Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 11:14

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Next
Author Message
 Post subject: Re: queer neÅ¡to
PostPosted: 01. 09. 2008. 17:44 

A jeste se svi digli protiv homoseksualaca bog vas jebo u guz!Pogotovo prve dvije stranice, cista prepucavanja à la batine, palice, kurci, palci.....Cast izuzetcima!!!Ne znam ko je gore reko, da se covjek radja kao peder, pedofil,nikakve veze. Znaci, svi ste vi rodjeni metalci, koji su vec metal u porodilistu slusali!!!I nije parada, vec festival. E sad, da je provokacija sto je uz ramazan, ne mislim. I cak das su pomjerili taj festival da bude u oktombru, to bi vehabijama opet smetalo. Dok god vi tako uskoumno budete mislili, nece u Bosni hajra biti. Imam druga koji je peder, dusa od covjeka, ni za sta ga ne bi mijenjala ;-)

Samo jos fali uvodjenje serijatskog zakona u Bosni :roll:

Last edited by biatch on 01. 09. 2008. 17:49, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 17:46 

jo sad ovi sto se tek ukljucuju sve pobrkaju :-)

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 18:01 

Maximum Satan wrote:
Ryker wrote:
Joj tih muslimana, jebo ih alah njihov, sta ce njima taj ramazan? Treba to ukinit i glupe balije u logor poslati sve dzamije srusit, jebo ih retardirane :shock: .

Kriva konstrukcija rečenice. To isto da ja kažem - jebem ti Katolike i Božić i Isusa. Stvar je u likovima koji Ramazan Bajram ili Kurban Bajram ne shvataju kao porodične praznike gdje bi što više trebali uživati u krugu porodice i prijatelja, već im je vjerski praznik izvlakuša za pražnjenje negativnih emocija i agresivnosti na nečemu ili nekome. Pazi kako sastavljaš rečenice - dobar si ti momak, ali ne znaju te svi kao ja :lol: :D

Ma da, al' is'o sam na taj shock effect. Jer ja se sokiram kad citam ovakve stvari. To je bila i poanta. Moj prvi upis na temu nema smisla. Nide veze sto'b' rekli. Tako i ovi upisi o "klanju" homoseksualaca. O cemu vi pricate? Sta? Sta? Idi kuci jebote ja iracionalnog.

Uglavnom, shvatio si sta zelim rec, a i ja tebe. Beremo se :mrgreen: ;-) .

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 18:08 

Stvarno je zalosno ovakvo razmisljanje i mrznja, patoloska mrznja...
A zaboravljaju ljudi, sto neko rece, da Sarajevo ima takav standard od stranih donacija, mislite da ce se ambasadama (koje ovo organizuju) svidjeti ako napravite linc neduznih ljudi? Moglo bi to povuci daleko vece poslijedice, osim toga sto cete biti na svim svjetskim kanalima kao jos jedan u nizu primjer balkanskog maloumlja, moglo bi po dzepu fino da opali, sasvim moguce...

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 18:16 

@Addi: Znas li, jarane, sta mi je gore od stava koji si iznijeo u uvodu (prve dvije stranice posebno) u vezi s toleriranjem/netoleriranjem queer zajednice? Znas sta? Reteriranje stava nekoliko sati ili cak pola sata kasnije!!! Jesi posr'o - jesi... posr'o sto si posr'o i kako si posr'o. E, sad, srcano i casno stoj uz isto, brani, jel'!!!

Al', znas sta, prepametan si ti, pa si skontao (a znao si to i prije no sto si se upustio u vrzino kolo) da to NE MOZES ODBRANITI!!!, po svim osnovnim, bazicnim, temeljnim ljudskim vrijednostima. Covjecijim, ako hoces. Ne zivotinjskim Addi, ne pravilima čopora. Da, tebi se licno obracam, tebi i Keni. Sto? Znam vas koliko vas znam, dragi ste mi momci obojica, jednostavni, znate ko ste, kontam i da ste bas dobra raja za druzenja, niste supci, niste hinje, konkretni ste brate.

Zato, i ti i on, ovo bi bio neki moj licni insight - pripazite se homofobije, jebeno je to...

'Aj, vozdra, sve je receno.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 18:23 

Bathory Aria wrote:
@Striker: nije se meni desilo, neg' jaranici, opkolili je i viču joj kako je nije sramota :mrgreen: Eeee, da sam ja bila tu :lol:

i ti bi im se pridruzila i vikala isto jel hahaha :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 18:37 
pobit :twisted: :twisted:

PostPosted: 01. 09. 2008. 19:06 

biatch wrote:
Samo jos fali uvodjenje serijatskog zakona u Bosni :roll:

Ma jok ba, samo neki dobar režim da nas nauči pameti, stoku balkansku!
bloodflood wrote:
na kraju krajeva, vise pedera samo znaci vise treba za nas ostale... :D

jest jarane, to me i tješi :lol:ajd sad tiše malo, čut će nas žene :lol: hehe

Ma neće im s ovog foruma niko ništa (vjerovatno), a ako ih ko i namlati - super ;-) Najbolje bi ih bilo poslat na liječenje, malo psihoterapije, malo hormonske terapije, malo seksa sa suprotnim spolom i bili bi ko bombone ;)

da ne zaboravim
IZUDARAGA wrote:
Krenut redom od deena, karišika, emerika, golog kuhara... na plato skenderije, PAM u ruke i streljaj :lol:

Haha, što zakuhah majko mila, ajd dobro, bar vam nije dosadno :lol:

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 19:15 
nemoj tako...steta je kasikara i metaka
treba ih poredat i priklat kasikama

PostPosted: 01. 09. 2008. 19:19 

SODOM wrote:
nemoj tako...steta je kasikara i metaka
treba ih poredat i priklat kasikama

priklat šerpom :lol: hehehe

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 19:31 

Image
Image
Bogohulio ne lupaj !!! cuj moderno bit peder pa su zato pederi..hahah, ima slika pedera i iz pecina samo ne mogu da ih nadjem...pedera je uvjek bilo i uvjek ce ih bit, samo sto sad zivimo u "demokratiji" pa su postali koliko toliko prihvaceni.....samo da nest kazem vezano za ovo bit metalac i mrzit pedere...ja recimo dnevno dobijem 2 komentara u prosjeku tipa osisaj se cupo, rokeru, hard rock haleluja i sl. naviko sam na to pa mi to vise ne smeta, al ne mogu ni da zamsilim kako se osjeca peder u nasoj sredini, koliko on dnevno primi dobacivanja, il ponekad i pesnica u lice....kod nas bit peder je bit peder sa velikim mudima

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 19:36 

De malo smirite strasti i povucite sasvim realnu paralelu, sa necim tragicnim i uzasnim sto se kod nas dogodilo.
Prije petnaestak godina, bolesnici i monstrumi su mucili, klali i ubijali druge, samo zato sto nisu njihove vjere ili nacije. Vi bi mucili i ubijali, samo jer nisu iste seksualne orijentacije kao vi. Da li ste ista bolji od njih ili danasnjih zivucih nacionalista, osim sto niste dobili priliku da realizujete ono sto mislite u glavi? I ti monstrumi su u svojim umovima imali sasvim validno opravdanje za sebe: on je je*eni katolik/pravoslavac/musliman i treba ga ubiti, isto kao sto vi imate opravdanje za svoje...
Jako je tuzno to cuti, sem od nekog ko ima 12-13 godina i kome duva kroz glavu...

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 20:08 

Daaj ba, kakve to veze i sa čim ima, ajd sviju ti sjedi, popij kafu, smiri se malo. Gdje ćeš me poredit s četnicima, šta ti je? Jesi li ti normalan??? Ono je bilo smišljeno istrebljenje jednog naroda a ovo jebeni protest protiv jebenog festivala i nauči se razlikovat zajebanciju od realnih stvari. Fino sam rekao da im s ovog foruma neće niko ništa i opet sereš!
Ko nas sljedeći uporedi s četnicima nek jede govna (as_the_sun_sets, ovo se ne odnosi na tebe, al nemoj više)!

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 20:23 

hahahahahaha reko sam ja, filozofiranje na sve strane, cuj cetnici :lol:
ja stojim iza svega sto sam rekao, a to je (posto moram samo ozbiljno pisat): volio bi da ih neko izmlati, al ja nemam namjeru. cisto da prestanu s tim reklamiranjem. pocetak teme, kad smo se izivljavali nacinima mucenja i ubijanja, to je neko shvatio da cemo ja i keno ic i to radit? zatvarat ih u komore i ubijat il bost nozem, pucat bilo sta?
hahahaa gotiva :D

a o tome zasto ih mrzim sam rekao sve, mozda i par puta, na predhodnim stranicama, tako da nemam namjeru po 100 puta. jednostavno misljenje, opredjeljenje takvo i to je to, neko mrzi sarajevo, neko mrzi pedere, neko mrzi igrice, neko mobitele... ima nas svakakvih... :lol: evo vidim ovaj sik suosjeca s pederima, ne znam zasto... odrzavaj fino kosu pa ce te samo pitat koji sampon koristis :lol: al evo sodom oce da ih kasikom kolje, e sodome, gdje ce ti dusa, pa kakav si ti to covjek, kako ces kasikom.... :D

bjezte ba, razlikujte nesto realno od nerealnog... necu vise o ovom fakat... keno boro, ko ima vlast ovdje, kljucajte ovo, stvarno nema smisla :)

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 20:33 

mozes ti do sutra sad pricat...ispo si primitivac i dzaba ti sad to tvoje pravdanje neko...

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 20:36 
Moderator

ja bi volio sjediti sa strane i gleat kako ih ostala raja bije, jer necu da prljam ruke od ta govna..i da treba zabraniti i poklat, a ako nista kite odsjeci i lezbe silovati do mile volje.
( eh ko me uporedi sa cetnikom dabogda mu u kuci bili, a ko kaze da se bojim svoje sexualnosti dabogda ga citava ta hrpa silovala tamo, jer obicno se nadju pametnjakovici pa to kazu)..jednostavno ih ne volim jer su BOLESNI i ODVRATNI i koji kurac imaju paradirati sto su jebena stoka, sto ja ne paradiram kad mi se kurac digne svaki put...jebeno smece...dje su te vehabije i ti teroristi da sad kolju?

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 20:46 

bloodflood wrote:
mozes ti do sutra sad pricat...ispo si primitivac i dzaba ti sad to tvoje pravdanje neko...

ok ako sam ja ispao primitivac, ti si ispao gej :-)
ne pravdam se, procitaj post ;-)

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 20:48 

Homofobija je potpuno isti fenomen kao rasizam i fasizam - ugnjetavanje, oduzimanje prava, diskriminacija protiv pojedinaca i grupa na osnovu rasne, nacionalne ili u ovom slucaju seksualne identifikacije.

Festival i gay parade nisu nista drugo nego trazenje jednakih prava za diskriminisanu grupu ljudi - na isti nacin kako su to Hindusi radili protiv britanske vlasti, ili kao sto su americki crnci radili protiv zakona Jim Crow-a (jedina razlika je ta sto su gay parties po Evropi i Americi prvoklasni derneci, ali politicka poruka je jednaka - oni su dio drustva i imaju pravo na jednak tretman kao i svi ostali).

Dakle, po pitanju gay prava mozete imati samo dva stava - boriti se protiv homofobije i diskriminacije koja proizilazi iz nje, ili nastaviti sa diskriminacijom. U ovom slucaju, produzivanje statusa quo je tacitno odobravanje diskriminacije i mrznje.

Ostali dio civilizovanog svijeta je davno stao na stranu ljudskih i gradjanskih prava homoseksualaca (i sta su izgubili time? jesu li mozda postali vise nemoralni???) Vrijeme je i kod nas da se to pocne desavati. Ono sto je porazavajuce je da ima metalaca, koje sam uvijek smatrao relativno politicki i drustveno progresivnom grupom ljudi, sa izuzetno atavistckim nacinom razmisljanja. To je pogotovo zanimljivo jer su i metalci konstantna meta slicne vrste stereotipa - da slusaju buku, drogiraju se, ne rade, da su lijeni, ne skolovani, prljavi i da su drustvena nus-pojava...

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 20:49 

Addi wrote:
bloodflood wrote:

ok ako sam ja ispao primitivac, ti si ispao gej :-)
ne pravdam se, procitaj post ;-)

pravdas, pravdas, moj adnane... dobro ti je ova ~°~ rekla... al dzaba ti sad..poslije jebanja nema kajanja :D

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 20:51 

NecrodaemoN wrote:
ja bi volio sjediti sa strane i gleat kako ih ostala raja bije, jer necu da prljam ruke od ta govna..i da treba zabraniti i poklat, a ako nista kite odsjeci i lezbe silovati do mile volje.
( eh ko me uporedi sa cetnikom dabogda mu u kuci bili, a ko kaze da se bojim svoje sexualnosti dabogda ga citava ta hrpa silovala tamo, jer obicno se nadju pametnjakovici pa to kazu)..jednostavno ih ne volim jer su BOLESNI i ODVRATNI i koji kurac imaju paradirati sto su jebena stoka, sto ja ne paradiram kad mi se kurac digne svaki put...jebeno smece...dje su te vehabije i ti teroristi da sad kolju?

hahaha, jarane, tebi bi najbolje bilo da sutis i da se vise na ovu temu ne javis nikad...

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]