Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 13. 08. 2025. 22:21

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 104 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: Navike
PostPosted: 16. 02. 2009. 15:07 

dinko wrote:
Moondust wrote:
ne znam za prije
trenutno imam odvratnu naviku provjeravanja vrata, tj, najcesce kad trebam leci spavati, iako znam da sam zakljuco vrata 15 min ranije, ja ustanem iz kreveta, odem, otkljucam i onda opet zakljucam, i onda budem rahat,
doduse nisam vec neko vrijeme, valjda cu se odviknuti
hajmo konkretnije, imam odvratnu i jako losu naviku sto "grickam" nokte i usne, to je ono fkt, nesvjesno, najcesce kad ucim

to grickanje noktiju se zove ANIHOFILIJA, to je neuroloski poremecaj i navika u jednom.

to je OCD

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 15:27 

Moondust wrote:
Maja wrote:
Ja razdvajam kekse, Jafu npr. ,ne pamtim kad sam normalno pojela keks. :D

to ja zovem ćejf

Perjaš baklavu onako kako je složena !!! :lol:

Evo stara upravo odmrznula...odmah sam se toga sjetio...

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 18:37 
eh eh to, that's what i'm talkin' 'bout!

Bruno wrote:
dinko wrote:

to grickanje noktiju se zove ANIHOFILIJA, to je neuroloski poremecaj i navika u jednom.

to je OCD

mogul se rijesiti toga?
probo sam onaj trik iz psihologije, da svaki put kad to radim, da zapisem na papir, pa tako da samim tim uticem na to, al djaba kad je sve nesvjesno, najcesce kad ucim, mislim, uglavnom kad ucim

PostPosted: 16. 02. 2009. 18:46 

Moondust wrote:
probo sam onaj trik iz psihologije, da svaki put kad to radim, da zapisem na papir, pa tako da samim tim uticem na to, al djaba kad je sve nesvjesno, najcesce kad ucim, mislim, uglavnom kad ucim

NEMOJ UCIT :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 18:55 

pa iskreno nemam pojma, mislim, osim što su izgriženi nokti odvratni, to ti ne predstavlja neki problem u normalnom funkcioniranju. mislim, ako nemaš još kakvih manifestacija. ko moj frend koji je propustio stanicu od vlaka jer je moro riješit sudoku do kraja i tak. to je još dobro. ja nisam ni kužila da imam neke kompulzije dok mi nije muž u telefonskom razgovoru od pola sata izbrojao da sam oprala ruke 6 puta hahaha.
probaj skontat u kojim ti se situacijama javlja to, i probaj osvijestit pa sasjeć problem u korijenu. jer po meni to je nekakva manifestacija poluanksioznosti. stres. štajaznam.

meni su najbolji ljudi koji me mole da ih upozorim da prestanu grist nokte, i onda kad to napravim, pizde da koji im kurac stalno serem :lol:

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 19:00 

ps. samo serem, nemaš ocd : )

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 19:08 
Moderator

Moondust wrote:
mogul se rijesiti toga?

Nalakiraj nokte. Poštos metalac uzmi crnu.

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 19:16 
hehe ocam
morbid je najbolji :lol:
ma ne smeta meni, hajd sto je ruzno, nego kad konobar daje kusur poslije kafice, i ostavi na stolu, a ja neam noktiju da podignem :lol: :)

PostPosted: 16. 02. 2009. 19:36 

Moondust wrote:
hehe ocam
morbid je najbolji :lol:
ma ne smeta meni, hajd sto je ruzno, nego kad konobar daje kusur poslije kafice, i ostavi na stolu, a ja neam noktiju da podignem :lol: :)

u tom slucaju imas:

viewtopic.php?f=4&t=11731&hilit=prsten

i obzirom ono... valjda je cojk nasao do sada pa ga pitaj da ti proda ono.... preklinji na koljenima dok njegovo velicanstvo ne pristane da ti proda tu GOTIVNNOST dab ti mogao kupiti kovanice mislim ono :lol: :lol:

jebemu oca "POTARI IH" u ruku sa stola :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 19:51 
haha
a zajebano je i počešati se :lol:

PostPosted: 16. 02. 2009. 19:59 
@mundast

prvo prestani kupovat tariguz (wc papir) i budi ko pravi muslimn pa se peri rukom...
nakon sto se istrljas shakom po cmaru nemoj ni slucajno da je operes...
ako nakon tog zagrizes nokat nemoj mi se vise nikad obratit.

PostPosted: 16. 02. 2009. 20:11 
pa guza se bolan lijevom rukom pere
a sta cu s desnom :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PostPosted: 16. 02. 2009. 20:16 
e jebiga :mrgreen:
nema ti pomoci

PostPosted: 16. 02. 2009. 20:44 

imas onaj film cek.... Ukleta Ljencina... ono CRNI HUMOR RULA, Jessica alba ovo ono:D lik tako nije znao stace s rukom i udje mu SHEJCAN u nju i onda jebe okolo JHAHAHAHAHHAHAHAHHAH;A;D izvrsi egzocizam ruke:o ODI DO BUKOVICE hahahahhahaha:D

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 23:31 

navike? jedna od najgorih >>> index.php

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 23:50 

morbid wrote:
E ovako...

Ustanem jutros nakon sinocne havarije i jutarnje kafe kontam stab mogao strpat u zeludac...
Nakon dugog mukotrpnog razmisljanja otvorim frizider kad u njemu argeta - WOW, Argeta - mama se sjetila kupit nesto sem podravkine pastete BRAO!
Elen ejse skontam da bi mogao pojesti za dorucak par KRISKI PASTETE i nesto mi pade na pamet... pa u pizdu maternu nisma si namazao krisku ima sigurno preko 4-5 godina, moracu se polako prisjecati starih navika i upraznjavat ih:)

Koje su vase stare navike koje su vam prije bile svakodnevnica i kako se odnosite prema njima??
Navedite nesto sto vam je prije bilo normala a sada vam je npr. ofirno ili preglupo za uraditi i slicno ili jednostavno vam je drago ali niste koristili i radili duze vremena kao ja KRISKU:D

M kakava Argeta jebo te to,pa sad je podravkina bolja(uspout i moja stara fura podravku,valjda sto je jeftinija).

Meni je navika vec 7-8 godina da kad tek progledam i da zapalim cigaru...i taman da mi je zacepeljeno u grlu ja bi je zapalio...ruzno jbg..

tema JE glupa al jebga. Hvala unaprijed

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 23:50 

morbid wrote:
E ovako...

Ustanem jutros nakon sinocne havarije i jutarnje kafe kontam stab mogao strpat u zeludac...
Nakon dugog mukotrpnog razmisljanja otvorim frizider kad u njemu argeta - WOW, Argeta - mama se sjetila kupit nesto sem podravkine pastete BRAO!
Elen ejse skontam da bi mogao pojesti za dorucak par KRISKI PASTETE i nesto mi pade na pamet... pa u pizdu maternu nisma si namazao krisku ima sigurno preko 4-5 godina, moracu se polako prisjecati starih navika i upraznjavat ih:)

Koje su vase stare navike koje su vam prije bile svakodnevnica i kako se odnosite prema njima??
Navedite nesto sto vam je prije bilo normala a sada vam je npr. ofirno ili preglupo za uraditi i slicno ili jednostavno vam je drago ali niste koristili i radili duze vremena kao ja KRISKU:D

M kakava Argeta jebo te to,pa sad je podravkina bolja(uspout i moja stara fura podravku,valjda sto je jeftinija).

Meni je navika vec 7-8 godina da kad tek progledam i da zapalim cigaru...i taman da mi je zacepeljeno u grlu ja bi je zapalio...ruzno jbg..

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 23:51 

Bogomilian wrote:
morbid wrote:
E ovako...

ma da je BOGDO one stare argete... sjooooooooooooooooooo koja je ono dobrota bila:(

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 00:05 

eh pa stara je bila slovenska...ruku na srce kako su nam dali etiketu i da mi proizvodimo....breskurac je,sto narod reko.bolja podravka,bogomi.

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 00:36 
Moderator

shitpifter wrote:
Meni je navika da se pobijem svaki dan.

hoćeš reć pobjeć :razz:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 104 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]