Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 11:32

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Author Message
 Post subject: Re: queer neÅ¡to
PostPosted: 02. 09. 2008. 02:02 
Moderator

ihti wrote:
Koliko bi Vas imalo razumijevanja za vlastito dijete homosexualne orijentacije?

Sjebalo bi me do jaja, al ga se ne bih odrekao zato nit bih ga slao u umobolnicu :/ sta vam je ba??

@Boris - jarane, kazes normalno? Normalno po cemu? Po svetim knjigama? Po crkvi, serijatu ili po ustaljenim drustvenim normama (u BiH i vecinom na Balkanu)?
Sasa je najbolje docarao! Postoji ih otkad je svijeta i vijeka i postojace ih dok svijeta bude. Bolesni i poremeceni nisu sigurno, jer bi danas bolnice i ludnice bile krcate njima, medicina to ne smatra nicim nenormalnim, bolesnim, poremecenim...Dakle, sta sad?

@Ado - de ne seri, pojma nemas o cemu pricas. Lijeci bijesove za kanterom!

@Keno - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma jarane njega cu podjebavat vjecito, ne sto je peder nego sto pederluk promovise vrlo negativno i zato sto je debil ko lik pa mu taj pederluk dodje ko kec na cenera.
Ipak ga nikad u zivotu ne bih udario, cak bi se i zaletio da ga branim da vidim da ga je neko krenuo marisat. Sto? Zato sto mi je isti kurac vidjet da bije neko njega il da bije neko zenu. A da je debil lik ko li, jeste i treba ga podjebavat. Da nije peder podjebavo bi ga za nesto drugo!

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 02:03 

jarane mi smo samo pozelili da umru, zar je to lose :lol: salu na stranu, boro i keno vam civilizovano kazu... ne kontam sto nekom smeta ako jedna strana ovdje mrzi pedere i ne zeli ih u blizini. po meni je to normalno jer su oni nenormalni (nama). a sad sta ce bit to je druga stvar, ja sigurno necu uzet snajper i gadjat ih. samo kazem ja da se pitam, ne bi dozvolio nikakvo javno promovisanje homosexualizma. zavrsena prica, ja ih ne podnosim. ako neko misli da moze promjenit misljenje zajebo se. to je ravno tome da nekog ubjedjujes da je gej, a nije.

evo sad razgovaramo bez ovih bljljlj brutalnih ( :lol: ) zajebancija. to je bilo ono malo izdrkavanje, ovo sa zyklonom i palijama, motornim pilama itd :-) hahahaha a dobro je hedon nas nam reko :lol:

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 02:09 

ma vi se u stvari bojite da ce vas gejevi zguzit, zato ih i mrzite...

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 02:10 

al ono cega se najvise bojite je, da bi vam se to mozda moglo i svidit...

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 02:11 

hahaha otkriveni smo, nema razloga za dalju raspravu :D

i jos me zanima, ako su po svim pogledima normalni, sto bi se sjebali kad bi vam djete bilo takvo?

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 02:11 
Moderator

SIK wrote:
Image
Image
Bogohulio ne lupaj !!! cuj moderno bit peder pa su zato pederi..hahah, ima slika pedera i iz pecina samo ne mogu da ih nadjem...pedera je uvjek bilo i uvjek ce ih bit, samo sto sad zivimo u "demokratiji" pa su postali koliko toliko prihvaceni.....samo da nest kazem vezano za ovo bit metalac i mrzit pedere...ja recimo dnevno dobijem 2 komentara u prosjeku tipa osisaj se cupo, rokeru, hard rock haleluja i sl. naviko sam na to pa mi to vise ne smeta, al ne mogu ni da zamsilim kako se osjeca peder u nasoj sredini, koliko on dnevno primi dobacivanja, il ponekad i pesnica u lice....kod nas bit peder je bit peder sa velikim mudima

znači tebi su preci bili pederi, il' šta već? de ne serendaj, nema pojma šta pričaš. moderni biti peder ne znači da je to nova pojava, nego se ljudi furaju na to sad, metrosexualci, frajeri koji se šminkaju. eno jebeni Ghaal iz onog nekog pederskog blekk metal benda, pederčina da ne može biti veća. ko št osam uvijek govorio, blekkeri - sve pederi.

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 02:13 
Moderator

.::Grind Bastard::. wrote:
eno jebeni Ghaal iz onog nekog pederskog blekk metal benda, pederčina da ne može biti veća. ko št osam uvijek govorio, blekkeri - sve pederi.

Jedina recenica iz tvog posta s kjm se slazem, al ono bas 8)

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 02:15 

Addi wrote:
hahaha otkriveni smo, nema razloga za dalju raspravu :D

i jos me zanima, ako su po svim pogledima normalni, sto bi se sjebali kad bi vam djete bilo takvo?

1. meni nisu normalni jedino po sexualnoj orijentaciji (jer to, jebiga, nije prirodno), al kako vec rekoh to je poremecaj, nisu oni birali to. isto kao sto nitko od nas nije mogo birat roditelje...

2. sjebo bi se iz tog razloga sto je to poremecaj, ko sto sam gore i reko, a i zbog likova ko sto ste vas par koji ovde mrzite pedere, jer bi citav zivot strepio da ga neki hajvan poput vas (pogotovo ovog zajebanog Necrodaemona) ne ubije na cesti... ali ne bih se zato odreko djeteta, isto kao sto ga se ne bih odreko ni radi neceg drugog, za sta ono nije krivo...

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 02:16 

Addi wrote:

pročitaj postove korisnika:

addi, izudaraga, grind bastard, sodom, etc.

pa skontaj zaš ;)

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 02:19 

U pravu je doduse Grind Bastard.. tradicionalna obitelj se sastoji od oca, majke, te njihove djece.. postoji naravno vise vrsta i definicija obitelji, al da se sad ne diseciraju tzv. nuklearne obitelji, krnje obitelji, prosirene obitelji, i ostale vrste, nije bitno..
Mislim, ne smetaju mi osobno, no, ne vidim kako to netko moze smatrati normalnim ili prirodnim.. to je u direktnoj suprotnosti sa prirodom i dobro rece jednom pokojni Spajic, koliko se sjecam, kad je toliko prirodno, napraviti im drzavu, dati im apsolutno ista prava i mogucnosti, ubaciti ih sve u tu drzavu, pa nek se razmnozavaju unutar iste, medjusobno.. ako je sve po zakonima prirode, normalno i realno kako se daje 'naslutiti', za par stotina godina ce jos uvijek biti tu, zar ne..?

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 02:21 
Moderator

Nameless wrote:
ihti wrote:
Koliko bi Vas imalo razumijevanja za vlastito dijete homosexualne orijentacije?

Sjebalo bi me do jaja, al ga se ne bih odrekao zato nit bih ga slao u umobolnicu :/ sta vam je ba??

@Boris - jarane, kazes normalno? Normalno po cemu? Po svetim knjigama? Po crkvi, serijatu ili po ustaljenim drustvenim normama (u BiH i vecinom na Balkanu)?
Sasa je najbolje docarao! Postoji ih otkad je svijeta i vijeka i postojace ih dok svijeta bude. Bolesni i poremeceni nisu sigurno, jer bi danas bolnice i ludnice bile krcate njima, medicina to ne smatra nicim nenormalnim, bolesnim, poremecenim...Dakle, sta sad?

tebi je očito šupak pun pedera. mora da su bosanci prestali pravit djecu u sloveniji, mora da sad pederi tamo usvajaju masovno djecu. bježi ba.

ja nigdje nisam spomenuo neku vjersku normu po kojoj je to abnormalno. ja sam napisao da jednostavno nije normalno da obitelj (osnovu cijelog društva) čine neko drugi doli oca i majke, muškarca i žene. i jebe mi se za neke slike na nekim zidovima, to može biti svašta. pederi postoji odvajkada, ali sigurno ne duže od zajednice muškarca i žene.

i to da li medicina smatra pederluk bolešću ili ne, to nije baš relevantno, jer medicina danas smatra svašta dobrim/lošim, ovisno kako kome paše.

meni nije do svađe s nekim ovdje, fkt, radite šta hoćete, guzite koga hoćete, primajte od koga i gdje hoćete. ovdje svako nešto priča, svi su jebeno pametni, svi lafo znaju neke termine i koriste se nekom terminologijom...blablabla. o ovome se može puno pričati i svađati, ali ostaje da se vidi kako će na kraj izać jedna i druga strana na kraj s tim ako im se (nedajbože) desi da im dijete bude homosexualno.

treba ukinuti i MTV i ovo ostalo new age moderno sranje. propagiraju sve vste sranje i pederluka. čim imaš fancy metrosexualce da vode emisije i da ih nije stid što izgledaju ko pička umjesto kurca, e onda je fkt došao kraj svemu.

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 02:24 

de Saussure wrote:
Addi wrote:

pročitaj postove korisnika:

addi, izudaraga, grind bastard, sodom, etc.

pa skontaj zaš ;)

zaboravio/la si onog bogohulia :lol:
ma nesto cisto sumnjam da iz straha da ga neko ne prebije bi se sjebao neko... al eto kako god... a od postova mu nista nece bit ;-) :D
al evo vako, recimo da zivite negdje gdje je totalno ravnopravno sa ostalima, bil imalo vam sjeb bio? dakle 100% znate da ih nece niko ubit zbog toga, bil bilo svejedno da je gej il ne?

i naravno da je arch u pravu, to se kosi sa svim sto je prirodno i normalno.

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 02:41 

Addi wrote:
zaboravio/la si onog bogohulia :lol:
ma nesto cisto sumnjam da iz straha da ga neko ne prebije bi se sjebao neko... al eto kako god... a od postova mu nista nece bit ;-) :D
al evo vako, recimo da zivite negdje gdje je totalno ravnopravno sa ostalima, bil imalo vam sjeb bio? dakle 100% znate da ih nece niko ubit zbog toga, bil bilo svejedno da je gej il ne?

i naravno da je arch u pravu, to se kosi sa svim sto je prirodno i normalno.

ma dobro sad nije mi se dalo nabrajat sve ;)

da. bilo bi mi svejedno. kvalifikacija osoba po tome jesu li homoseksualne ili heteroseksualne je trivijalna jer rezultirajući identiteti otkrivaju vrlo malo bitnih stvari :)

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 02:42 
Moderator

Jah peder sam Borise, branim pedere, jel tako... :) :roll:

Slike na zidovima predstavljaju bas to sto jest, nista dvosmisleno tu nema. Uostalom jebes i cinjenicu koliko ko postoji, zivis u 2008. , danas postoje pa makar i ne postojali sve do jucer...

Tradicija...jebes tradiciju...ni ja nemam jednog roditelja/staratelja, kao pola foruma, nikad neki nismo ni imali...sta, sad smo i mi iz "nenormalnih odnosa"?!?

Prirodno je svasta nesto, kako medju zivotinjama tako i medju nama ljudima, a pojam normalnosti se razlikuje od osobe do osobe Seha - to znas i sam...

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 02:46 

btw homoseksualnost i tradicija? hoš rim, hoš sambijske ratnike, maleziju, afriku, južnu ameriku, sjevernu ameriku?

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 02:52 
Moderator

Nameless wrote:
Tradicija...jebes tradiciju...ni ja nemam jednog roditelja/staratelja, kao pola foruma, nikad neki nismo ni imali...sta, sad smo i mi iz "nenormalnih odnosa"?!?

Prirodno je svasta nesto, kako medju zivotinjama tako i medju nama ljudima, a pojam normalnosti se razlikuje od osobe do osobe Seha - to znas i sam...

ok, ako je sve toliko relativno, ako je sve normalno od osobe do osobe, nije frka ako sutra pedofili zatraže svoja prava, kanibali svoja, serijske ubice i diktatori svoja, jerbo, svi su to ljudi, i svi oni imaju pravo na samoostvarenje. nije važno je li meni nenormalno što će nekog ubit, silovati, tlačit, pojest ili jednostavno meni ići na živce neki peder, važno je da se njegova prava poštuju, jer i on je čovjek. a to što od tačke kad svi dobiju svoja prava, sve krene ukurac, zaboli mene. sljedeći korak vjerovatno će biti da pedofili zatraže da im se dopusti da vam djecu jebu u svaku tjelesni otvor.

a što ne bi dopustili kanibalima da jedu ljude. i to je praksa već duuugo duugo dugo vremena. ljudi jedu ljude odvajkada. iz razlilitih razloga, u različltim plemenima. ma nek' je samo meso. i pedofilija je praksa već dugo, a tek diktatori.

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 02:54 
Moderator

de Saussure wrote:
btw homoseksualnost i tradicija? hoš rim, hoš sambijske ratnike, maleziju, afriku, južnu ameriku, sjevernu ameriku?

to su zemlje u kojima postoji također sve što sam u prijašnjem postu nabrojao - pedofilija, kanibalizam, diktatorstvo etc.

ne znam što sam nekako se ufatio kanibala, ali eto, nekako su mi najbliži.

remember, najslabiji se bivaju pojedeni prvi.

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 02:56 

.::Grind Bastard::. wrote:
de Saussure wrote:

to su zemlje u kojima postoji također sve što sam u prijašnjem postu nabrojao - pedofilija, kanibalizam, diktatorstvo etc.

ne znam što sam nekako se ufatio kanibala, ali eto, nekako su mi najbliži.

remember, najslabiji se bivaju pojedeni prvi.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

odi spat

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 02:59 
Moderator

Usporedba ti je nidje veze ba!
Pedofili jebu djecu protiv njihove volje!
Kanibali jedu ljude protiv njihove volje!
Serijske ubojice? Skonto si ;-)

Pederi i lezbace najmanje zla nanose, tj. ne nanose ga, bar ne time sto rade.
Ne cine nista tebi, tvojoj djeci ni prijateljima/familiji.
A i da, gluho bilo i coravo, nesto ucine - garant ne bi protiv volje doticnih ;-)

Last edited by Nameless on 02. 09. 2008. 03:01, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 02:59 

Opa, pa je'l' to usporedivanje homoseksualaca sa diktatorima, pedofilima i inima. Opa, opa, bravo prile nema sta, dobar si ;-) .

Hmm, da vidimo, moje dijete homoseksualac. Uaaa... Tesko, tesko... Mozda i ne bi a? Mo's mislit :o .

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]