Mrzio muziku! To mi je nesto najgore u zivotu bilo! Jer su svi slusali narodnjake , tehno i sranja. To je me ubijalo. Nisam htio da budem dio tog drustva. I onda negdje u 8 razredu cuo Metallicu. Cuo Enter Sandman i par pjesama. I vidio na tv-u bio prenos koncerta Metallice. Onda nabavio citavu diskografiju. Preslusavao je svaki dan po x puta. Seek & Destroy, Creeping Death, Master of Puppets, Four Horseman nisam mogao da se naslusam!!! Onda jedno ljeto mi prijatelj reako : " Poslusaj ovu pjesmu, Ja slucajno naisao na nekom site-u i ugledao neke top 10 favourites.. i haj da skinem "

Koja pjesma? Slayer - Angel of Death. Kad sam nju cuo... nemogu da opisem. nisam znao a nit mogao vjerovat da onako nesto jebeno postoji!! Nisam mogao da se skinem sa pjesme. Kasnje sam uveo sebi internet bolji. Nisam tad znao za rapidshare i sranja, nisam mogao da nadjem free muzike. A zanjimalo me od Slayer-a sta jos ima osim Angel of Death. I nadjem onda 4 pjesme : Season in the Abyss, Raining Blood, South of Heaven i Born to be Wild ( Obrada od Stepenwolf-a. Ko nema nek poslusa!super je ). I uz to naisao na Megadeth. 3 pjesme Peace Sells (live), Mechanix I Symphony of Destruction. Et te pjesme su me uvele nekako dublje u metal! I tad sam bio u shoku

..Nabavio Slayer i Megadeth Diskografiju

... Necu nikad zaboravit te prve dane kao metalac