shitpifter wrote:
Prva svirka jedinog mi benda Sado Mazo van sarajeva, u Jablanici.Kolege i ja ushićeni kao mala djeca Å¡to smo mrdnuli bulju van dosadnog grada. Stžemo tamo, već podnapiti, raja super, sve super, ovo-ono. Ja u po frke osjetim da me boli jezik i pitam jarana: "Ima li mi Å¡ta po jeziku?" On veli da ima neÅ¡to bijelo, neke gljivice. Ja pomiÅ¡ljam na leukoplakiju jezika, te zovem moju tadaÅ¡nju bumbatre (dan prije sam joj izlizavao piÄku)da je pitam ima li ona kakve gljive, već rijeÅ¡io da je koljem. Ona reÄe na telefon da nema, bogom se kune i ostala sranja, ja spustim sluÅ¡alicu i odluÄujem da ću se zajebavat kad sam već tu,jer taman i da imam leukoplakiju kakve mi se fajde jebavat sa tim. Sutradan niÅ¡ta me ne boli, ali gljive su joÅ¡ tu! Vraćam se kući i ustanovljujem da bolest prolazi. Ne želim da sikiram curu pa joj ne serem viÅ¡e oko toga, a sranje samo od sebe prolazi. par dana poslije opet ližem piÄku - sutra isti kurac! Bijelo ispod jezika, ili kao Å¡to bi jaran moj reko: Jarane to su ti nake bijele gljive. Ja popizdio, hoću da je koljem, zovem da je pitam - ona plaÄe, veli neki dan od ginekologa, nema niÅ¡ta, jedino ako joj ja nisam Å¡ta nakotio. Ja joj vjerujem sve, ne želim da je sekiram, gljivice polako prolaze. Sljedeći kunilingus isti kurac - meni bijele gljive pod jezik. Zovem nju, rijeÅ¡io da je koljem, ona plaÄe,kuka, veli, nemam boga mi dragog! Ja joj vjerujem, neću da je sekiram, e puÅ¡tam da sranje proÄ‘ekao i do sad. Elem, poslije svakog lizanja piÄke - meni bijelo ispod jezika! Ja već naviko i da ignoriÅ¡em svoju veneriÄnu boles!
I tako, jedan dan ja kupim sladoled, otpakujem i ližem (imo sam bijelo ispod jezika), i kako plazim jezik sranje me boli pravo.
I tu ti ja konaÄno skontam: prilikom lizanja pizde oderem jezik odozdo od zube, pa zato i pobijeli, a jadna cura moja tadaÅ¡nja ipak joÅ¡ jednom obilazi ginekologa u potrazi za uzroÄnikom moje leukoplakije jezika!
Aj buraz evo sutra za kafe materijala za salve smijeha. Već vidim Zdenku kako mu se salo u stomak uvlaÄi od smijeha

, kralj.