Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 14:04

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 127 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject: Re: Friends
PostPosted: 20. 12. 2008. 02:22 

Archangel wrote:
Doduse samim time iskljucujes i genijalni 'potkozni' humor koji ne kuzi bas svatko.. :p
Najbolji primjer u zadnje vrijeme : The Big Bang Theory.. :D you should try it.. iako u biti IT Crowd isto stoji kao lijeep pandan..

cuo sam za ovaj IT crowd sve najbolje...moram to pogledat.

Profile  

PostPosted: 20. 12. 2008. 02:42 
Moderator

Sta ste vi?? Geekovi?? A bunch of retards stuck in their high school time?? Sta, pare su vam otimali? :roll: daj odjebi ono...

Profile  

PostPosted: 20. 12. 2008. 02:56 

bloodflood wrote:
Archangel wrote:
Doduse samim time iskljucujes i genijalni 'potkozni' humor koji ne kuzi bas svatko.. :p
Najbolji primjer u zadnje vrijeme : The Big Bang Theory.. :D you should try it.. iako u biti IT Crowd isto stoji kao lijeep pandan..

cuo sam za ovaj IT crowd sve najbolje...moram to pogledat.

Serija je meni ekstra.. provlacenje cijelu prvu sezonu sa ''have you tried turning it off and on again'' me ubilo haha..
Da ne govorim ova zadnja epizoda gdje sefica IT departmenta (naravno blonde koja veze o tome nema), na podvalu IT-ovaca, predstavlja ''the internet'' (predstavljen kao crna kutija.. :D) ostatku 'neukog puka', il pokusaj ubacivanja IT-ovaca u tipicne nogometne spike i stvarni zivot, ah..

Last edited by Archangel on 20. 12. 2008. 03:01, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 20. 12. 2008. 03:00 

haha, to mi je jaran prico u vezi te kutije, kaze odvala... :) .

Profile  

PostPosted: 20. 12. 2008. 03:03 

Ma eeekstra.. razbije ovaj kutiju slucajno.. gledaju se svi, OMG, we're gonna diiiieeeeee, the internet is doown..! et ak snimim na vrijeme, a ne nadjes, uzmi od ovog non-tasteless new breedera.. on to ionako nece pogledati, mada bi trebao.. :)

Profile  

PostPosted: 20. 12. 2008. 03:05 
Moderator

Ako je na fazon crvenog patuljka i mwp-a ne nadaj se. ne fakat, nije smijesno. al nije! :? retardski

Profile  

PostPosted: 20. 12. 2008. 03:10 

lol, nema bola dodirnih tocaka s Red Dwarf.. Red Dwarf je parodija na sci-fi serije uz tipicni britki uvrede-orijentirani, katkad i na silu, britanski humor koji se voli ili ne voli u devedeset posto slucajeva..
IT Crowd je pak parodija na geeks u istoj mjeri koliko i parodija na 'obicne ljude' koji sve to navedeno ne kuze, pa cak i najobicnije stvari.. iako to vise vrijedi za The Big Bang Theory, no eto, dvije su razlicite postavke tih serija, a i dva razlicita pogleda na humor..
Uglavnom, ekstra serije, both of them.. ;P

Profile  

PostPosted: 20. 12. 2008. 03:13 
Moderator

red dwarf je parodija, debilizam, give it a name...meni je zadnje smece i nije sekunde smijesno, a da sam sta manje inteligentan od tebe - nisam. jednostavno je taj smisao za humor kretenski, o previse kretenski. masa dobrih britanskih pizdarija ima, al va definitivno tu ne spada...prolijev.

te serije cu vidjet ako ih sutra trijezan ne zaboravim..

samo da mi nema ovih kretenizama, jer bi mi zao bilo limita i vremena

Profile  

PostPosted: 20. 12. 2008. 04:37 

IT idioti su posebna sorta. Zbog svog zestokog (al ipak ni blizu inzinjerskog) obrazovanja, imaju duboko usadjen osjecaj da su nekakvi carobnjaci, da su iznad prosjecnih ljudi. U biti njihov posao i jest magija, nesto iz nicega, invokacije i evokacije. Samo svaka stuha moze skontat jedan oop jezik za par mjeseci ako se bas zainati. A 90% IT debila frisko sa faksa je vec zaboravilo napisat program za rijesavanje najmanjeg zajednickog cimbenika, a o fundamentalnim algoritmima pretrazivanja i sortiranja da ne pricamo.

ne zelis moje misljenje o fran, malcolm, al evo ti ga : IMBECILVIZIJA.

Profile  

PostPosted: 20. 12. 2008. 04:39 

lol, nema to veze s inteligencijom, iako pomaze, valja jednostavno preferirati jedan odredjeni stil i dopustiti da se uneses u taj svijet jedan, odmoris, 'isparodiras'.. a ne znam kako nekome Rimmer ne moze biti bar genijalan.. :lol: niiije ti red reci takvo sto za nesto kapaciteta Red Dwarfa.. ev vjerujem da bi se vecini foruma svidjela.. mislim, e, to je jednostavno kultna serija, dovoljno je da kazes ne svidja mi se.. :p

Profile  

PostPosted: 20. 12. 2008. 04:39 

stari serator wrote:
IT idioti su posebna sorta. Zbog svog zestokog (al ipak ni blizu inzinjerskog) obrazovanja, imaju duboko usadjen osjecaj da su nekakvi carobnjaci, da su iznad prosjecnih ljudi. U biti njihov posao i jest magija, nesto iz nicega, invokacije i evokacije. Samo svaka stuha moze skontat jedan oop jezik za par mjeseci ako se bas zainati. A 90% IT debila frisko sa faksa je vec zaboravilo napisat program za rijesavanje najmanjeg zajednickog cimbenika, a o fundamentalnim algoritmima pretrazivanja i sortiranja da ne pricamo.

ne zelis moje misljenje o fran, malcolm, al evo ti ga : IMBECILVIZIJA.

E pa, to je IT Crowd.. :D

Profile  

PostPosted: 20. 12. 2008. 05:20 

Archangel wrote:
Ma eeekstra.. razbije ovaj kutiju slucajno.. gledaju se svi, OMG, we're gonna diiiieeeeee, the internet is doown..! et ak snimim na vrijeme, a ne nadjes, uzmi od ovog non-tasteless new breedera.. on to ionako nece pogledati, mada bi trebao.. :)

ma ima ovaj jaran to, pa cu mu rec da mi nareze...al hvala svakako ;-) .

Profile  

PostPosted: 20. 12. 2008. 05:45 

Nameless wrote:
red dwarf je parodija, debilizam, give it a name...meni je zadnje smece i nije sekunde smijesno, a da sam sta manje inteligentan od tebe - nisam. jednostavno je taj smisao za humor kretenski, o previse kretenski. masa dobrih britanskih pizdarija ima, al va definitivno tu ne spada...prolijev.

ponavljas se ba... sto stalno "nabadas" to ovde kako je RD sranje, debilizam itd...ustvari, mislim da znam zasto :lol: , al ajd... dovoljno je bolan da 1 kazes i onda odjebes, jer ovako vec postajes dosadan. kad coek procita par ovih tvojih postova, stice dojam ko da ti je krivo sto se tebi ne svida RD, a nama se svida, pa ti sad nas sviju pokusavas da ubijedis da je to smece, jer se kao tebi ne svida...ili sta vec. onda to konstantno pominjajne neke inteligencije i tih sranja...ono..nide veze jarane. ako nisi nacisto sa sobom, evo ti link , raspitaj se malo, idi se testiraj, pa da znas na cemu si...mozda ti onda budu jasnije neke stvari...

p.s. RD je kultna serija htio ti to priznat ili ne...ne mora ti se svidat, ali to ne mozes osporit. al opet kazem, najgore sto garant nisi ni pogledo pola epizode, al si se izasro ko grlica...

Profile  

PostPosted: 20. 12. 2008. 06:22 

Recimo danas je bila antologijska s Cassandrom i predvidjanjem buducnosti, kad Rimmer zavrsi u krevetu s Kochanski.. :D ''There is no way I'm taking my clothes off, I don't care what Cassandra says''.. :D
Sutra je Krytie TV.. :D

Profile  

PostPosted: 20. 12. 2008. 11:41 

joj onog sto je navalio da Red Dwarf ne valja... tisina
a spomenu se i The Big Bang Theory, e i tu se valjam po podu od sege

Sheldon: You have about as much chance of going out with Penny as the Hubble Telescope has of finding that at the center of each black hole there's a little man with a flashlight trying to find the circuit breaker.

Penny: I’m a Sagittarius, which probably tells you way more than you need to know.
Sheldon: Yes, it tells us that you participate in the mass cultural delusion that the sun’s apparent position relative to arbitrarily defined constellations at the time of your birth somehow affects your personality.
Penny: (puzzled) Participate in the what?

Profile  

PostPosted: 20. 12. 2008. 13:56 
Moderator

Dude, imas jebenog robota iz Futurame na avataru.

Imal iko ko nije bio maltertiran za vrijeme djetinstva ovdje?? :roll:

Profile  

PostPosted: 20. 12. 2008. 13:57 

ja nisam ...... :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 20. 12. 2008. 14:02 
Moderator

Ti jos ides u skolu. Tisina :razz:

Profile  

PostPosted: 20. 12. 2008. 14:03 

pa sta onda --------- :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 20. 12. 2008. 14:06 
Moderator

bloodflood wrote:
Nameless wrote:

ponavljas se ba... sto stalno "nabadas" to ovde kako je RD sranje, debilizam itd...ustvari, mislim da znam zasto :lol: , al ajd... dovoljno je bolan da 1 kazes i onda odjebes, jer ovako vec postajes dosadan. kad coek procita par ovih tvojih postova, stice dojam ko da ti je krivo sto se tebi ne svida RD, a nama se svida, pa ti sad nas sviju pokusavas da ubijedis da je to smece, jer se kao tebi ne svida...ili sta vec. onda to konstantno pominjajne neke inteligencije i tih sranja...ono..nide veze jarane. ako nisi nacisto sa sobom, evo ti link , raspitaj se malo, idi se testiraj, pa da znas na cemu si...mozda ti onda budu jasnije neke stvari...

p.s. RD je kultna serija htio ti to priznat ili ne...ne mora ti se svidat, ali to ne mozes osporit. al opet kazem, najgore sto garant nisi ni pogledo pola epizode, al si se izasro ko grlica...

:o povalio si me brate, nemam rijeci :mrgreen:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 127 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]