xChoicex wrote:
TRIP wrote:
Pao je i HC kurcu za uši dok se ovako djeli...cuj new school i metalcore...otkad je to hardcore-to su te MTV zablude za nove naraštaje...ja sranja price.
Nekad je HC bio za svakog respekta,ali danas svaka šuša svira i naziva se korerom i time se kiti.
p otprilike zato sto je hc u svojoj formi prestao da postoji prije nekih 22godine:)
Ma dobro...svako ima svoje mišljenje i neke stavove i ja to poštujem...forumska demokratija

...samo sam rekao šta mislim u vezi ove teme i tih novih pravaca i nadam se da nisam nikoga uvrijedio...možda sam ja zamrznut u vremenu i prostoru,možda sam nazadan i zaostao u ovom novom muzickom trendu (ustvari jesam sigurno

) ali jedno sam siguran ako ništa...metalcore?? pa to je pederluk za mene,blasfemja i metala i HC...mi smo valls of jericho (njih samo kao primjer uzimam) i dužni ste da nas poštujete,a jebo i to DUŽNI STE NAM DATI SVOJE PARE jer smo mi metalcoreri,nešto najnovije za vaše uši,i nemojte puno pametovati vec pare na sunce pozeri,valja pokriti dugove od onako napucanih spotova koji se vrte u kasnim terminima na svemocnoj MTV.
Pa dužan sam vam dati karinu mušanovu za uho,lopatom bih te preko ledja tatin sine i mamina kcerkice iz Detroita..dodji malo u BiH (zato svaka cast D.R.I. koju su došli u neku urodjenicku Bosnu da sviraju-halal im bila svaka marka od mene

),provedi par mjeseci u varešu ili brezi,imat ceš materijala za socijalna izdrkavanja za narednih 5 albuma.
Ne može metal i core zajedno ni u imenu,pa cak ni u bezveznom nazivu...ne mogu ni šiiti i suniti zajedno...ne mogu ni jezuiti i evagelisti...pa nece moci ni metal i kor ruku pod ruku....bar za mene.