hot_blood wrote:
meni idee na onu stvar pljuvanje od strane 'intelektualaca' po BiH, po Sarajevu, po nasem narodu..sve sami 'evropejci'
Pa ako je bit pametan i umjeren=evropejac...jebiga

hot_blood wrote:
pravi se toliki belaj od toga, kao mene treba da bude stid sto im se neko suprotstavio, kao eto to se nikad nije desilo u svijetu, sav svijet mirno prihvatio pedere..suprotstavit se pederima tolka bruka i sramota, a nije bruka sto pola drzave krade, podrzava zlocince, sto su kriminalci idoli djeci..
stidimo se glupih, ne toliko bitnih stvari..
Nije ni glupo ni nebitno stvarati od nekog ko ti nista ne cini nazao neko zrtveno june na kojim se koplja lome. Oni bi radje da ih ne primjetimo, ali neke ljude oni i njihov jadni, zatvoreni festival vise interesuju od imovine, buducnosti, drzave...znaci to je onima koji su tako glasno protiv toga na cast, ne nama koji ih branimo.
hot_blood wrote:
odmah se svi javljaju kako smo stoka od naroda, odmah su zabrinuti svi o slici koju saljemo u svijet, a taj nas svijet ne ebe ni 1%, isto ko sto mi ne ebemo one africke zemlje..
Da, ali mi smo Evropa, ako nista geografski. Tako agresivna homofobija je zabrinjavajuca. I da, jesmo stoka. Jedno je da ti to nevolis i da ti je neprirodno. Drugo je da im zabranis da imaju svoj javni dernek, pogotovo kad vec nije nikakva parada u pitanju. Da ne pricam o marisanju i stranih i domacih, krajnje primjernih, gradjana, od strane krajnje iskompleksiranih i problematicnih elemenata drustva.
hot_blood wrote:
mrzim komentare tipa - poslije sinocnjeg napada stidim se sto sam iz BiH -
slovenci zabrane gradnju dzamije i oni su OK, italijani izbace fasisticka obiljezja - oni su OK, franzuci zapale pola drzave - oni su OK, danci naprave haos zbog neke ebene stracare, danski mediji objave karikaturu poslanika - oni su OK, francuzi naprave na stadionu bakljadu - oni su OK, grci naprave bakljadu u dvorani - oni su OK, amerikanci ebu citav svijet u mozak, djeca im se sa 13 godina ebu ko stuke - naravno i oni su OK
, eta, ira raznesu desetine ljudi - i oni su dobri, arkan kriminalac, olos, pobije bruku svijeta - on je OK, svrsavaju na njega..
Izvini, uz sve duzno postovanje, ovo je meni sve
nidje veze.
hot_blood wrote:
samo mi(mislim na citav narod) ne valjamo ako se suprotstavimo pederima, ne valjamo ako izadjemo na protest i razbijemo par prozora, napravimo belaj, pokusamo nesta promjenit jer svak vidi da mirni protesti ne piju vode..ne valjamo kad neko zapali baklju u dvorani, ne valjamo kad napravimo bakljadu na stadionu, kurva je ako se poebe sa 16..u nas vehabija dodje na ebeni skup protiv pedera - ne valja vraga..gdje ce to uradit, a onaj iz ete razne bruku ljudi...celo ne valja jer je domaci kriminalac..a ne razlikuje se od arkana ni po cemu...
sve sto je strano i sto stranci rade je dobro, sve sto mi radimo ne valja ku*cu...
mi smo hajvani, mamlazi, stoka, stranci su OK, cvjecke, fini, kulturni, brizljivi za svoju djecu, najbolji...oni postupaju uvijek kako treba...svrsavam na njih...
Ne, mi nevaljamo jer protestujemo protiv jalovih stvari il na jalov nacin i trece nema. Kome to ba Arkan valja? Osim u jos najgorim uporistima ravnogorskog pokreta? Opet babe i zabe, onako bez razmisljanja, biras nepovezane stvari. Niko nije nigdje rekao da su drugdje zlatni plocnici i dugini mostovi...samo drugdje ne gadjaju pedere kad treba vlade rusit, ne sjede skrstenih ruku dok ladje tonu. Prvo svoju avliju pocisti pa onda u komsijinu viri!
hot_blood wrote:
svi hoce da budu neki kulturni gradjani, urbani - mrzim ovu rijec, da budu IN, u skladu sa vremenom al samo u onim glupim stvarima koje nisu toliko bitne...nebitne su u odnosu na mnogo vece stvari..
ne zna nas narod gdje goni...
Da, najbitnije je biti PROTIV PEDERA, UBIJ PEDERE POBIJ PEDERE NEDAJ IM NISTA! ZA SVE SU KRIVI PEDERI, ZA RAT, ZA NEIMASTINU, ZA KORUPCIJU!
Ajte kad ste tako glasni i ratoborni poduzmite nesto za bitne stvari