Abigail, tebi valjda ne moram... I sama znas sta ostavljeni
granicni period, ljudi napisali, sami odmah priznali, pri zadatim brzinama, takodjer unutar
zacrtanog (da li?)perioda , mogu uciniti od protona (da li bi isto nacinili od elektrona kad bi antimaterija bila stvarnosna, nasa, ovdje, na Zemlji generalna datost, pa prilagodili sistem TIM PRAVILIMA?). Sta bi dali sudari neutrona kad bi ih mogli kontrolisati - izostanak icega ili? Da, banalizujem!!! 'Ajmo malo da nam svima bude jasno, ok? RasÄine ih u nesto
drugo prije sudara ... ili... rasÄine ih u to
drugo u samom trenutku sudara.. a onda... sta je onda... kolaps ili usisavanje ili hranjenje ili urusavanje... sve u istom casu. Kad se rasÄine, znaju li, pardon, jesu li objavili KAD SE RASÄŒINE? 'Ajd, 'ajd mi to pronadjite na zvanicnom sajtu i zvanicnim podsajtovima? Hmmm, sta li je to, to
drugo? Hahahahahaha, ja odavno, odavno, odavno, odavno, odavno, odavno, odavno, odavno, odavno, odavno, odavno, odavno, odavno, odavno, odavno, odavno,
JEBENO ODAVNO ne citam zvanicne, oficijelne sajtove. Razlog mi je jebeno dobar.
A, pazi... Nit' gledam u kasike!
Sta citam?
Hahahaha, Sagana, moze bit, a i bajke... bajke bas gutam.
Bice interesantnih saopstenja u vezi s ovim. Odokativno, deset godina nakon "prvog, covjeku znanog, incidenta".
Pa, kako da covjek, prosto, ne umre od smijeha...Smak svijeta? Hahahaha, nema toga, ne nadajte se... i ja sam cesto upadala u isti topli, konformisticki osjecaj. Bas, onako, ugodan.
Od mene, fakat, dosta... Bome, i previse.