bloodflood wrote:
as_the_sun_sets wrote:
Nije gospodin kriv. Navedeni provajder je reklamirao nobi i brzi flat u oktobru samo za korisnike dosadasnjeg flat paketa, a za SVE OSTALE PAKETE od 1. novembra prelazak na flat tarifu. Svi koje poznajem su prebaceni na flat prvog novembra, samo ovaj nesretnik nije. Reklamiralo se u novinama, na zvanicnom sajtu, a i zena mu jepotvrdial telefonom. Klasicna obmana potrosaca.
Jedan je jos crnji, ima 900 KM za platiti, glupani nisu zakljucali njegov router kada su mu instalirali bezicni adsl, pa se cjeli komsiluk u radijusu od 50-ak metara nakacio i skidao skidao, sada covjek mora debilima platiti skoro milju maraka...
pa mislim da je to njegov problem...mislim da se on trebao pobrinuti za to da "zakljuca" ruter, a ne provajder... ko da njih boli kita za tim..pa oni i "egzistiraju", zahvaljujuci neukosti klijenata. toga ima svugdje, ne samo na tom provajderu... btw, ako je tako siguran da je upravu, nek ne plati i nek prede na drugog provajdera...nece mu niko nista...
pa jel taj kad provjeravao stanje na raÄunu..
i pusti ti reklame i to, ja znam da moraÅ¡ imat ugovor gdje ti stoje taÄno uslovi, plaćanja, obaveze.. ovisno o paketu koji si uzeo, a kad ga mijenjaÅ¡, valjda moraÅ¡ promijenit i ugovor? ne znam, žao mi je tipa.. al je i sam kriv