Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 17:38

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 316 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Next
Author Message
 Post subject: Re: Metalci i Tegovi - diskusija
PostPosted: 21. 09. 2008. 00:55 
Moderator

Dobro ba, Izudaraga, trbušnjake. Kako god ti to želiš. A Borise, ja izgledam sebi ko veće muško što sam dlakav i debeo + dobro guzim (tako barem lažu), nego da sam nabildan :D

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 01:02 

SODOM wrote:
jebalo vas mrsanje,kako se deblja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ozbiljno,ne pomaze ni pivcuga ni slanina ni hljeb,da necu umrijet? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tu ti, jarane, samo godine pomazu :mrgreen: , jebi ga, tako je... A urijetko se desi da ti ni to nemere pomoc'. Loci pivcugu i dalje, mozda ti se posreci.

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 01:03 

IZUDARAGA wrote:
Maximum Satan wrote:
Pa dobro, ja trebam samo ojačati abdominalni zid.

Čuj "abdominalni zid", reci bolan fino trbušnjaci, vidi se da ti Jelenka predaje :lol:

lord krvolok wrote:
sta fali teretani jarane,treniram vec godinu dana,i to 5 dana u sedmici, i ne planiram prestat!!da ne znam kakav odem u teretanu sjeban(sa glavoboljom,premoren),izadjem iz nje ko nov,za mene je to neopisiv osjecaj!!!

što jest jest, fino odradit jak trening i poslije zaspeš ko dijete ;)

ixxxa wrote:
...zenama je danas bitnija velicina muskarca ko pojave nego velicina muskarca u gacama...

a jebga, tako ti je, hodaš gradom s djevojkom, dođe ti neki šaner veličine Krvoloka ili mene i ufati te zajebavat, pa nećeš mu ćunu pokazivat ;)

bloodflood wrote:
slusajte BDM i imat cete i vece misice.

Normala ;)

Ej jebo Terzu vjeruj, Terzo se nagutao tableta više nego moj dedo pred smrt.
Može se trenirati 5 puta sedmično, tako ja i Grind bastard treniramo, samo radit različite grupe svaki dan (a i ako uplatim 40KM mjesec dana, boga mi hoću da mi što manje dana propadne :))

jbg rokam ih i ja amino,bcaa-s,kreatin,evo sad cu glutamine i weight gainer da kombinujem(sace stomacina narast :razz: ), kazu da nije tolko opasno ,a idem i ja doktoru svaka 3-4 mjeseca kontrolisat krv,zasad je sve ok 8) :razz:

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 01:04 
Moderator

nema svako isto viđenje šta je dobro tijelo, i ne osjeća se svako dobro u istom tijelu ;-)

neb' bio fazon da smo svi isti. diversity ovo ono.

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 01:06 

Maximum Satan wrote:
Pa dobro, ja trebam samo ojačati abdominalni zid.

Jarane, tacno, tu si gori i od Zoa, a od njega tesko da moze gore :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 01:14 
ja sam cuo da bilderi imaju male cune :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pogotovo ove tabletlije

PostPosted: 21. 09. 2008. 01:18 

Striker wrote:
mislim da trebas smanjiti na svaki drugi dan..
mislim takodjer da je efikasnije da uradis sve za jedan dan i onda pauza dva dana i sve tako.. jer kad uradis vjezbu vrlo je vazan odmor misica jer za to vrijeme dok miruje on raste.. samim tim ako ga ostavis dva dana da miruje.. vishe naraste ;)
to sam citao negdje..

Nisi dobro citao, odnosno lose pisali. Ne, fakat, mi smo na balletu to i ucili, anatomija, folovi, rad zlijezda, spoj sa razvojem muskulature, bla, bla, bla, i, naravno, disciplina vjezbi da se zamrznes, po pet sati svaki dan u srednjoj balletskoj i to ako nije priprema premijere, onda i na sedam sati se popne. Dakle, hocu reci da je najbolji tempo SVAKI JEBENI DAN . Ovako izazivas konstantne upalice misica, mali je period dva dana, pa i ne osjetis, ali osjetis zategnutost i to nije dobro. Misic voli da je ispraznjen i tacno je tempiran na zadati ritam, odnosno ocekuje vjezbu u zadatom ritmu. Zavisno od onoga sta zelis postici, ali ukoliko je to definisanje misica, pomalo vretenasto itd., da se izbjegne pretjerano nabijanje, onda krace i lakse serijice, a svakodnevno ukoliko se moze. ZAKON!!! I ja poceh malo sa tegovima za ruke u zadnje vrijeme, nema vise zajebancije, godine :mrgreen:

Nego, ovo iz licnog iskustva... Ja mala, ujak me vodao po tadasnjim podrumima u Saraj'vu gradu, svi najmocniji likovi, tada su to bili hevi metalci, jel', bar blago bildali, pa vi vidite :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 01:20 
Moderator

SODOM wrote:
ja sam cuo da bilderi imaju male cune :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pogotovo ove tabletlije

I ja. No, ipak veličinom se to nadomješta, pa ako žena nije zadovoljan (ili muško), odmah je opale...kad smo kod nezadovoljnih muškaraca i teretane, pade mi na pamet onaj stih Nebua repera:

Gledam na TV-u neku TV dramu/
Cura mi sere kad ćeš u teretanu/
Kažem, jebeš teretanu, to je leglo pedera/
Što si ljube bice gledajuć' sliku Švajcenejgera...
:D

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 01:20 

evo i nekih metooloca bildera

http://img232.imageshack.us/my.php?image=tyrantsbloodbj7.jpg

gitarista TYRANTS BLOOD-a :razz: (b.t.w odlican death/thrash band)

Image

ovaj s desne strane drugi,gitarista CAGE-a(ima stomaka al biceps je ko pola onog sto stoji do njeha :lol: )

ima ih jos recimo SATANIAC iz DISASTER-a isto pogolem momcina :razz: ,WILL iz MORTICIANA isto nije los,neam pojma to je to sto mi trenutno na pamet pada...

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 01:25 
zaboravili ste Hoffmane :mrgreen: :mrgreen:
oni su ko junad al fazon je sto su bili ko cackalice

PostPosted: 21. 09. 2008. 01:29 

kakve ba tablete,nije to nis sve dok ne dodjes do sprice nemas taj problem(potencije i malog kurca),s toga manite se gluposti,evo ja sam se naguto tih tableta ko malo ko,pa dodjite meni da vas opalim,ako ne vjerujete :lol:

jbg jarane ja pored tih tableta znam pojest na dan kilu rize i pola kile pilecih prsa,pa ti vidi hrana je glavna,a svi ti suplementi(proteini i kojekakve tablete) samo potpomazu u brzoj regeneraciji misica,opet ponavljam HRANA je glavna,pa mozda i 80% uspjeha u bildanju!!

a jbg i ja tezim ka ovome,da izgledam ko ove baje sa slike,ono duga kosa,skembe,kozni prsluk vole to zene jbg :razz: ,ako nis kupit cu si motor pa hodat po motorijadama i karat mlade rokerke :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 01:47 

bildaju zato što dumaju, valjda, da to pali kod riba. međuim, jedan veoma bitna stvar - ono što ne pali kod riba jeste preseravanje o metalu ili bilo čemu drugom, što mladi metalci itekako upražnjavaju. ribe vole intrigu i humor, nabačenu nenametljivo. valja ispasti humorističan neofirno, i ispasti upućen u nešto zanimljivo, ali da riba ne osjeti da se kurčiš. Mišići i izgled su u drugom planu, provjereno. ato što vi sad serete o debljini i dužini kita i tehnikama (prepoznajte se) je opet sranje, jer je i to kurčenje, a to ljudi ne vole. jebiga, možda ja imam predrasude prema bilderima (većina koju znam su turbo folk - nabac poljubac - brate brate tipovi), ali ja dumam da se iza BILDANJA (a ne normalnog treniranja da budeš fit) krije KOMPLEKS.

eto!

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 01:50 

rodila te majka, ko da sam ja piso post.

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 01:54 

jel piso il pišo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 01:57 

shitpifter wrote:
jel piso il pišo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pa jel pise "piso" il "pišo"... :D

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 01:58 

avidi fakat! maj bed!

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 02:04 

Maximum Satan wrote:
Pa dobro, ja trebam samo ojačati abdominalni zid. Skontat ćemo onda nešto za taj program. Pumpanje mišića me ne interesuje. Samo da mi je riješiti ove zdravstvene probleme da se uspješno vratim vrištanju i majmunisanju.

Arhanđele, na nebesima, čini mi se, nemaš baš dovoljno kisika, pa sa svojim mozgom ne kontaš šta sam htio reći. Ali da bi olakšao tebi jer ja definitivno razumijem osobe sa specijalnim potrebama kakav si i sam...tema razgovora je:

a) Da li NBOM muzika utječe na to da omladina ide u teretanu (znam više nu breedera koji posjećuju teretane nego reg metalaca);
b) Čemu širenje u ramenima i drugim dijelovima tijela kad to ne iskoristiš kad treba?

lol.. yah.. do mene je, paardon, nisam na tom stupnju razvoja da razumijem sta se htjelo reci..
Nema nikakve veze glazba sa teretanom.. nece te NBOM natjerati da dodjes u formu ako to sam ne zelis, bilo zbog furke ili drugih razloga.. isto tako te nece natjerati darkthrone i sl. da stujes sotonu, ako to sam ne zelis..
To su potpuno razlicite kategorije.. nema nista lose u tome da se covjek brine za svoje tijelo i bavi fizickim aktivnostima.. cak stavise, preporuca se i meni je uvijek ljepse vidjeti nekoga tko se ustvari trudi oko toga, nego obrnuto, koliko god sam ne bio neki freak oko svega toga.. dok sam joj isao u teretanu, a opet cu, isao sam zato sto sam sportski nastrojen tip, uvijek bio, kompetetivan, i volim izazov, a dolazak u formu upravo to i jest.. i to apsolutno nikakve veze nema sa tim sta ja slusam ili ne slusam, ili furam, ili sta vec ne..
a pod b.. hm.. pa.. daj definiciju iskoristavanja toga 'kako treba'..

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 02:18 

meni su tegovi njesra zato što je to rad nizašta.
nemojte mi samo reć da je to zabavno.
bolje igrat fudbal ili košarku.
ja sam fit, ja vozim sk8, i kad god izađem operem se u 99 voda od rada, a zabava je stalno vrhunska.

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 03:40 

jarane ne bildam nit sam bilder jel :razz: (sta ce mi kad me majka rodila ko od brda :lol: ) al ja na to bildanje (normalno, ko taj prvi recimo s te slike sto lord postavi, il onaj bivsi basista nile-a sa sarkofagus spota, ne mislim na ono izobliceno i neravnomjerno ko nasi papci koje shit spomenu) gledam na nesto normalno, dio imidza isto ko i pustanje brade, kose, tetoviranje itd... ne kontam sta je tu lose. nit kontam kakve to veze ima s komplexom. itekako ima to papansko bildanje, ja kad sam neki dan vidio lika svi se okrecu i smiju, fakat ruzno, nisu to misici vidi se nego isto napuhan zrakom, to nikakve linije, sve izobliceno nenormalno, jedva hoda lik koliko se gega. a ovo o cemu lord prica je sasvim normalno.

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 10:19 

~°~ wrote:
Striker wrote:
mislim da trebas smanjiti na svaki drugi dan..
mislim takodjer da je efikasnije da uradis sve za jedan dan i onda pauza dva dana i sve tako.. jer kad uradis vjezbu vrlo je vazan odmor misica jer za to vrijeme dok miruje on raste.. samim tim ako ga ostavis dva dana da miruje.. vishe naraste ;)
to sam citao negdje..

Nisi dobro citao, odnosno lose pisali. Ne, fakat, mi smo na balletu to i ucili, anatomija, folovi, rad zlijezda, spoj sa razvojem muskulature, bla, bla, bla, i, naravno, disciplina vjezbi da se zamrznes, po pet sati svaki dan u srednjoj balletskoj i to ako nije priprema premijere, onda i na sedam sati se popne. Dakle, hocu reci da je najbolji tempo SVAKI JEBENI DAN . Ovako izazivas konstantne upalice misica, mali je period dva dana, pa i ne osjetis, ali osjetis zategnutost i to nije dobro. Misic voli da je ispraznjen i tacno je tempiran na zadati ritam, odnosno ocekuje vjezbu u zadatom ritmu. Zavisno od onoga sta zelis postici, ali ukoliko je to definisanje misica, pomalo vretenasto itd., da se izbjegne pretjerano nabijanje, onda krace i lakse serijice, a svakodnevno ukoliko se moze. ZAKON!!! I ja poceh malo sa tegovima za ruke u zadnje vrijeme, nema vise zajebancije, godine :mrgreen:

Nego, ovo iz licnog iskustva... Ja mala, ujak me vodao po tadasnjim podrumima u Saraj'vu gradu, svi najmocniji likovi, tada su to bili hevi metalci, jel', bar blago bildali, pa vi vidite :mrgreen:

ma ne mora znaciti..zavisi sta zelis postici..ako zelis definiciju misica onda vazi tvoja logika..ako hoces masu onda treba odmarati.dat misicu vremena i prostora..bar mislim da je tako.. balet i teretana se bash ne mogu porediti :mrgreen:
al SVAKA CAST!
postujem ljude koji drze do svoje kondicije i zdravlja

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 316 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]