VeÄeras sam se samouvjereno odluÄio da djevojci pružim neÅ¡to novo, neÅ¡to divlje i odluÄih da je odvedem u kino. Igra ''Sumrak'' u Apolu. ReÄe mi cura da je to film raÄ‘en po serijalu bestseller knjiga koje su trenutno jako popularne i kako je sve njene prijateljice tjeraju da to Äita, Å¡to ona kategoriÄki odbija (pametnica, rodi maaaajka) jer ima pametnijeg posla kao Å¡to je recimo nabijanje prosjeka u Å¡koli. Trenutno ga diže na 5.1.

Uglavnom, sjedamo mi u kino, iza nas tri para, jedan par konstantno drma Äitav jebeni red stolica jer hrmpalija pokuÅ¡ava da se ljubi sa curom, da legne na nju, da je obgrli i da gleda film u isto vrijeme. Nemoguće za njega, a totalno jebeno nepristojno. Smiruje se u po frke i povremeno se javlja u nastavcima gledanja filma.
Twilight, odnosno kako su ga preveli, ''Sumrak'' je najveće jebeno govno od filma koje sam imao priliku pogledati u zadnjih, brat bratu, 5 godina, a pogledao sam nebrojeno mnogo NO BUDGET filmova. Radnje - nema. Ne postoji radnja. NIKAKVA. Dijalog - jebeni užas. Gluma - štaaaaaaaaaaaaaa???? NE ČUJEM DOBRO!!! GLUMU TRAŽITE??? JEEEL???
Posebnu pažnju moram obratiti na likove. Najkrvaviji lik, naravno - EDWARD CULLEN, Wampir. Da, WAMPIR, ne vampir. Zašto Wampir? Zato jer je ovo film za retardiranu LOL generaciju koja se slika po kupatilima i to sa visine iz maksimalno dva ugla.
Pa piÄka vam materina svima, jebem vam mater u usta, otkad je neko ko pije krv i ne vidi sunca 300 godina jebeni maneken za Teen/OK postera posut baby puderom po licu??? Vampiri treba da budu jebene zvijeri, a ne smaraÄi i super cool high school deÄki!!! To je problem Äitave jebene generacije, eto kakve vampire hoće - vampire koji su WAMPIRI, koji imaju puder po faci, kratku kosu, nabildano telo.
Film me takoÄ‘er nauÄio da Wampiri kad izaÄ‘u na sunce (da, da, da, mogu izaći, ali ne žele, saznat ćete zaÅ¡to u nastavku reÄenice!) imaju problem sa kožom, jer ona poÄne da dijamantski svjetluca kao da je nanesen novi Rise And Shine Maybelline sjaj za usne na istu, jebo vam pas mater u usta!
I tako dva sata gledamo kako se glavni Wampir Cullen i izabranica srca njegova protežu na travi, gledaju u oÄi, usput saznajemo da su Culleni (da, familija Äitava) VEGETARIJANCI meÄ‘u Wampirima jer piju samo životinjsku krv, onda se oni opet protežu po traWi, pa Edward glumi majmuna po granama, pa igraju bejzbola uz zvuke grmljavine jer tako kamufliraju jaÄinu svojih udaraca palicom...Bože, zaÅ¡to debilima dajeÅ¡ pare za produkciju ovakvog smeća???
Novi trend inspirisan ovom knjigom je mijenjanje prezimena na Facebooku u Cullen, tako mi izabranica srca moga reÄe. Majko mila. Ja bi mogao promijeniti prezime u Kulen, ako se svi slažete da podržim debilizam.
Vampiri su dotakli dno kace sa ovim izrodom od filma. Mogu tek misliti kakva je knjiga, pa ne bi je proÄitao, makar mi zadnje bilo, makar mi oÄni vid ovisio o tome.
LET THE RIGHT ONE IN je sjajan vampirski film. Ekranizacija mogu misliti koliko dosadnog serijala ublehaÅ¡kih knjiga gdje su vampiri Wampiri, gdje svjetle kao dijamanti, piju životinjsku krv i igraju bejzbol dok pokuÅ¡avaju izgledati cool trÄeći ko majmuni uz stabla nisu vampiri, nego debilizam za debilnu omladinu.
Joooj, bacite napalm na Hollywood, jebo sam im sve u usta i onome ko pogleda ovo govno uprkos ovakvom finom objašnjenju i recenziji.