti ovu pjesmu?, 'oce li je i papak pustiti u autu kad pokupi kakvu "alternativku"?, 'oce li i kakvo djevojce uz nju plakati?. 'Oce! Ovo je hit. Dzaba.
Da, ima tu i Motorhead smeka, jednostavnog vozanja od 04:20 pa nadalje... Meni je ovdje jedino zakazao Lars.
a ja ko ce drugi neg on, sto on ne pogide umjesto cliffa...metallici treba novi bubnjar tipa paul bostapha i to bi bilo to...
al et ima srece u nesreci jer ne do bog da su za basistu izabrali onog Pepera,tada bi sasvim sigurno ocekivali album tipa Load.
Sodome, sine, promasio si mi kont pravo. Hehe, 'ajd, bice, bice. Lars je, ze me, jedan od najvecih bubnjara danasnjice, ako ne i najveci. Definitivno MOJ najdrazi bubnjar. Sto? E, pa, sto on zna odsvirat, odrediti pjesmu jednim jedinim udarcem to malo ko zna. Jazz bubnjari, mozda, hehe Dakle, frajer ne udara, frajer svira, bubnjem autorski odredjuje pjesmu, aranzerski neuporedivo vise od mnogo, mnooogo njih, a to je razlika, jebena razlika. Uzmes ...And Justice For All, pa ti se samo kaze, uzmes Master of Puppets..., treba li dalje... Kakav Bostaph, hehe, nista protiv covjeka, al' to nije taj djir, to nije ta muzika, dupla papa Bostaphova bila bi k'o roze suknjica na jajetu, ne ide to. Nikako.
Upravo zato se toliko i iznenadih na specificno onom prelazu u novoj pjesmi, moze on to mnogo, MNOGO bolje. Al', dobro.