Ryker wrote:
Joj tih muslimana, jebo ih alah njihov, sta ce njima taj ramazan? Treba to ukinit i glupe balije u logor poslati sve dzamije srusit, jebo ih retardirane

.
Kriva konstrukcija reÄenice. To isto da ja kažem - jebem ti Katolike i Božić i Isusa. Stvar je u likovima koji Ramazan Bajram ili Kurban Bajram ne shvataju kao porodiÄne praznike gdje bi Å¡to viÅ¡e trebali uživati u krugu porodice i prijatelja, već im je vjerski praznik izvlakuÅ¡a za pražnjenje negativnih emocija i agresivnosti na neÄemu ili nekome. Pazi kako sastavljaÅ¡ reÄenice - dobar si ti momak, ali ne znaju te svi kao ja
Druga stvar - treba šanera biti. Šaneri su srce ovog grada. Pravi šaner je lik koji se fajta 1 na 1 bez noževa. Ovi GANGASTERI na baterije koje viđate po gradu, to su mala govna koja veze nemaju sa šanerlukom. Dobiju šamar od nekog drugog i nigdje više šanera. Vratite se u 1992. godinu, pa se sjetite (ili raspitajte) ko je prvi branio Sarajevo. Dakle, trebaju li nam? Trebaju.
Keno, svaka Äast za post da smo zadnja linija odbrane. Apsolutno se slažem. Kad je Provokator rekao Janu iz Agathoclesa da u gradu od 600.000 stanovnika nema ni jednog Boneheada, ovaj nije mogao da vjeruje. Ovo je grad na koji će svi poÄeti ili su već poÄeli da masovno utjeÄu sa zapadnim smradom samo da bi ga osvojili i slažem se - ne treba ga dati.
Å to se tiÄe Queer festivala - neće biti nikakve parade, bit će samo projekcije filmova, dokumentaraca, neke tribine, dakle niÅ¡ta Å¡to bi macho muÅ¡karce Sarajeva moglo izazvati. Kakva korist da se tuÄe hrpa ljudi koja gleda dokumentarac? Pa jebote, ja volim dokumentarce i ako mi neÅ¡to zapadne za oko, naravno da ću otići da ga gledam. I sad, neko će me tući jer sam u istoj sali sa homo likovima? Bullshit. Nemate pojma (ne pokuÅ¡avam stvarati paranoju) koliko je likova u ovom gradu gay. Samo za primjer - POLA jebene televizije je gay. Meni se likovi nabacuju zato jer radim na TV-u. Automatski im valjda to - to.
Ni ja nisam za gay parade - ali sam joÅ¡ manje za nasilje. Mislim da parade nemaju smisla. Svi znamo da gayevi postoje, da su oko nas, ali ne znam zaÅ¡to neki od njih misle (a znam ih takvih) da je potrebno da se pozira i da se okolo hoda i baca cvijeće...Recimo, gay parada bi bila pravo dobra kad bi recimo 20 pripadnika gay populacije otiÅ¡lo i zasadilo 20 razliÄitih voćki negdje i da taj voćnjak simbolizira razliÄitost - lupam, zamislite neki takav primjer. Takav izlazak u javnost, popraćen PRAVIM marketingom, a ne neonskim likom sa grudnjakom na billboardu bi bila dobra stvar.
ZakljuÄit ću temu sa: Sloboda svima dok ne krÅ¡e slobodu drugih. Svako ima svoje pravo da raspolaže svojim polnim organima. Potpuna podrÅ¡ka PRAVIM potezima gay zajednice koji Äine neÅ¡to dobro za cjelokupno druÅ¡tvo. Za sve ima vrijeme i mjesto.
I za kraj, dobra stara Sharanovska:
Å TO VIÅ E PEDERA TO MENI VIÅ E PIÄŒKE.