Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 11:22

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 114 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: tattoo studios/BiH
PostPosted: 19. 05. 2008. 14:50 

Ako imas mogucnost doci u TZ u Tattzoo kod Dade, dvije mi je tetke radio i prezadovoljna sam poslije toliko vremena, sve je cisto i za 5, a tip je ...hm...umjetnik :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 20. 05. 2008. 20:15 

+Abigail+ wrote:
jel ima ko da je radio tetovazu u bih, studiji koje preporucujete u pogledu higijene i kvaliteta rada? nisam jako povjerljiva po pitanju paje u skenderiji, pa ne bi bilo lose cuti preporuke iz prve ruke..

posebno me zanima da li je neko radio u zenici kod elya, na kojem nivou mu je higijena i sterilnost masina..

evo iz prve ruke, u bih sam i imam registrovan studio za tetoviranje, radove mozes pogledati na http://www.tattoozola.co.nr ili na http://www.myspace.com/tattoozola (vec je neko postavljao linkove al evo opet) sto se tice ostalih majstora ja mogu preporuciti momke iz bl tattoo studija http://www.bltattoo.com i cobera iz zenice. dadu iz tuzle neznam vidjeo sam par njegovih radova uglavnom tribala i mogu rec da izgledaju skroz ok jedino me cudi sto covjek nema ama bas nikakav sajt

Profile  

PostPosted: 04. 01. 2009. 00:37 

vidis mogao bi se negdje u BiH tetovirati,sad kad sam se preselio tu

imam jako puno tetovaza,cak mi je onaj chelo (jason avery,bivsi glas monstrositya) radio dosta toga

brale

Profile  

PostPosted: 04. 01. 2009. 01:36 

ja sam svoju tetovazu radio u Mosquito Tattoo salonu u PAPAGAJCI i zadovoljan sam. Uskoro je prosirujem i to cu raditi kod CARBA:) pa et, preporucujem ti CARBA:D 100% CISTO, 1000% PrOFESIONALNO:)

Profile  

PostPosted: 04. 01. 2009. 02:18 

+Abigail+ wrote:
iskreno,ne bih nikad u sarajevu.

ja sam uradila kod dade u tuzli i definitvna je preporuka;) jako sam zadovoljna sjenama, a i higijena i cijena su na mjestu takodje.

e jenga:D men se ne da rad toga patiti i ici do Tuzle, ionako je 30 km povratna pa isto dodje SKORO... tako da... happy sam i ovdje

Profile  

PostPosted: 04. 01. 2009. 02:33 

+Abigail+ wrote:
morbid wrote:
+Abigail+ wrote:
iskreno,ne bih nikad u sarajevu.

ja sam uradila kod dade u tuzli i definitvna je preporuka;) jako sam zadovoljna sjenama, a i higijena i cijena su na mjestu takodje.

e jenga:D men se ne da rad toga patiti i ici do Tuzle, ionako je 30 km povratna pa isto dodje SKORO... tako da... happy sam i ovdje

ako 30 km i 6h putovanja znace daleko bolju tetovazu i sigurnije higijenske uslove, onda definitivno ne dodje isto;) sam put nije nikakva patnja..

tetovaze nisu nesto sto se radi 'tek tako' i u prvom studiju na koji naidjes.

ne:D ali obzirom na cinjenicu da je sve ok vec skoro godinu dana, da je radjeno u 2 boje i da me za to vrijeme nije nijednom ni pecnula ni bilo sta slicno i da boje stoje kako JE SASVIM JE OK I OVDJE:) Ponavljam MENI - svako ima svoje:)

Profile  

PostPosted: 04. 01. 2009. 03:30 

ne znam vala...ja sam evo radila u Americi kod ovog tipa
http://www.dickcumminstattoos.com/

i nije nsita bolje neg u Sarajevu...cak je moram i ponoviti .... tako da..ta spika ne valaj u Sarajevu i BiH je supljak i nadrkanost pojedinih osoba koje smatraju da je bolje negdje drugo uraditi....

bilo kako bilo... ako si lose srece, koza ti osjetljiva i 1000 nekih sranja...da ti na sterilnoj hirurgiji radi tattoo opet mozes imati komplikacije... a sto se tice tog nekog "razmisljanja" pred tetovazu...pa djeca se prave nerazmisljajuci a ne tetovaze...

svi navedeni astisti su vam ok...sad zavisi od musterije do musterije kakvi su zahtjevi, kakva je koza....i kako brinete o njoj nakon toga...

Profile  

PostPosted: 04. 01. 2009. 03:47 

ja furam hmemade tetovirani kirac ortaka fura

Profile  

PostPosted: 04. 01. 2009. 03:59 

Frau wrote:
ne znam vala...ja sam evo radila u Americi kod ovog tipa
http://www.dickcumminstattoos.com/

i nije nsita bolje neg u Sarajevu...cak je moram i ponoviti .... tako da..ta spika ne valaj u Sarajevu i BiH je supljak i nadrkanost pojedinih osoba koje smatraju da je bolje negdje drugo uraditi....

bilo kako bilo... ako si lose srece, koza ti osjetljiva i 1000 nekih sranja...da ti na sterilnoj hirurgiji radi tattoo opet mozes imati komplikacije... a sto se tice tog nekog "razmisljanja" pred tetovazu...pa djeca se prave nerazmisljajuci a ne tetovaze...

svi navedeni astisti su vam ok...sad zavisi od musterije do musterije kakvi su zahtjevi, kakva je koza....i kako brinete o njoj nakon toga...
AFERIM:P

Profile  

PostPosted: 04. 01. 2009. 04:19 

isuzbog ja već mjesecima skupljam hrabrost za ovu šta na glavu ide ararar. :(

Profile  

PostPosted: 04. 01. 2009. 05:04 

oprostite molim vas, drage kolege forumaši, htio bih si dati istetovirati penis, pa ako znate kakvu osobu ženskog spola da to radi, pošto je to, izgleda, jedini način da ga bilo kakva žena, makar na tih malo minuta, primi u ruku, da me o tome obavijestite.

kolega forumaš,
Shitpifter

Profile  

PostPosted: 04. 01. 2009. 07:28 

Meni je nas tip ovde koji je inace iz ZE uradio tetovazu od Kreatora s VR albuma al samo facu (jes da nisu boje zavrsene :mrgreen: ) uzeo samo $ 25 (al tetovaza izgleda haos za tipa kome sam ja bio mozda 10a musterija) inace bi me kostala kod njega $ 50 da je zavrsio (to bilo prije 4 godine) i ja otiso u tattoo shop s majicom da vidim koklo bi oni uzeli za to da obnove sve i da zavrse sa extra Kreator logo i tip bio ono , wow to izgleda super i uradicu ti to za $ 300 posto nisam vidio to jos...a jbg tetovaza je 10 cm sa 5 cm al puno boja i crta (ko sto znamo :) ) i ja ono kontam mogu ja cekat jos 4 godine da zavrsim tattoo za $ 25....i ovaj nas tip mi je radio sa primitivnim sparavama i nije se inficiralo a isto tako sam radio pirsing u njemackoj koji me pravo sjebo i pirsing ovde u USA koji imam 5 godina i funkcionise ok (na dosta tetovaza i pirsinga utice odrzavanje...ja radim u prilicno prasnjavim uslovima i pirsing i tetovaza su ispali odlicno i ne zalim $ 25 za tatto i $ 40 za pirsing :) )

Profile  

PostPosted: 04. 01. 2009. 09:02 

ti morgothe ko onaj jedan sa vratnika..."nije meni zao dat cenera za picke" :mrgreen:

jarane ja neznam jednog sto tetovira koji bio iscrto stencil za $25, $50 je minimum po satu i u najlosijim studijima ovdje...

Profile  

PostPosted: 04. 01. 2009. 15:33 

Morgoth1 wrote:
Meni je nas tip ovde koji je inace iz ZE uradio tetovazu od Kreatora s VR albuma al samo facu (jes da nisu boje zavrsene :mrgreen: ) uzeo samo $ 25 (al tetovaza izgleda haos za tipa kome sam ja bio mozda 10a musterija) inace bi me kostala kod njega $ 50 da je zavrsio (to bilo prije 4 godine) i ja otiso u tattoo shop s majicom da vidim koklo bi oni uzeli za to da obnove sve i da zavrse sa extra Kreator logo i tip bio ono , wow to izgleda super i uradicu ti to za $ 300 posto nisam vidio to jos...a jbg tetovaza je 10 cm sa 5 cm al puno boja i crta (ko sto znamo :) ) i ja ono kontam mogu ja cekat jos 4 godine da zavrsim tattoo za $ 25....i ovaj nas tip mi je radio sa primitivnim sparavama i nije se inficiralo a isto tako sam radio pirsing u njemackoj koji me pravo sjebo i pirsing ovde u USA koji imam 5 godina i funkcionise ok (na dosta tetovaza i pirsinga utice odrzavanje...ja radim u prilicno prasnjavim uslovima i pirsing i tetovaza su ispali odlicno i ne zalim $ 25 za tatto i $ 40 za pirsing :) )

tako to bude...ja sam izvalila 300 dolara za tetovazu koju cu morati ponoviti... :cry:

Profile  

PostPosted: 04. 01. 2009. 15:42 

jedan moj jaran tetovira za 10 km mašinocom od patentke i elektromotora, samo što je to teotofiranje nakon čefga imate štetovažu.

Profile  

PostPosted: 04. 01. 2009. 15:53 

shitpifter wrote:
jedan moj jaran tetovira za 10 km mašinocom od patentke i elektromotora, samo što je to teotofiranje nakon čefga imate štetovažu.

jel brada? hahahaha

Profile  

PostPosted: 04. 01. 2009. 15:58 

neka fala takvih sam dobijao i dzabe :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 04. 01. 2009. 16:23 
Moderator

jadniče, jesi li ti prepravio onu svoju grozotu od tetovaže na gornjoj ruci? ne valja te vidit s onim... :razz:

ja koliko sam vidio onaj cober zna svoj posao, a i ako neko bolje radi, makar i u Tuzli, jebeš pare, ima da bude najbolja, koliko god dao.
samo vala neb' spao na to da radim logo i covere bendova, nisam plaćen nit sam prostor za reklamu, al ima nas svakakvih.

monstruozno! :mrgreen:

Image

Profile  

PostPosted: 04. 01. 2009. 17:06 

nisam, ustvari neznam stas ti vidio, bilo je prvobitno, pa drugobitno, sad bi moglo barem 16 bita da bude upaljeno kad se radi haha

imam jednu novu doduse...

Profile  

PostPosted: 04. 01. 2009. 17:55 
Moderator

stari serator wrote:
nisam, ustvari neznam stas ti vidio, bilo je prvobitno, pa drugobitno, sad bi moglo barem 16 bita da bude upaljeno kad se radi haha

imam jednu novu doduse...

sjećam se da sam predzadnji/zadji put vidio neku baš grozotu, na desnoj ruci, vjerovatno prva ta, pa si je kasnije malo popravio. sad jel išta bolje...ti reci :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 114 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]