Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 17:45

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 408 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Next
Author Message
 Post subject: Re: Pozeri
PostPosted: 01. 03. 2009. 17:50 

bas su kul :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 01. 03. 2009. 21:59 

jep :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 01. 03. 2009. 22:08 

ofc :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 02. 03. 2009. 23:13 

stari serator wrote:
ma nije ni nova generacija ba, i nemam ja nista protiv njih, cak cu im i pivu kupit, al oni s metalom veze nemaju, to je sve sto im zelim rec, oni su tu zalutali, ko ja da u dzamiju sutra krenem, nece slonce u lonce...

E vidis..
Nije toliko vezano specificno za ovaj post ali ja cu pricati iz licnog iskustva.
Ja sam jedan od te mlade generacije , znaci nemam neki strasan staz godina ali sa druge strane ne slusam metal od jucer.
Danas preferiram Black Metal , prije sam bio Thrasher i Deather.Ali nikad nista nije prevagnulo na jednu stranu kao tog dana kada sam upoznao Black Metal.
Hocu da ti kazem i danas volim poslusati stvari koje sam slusao prije , volim Thrash , volim Death.
Ali bit ovog posta je to , da ja nikada nisam imao prilike da slusam stvari Hronoloski mozda kao neka starija ekipa?
Mislim , prije sa jedne strane zbog svog ne znanja na odredenom podruciju i kategoricne zablude u pocetcima "karijere blek metalca" nisam kontao Burzum?
Zasto?Zato sto nisam bio dovoljno naslusan definitivno , ali i zato sto sam prije njega cuo milion stvari kojima je on influence , plagijata krade i ostalih pizdarija.Sto me ostavilo u tom momentu da se zapitam sta je to tako specijalno na jednom Det Som Engang Var-u.Kada su svi ti fazoni vec videni , i kada sam ih vec cuo (Naravno , uz malo detaljnije studiranje shvatio sam sta je to ustvari Burzum).
Ne znam jel me bas shvatas , ali hocu da ti kazem da stvarno nije ista stvar kada si slusao Burzum 94 ili 2004.
Scena se neminovno mjenja , ljudi isto.Ja sam imao srecu da sam shvatio klasike i da imam privilegiju da uzivam u njima iako su izasli tada kada sam ja bio klinac.
A sumari ovog svega je da upravo vecina "pozera" pada u slicnu zabludu kao ja tada , zbog hronoloskog reda (ako on uopste moze postojati u necemu kao sto je muzika).
Danas ti je neminovno da ljudi upoznaju naravno COF I Dimmu prije Emperora,svakako.Zalosno je da se ljudi kletu u Amon Amarth , bilo sto drugo a ne kontaju ili nikada nisu upoznali jedan Hammerheart ili Twilight of the Gods.
Ali sada da su zato pozeri , vala bas i nisu.
Ignorancija je problem , jebe se meni da ti pravo kazem.Nebi slusao ovo da mi se ne svida.Ali ipak sa druge strane ne osudujem ljude koji ne razumiju stvari nego one koji ih kategoricno osuduju i odbacuju.Primjera je mali milion , vrijeme je takvo da se danasnji black metalci kletu u raznorazne novopecene bendove , a Under the Sign of Hell ili Pure Holocaust su im besmisleno drljanje.
Naravno govorim za sebe , ali neka historijska kategoricnost je makar meni bila potrebna da kao individua shvatim Black Metal.
Jebga , mozda i ja ne znam sta je muzika.Ali mislim da bi upravo najveci pozeraj bio da se pravim da znam ;-)

Profile  

PostPosted: 02. 03. 2009. 23:38 

dugo i jasno ;-)

Profile  

PostPosted: 03. 03. 2009. 00:19 
Moderator

Al' mi je najjače kako ovaj serator priča za sebe i stariju raju kako su "vauu jebate ja sam baja i ja sam true" a i sebe trpa tu ko da mu je 40, a ne 25, prkno pravo, balavac još :lol:

Profile  

PostPosted: 03. 03. 2009. 00:48 

furija wrote:
Al' mi je najjače kako ovaj serator priča za sebe i stariju raju kako su "vauu jebate ja sam baja i ja sam true" a i sebe trpa tu ko da mu je 40, a ne 25, prkno pravo, balavac još :lol:

ovo je fkt troo :lol: svaka cast

Profile  

PostPosted: 03. 03. 2009. 04:04 

nije poenta bit ozbiljan u slušanju muzike, poenta je da se mi zajebavamo.

meni je ok kad se neko nakinđuri i izgleda ko nakaza, ali mi je brate smiješno, i smijem se tome. i ja bi nosio majice i pečeve da ih imam gdje kupit ovde, ovo preko interneta mi smor i šuhveli.

pičke se svakako fataju na šupljak (naravno, ko zna), tako da nije bitno šta nosiš.

ja neam pojma šta ovaj post treba da znači. hahaha!

Profile  

PostPosted: 03. 03. 2009. 05:33 

furija wrote:

mars u kuhinju, idi pitu pravi...

Profile  

PostPosted: 03. 03. 2009. 09:55 

shitpifter wrote:

meni je ok kad se neko nakinđuri i izgleda ko nakaza, ali mi je brate smiješno, i smijem se tome. i ja bi nosio majice i pečeve da ih imam gdje kupit ovde, ovo preko interneta mi smor i šuhveli.

pičke se svakako fataju na šupljak (naravno, ko zna), tako da nije bitno šta nosiš.

niko se ne mora kinđurit nit nitko nikoga ne sili al pustite na miru nas koji to volimo... jebote subkultura koja se vlastitim obilježjima ruga...
(ne mislim tu na tebe ngo općenito ovako)...

Profile  

PostPosted: 03. 03. 2009. 12:33 

Shiteater black wrote:
shitpifter wrote:

niko se ne mora kinđurit nit nitko nikoga ne sili al pustite na miru nas koji to volimo... jebote subkultura koja se vlastitim obilježjima ruga...

Pa neko ko slusa tu muziku a kao smijesno mu to oblacenje i to sve, obicna je budala i nema pojma o cemu se tu radi 8) to je isto kad bi neki seljak slusao sabana, a srao ostalim seljacima: "vidi vas kakvi ste!" :razz:

Profile  

PostPosted: 03. 03. 2009. 12:35 

e baš to, o tome govorim... :)

Profile  

PostPosted: 03. 03. 2009. 15:53 

i ja isto ;-)

Profile  

PostPosted: 03. 03. 2009. 18:30 
Moderator

stari serator wrote:

Idi stavi killere u usta i baci se stropa na pod, a u pozadni "arraagahahagaaagrgr" iz kasetofona.

Profile  

PostPosted: 03. 03. 2009. 19:31 

idite se lijećiti :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 04. 03. 2009. 02:00 

Acronian wrote:
Shiteater black wrote:
shitpifter wrote:

Pa neko ko slusa tu muziku a kao smijesno mu to oblacenje i to sve, obicna je budala i nema pojma o cemu se tu radi 8) to je isto kad bi neki seljak slusao sabana, a srao ostalim seljacima: "vidi vas kakvi ste!" :razz:

niste mi upratili valjano. nije meni to smiješno da se tome podsmjehujem, već jarane ono smiješno kad neko pretjera, smiješno od srca, eto to. Na primjer, kako se ne smijat kad vidiš da neko ima probušen nos ono ko bik, il tako neka šemsa...

boli ba mene kurac kako ko izgleda, bitno je da ne pegla.

Profile  

PostPosted: 04. 03. 2009. 08:57 

jarane izbusen septum ima 90% moje raje ovdje, neki i nemaju drugog pirsa...koji je vama kurac bre brdjani?

fakat me podsjecate na likove koji zenu gledaju dok se kupa da se neb za klicu fatala...i onda je ogrnu u jebeni sator...mislim ono logika, kul je imat rasadnik insekata na glavi (svi koji imaju dreadove u biti imaju gnijezdo svakakvih bakcila) jer to imamo ja/moja raja, a nije kul imat komad metala u nosu...svasta...

rezonovanje iz mrtva kurca, ja nemam pirsa nikako i nikad ga necu imati jer mi nije furka, al da nekome spocitavam zbog toga mislim, haj da sam seljober/drvosjeca ko sto Nele rece al vi satro metalci/nekakva alternativa, pa jebogabogotac, fakat ste zalutali, ilmihal u ruke i nek vas allah izvede na pravi put...

Profile  

PostPosted: 04. 03. 2009. 09:08 

furija wrote:
stari serator wrote:

Idi stavi killere u usta i baci se stropa na pod, a u pozadni "arraagahahagaaagrgr" iz kasetofona.

gadno si me pogodila, necu moci nastaviti zivot nakon ovog pwn-a....

jesil upotrijebila sve tri mozdane celije da tu "uvredu" sastavis?

Profile  

PostPosted: 04. 03. 2009. 12:11 

stari serator wrote:
jarane izbusen septum ima 90% moje raje ovdje, neki i nemaju drugog pirsa...koji je vama kurac bre brdjani?

fakat me podsjecate na likove koji zenu gledaju dok se kupa da se neb za klicu fatala...i onda je ogrnu u jebeni sator...mislim ono logika, kul je imat rasadnik insekata na glavi (svi koji imaju dreadove u biti imaju gnijezdo svakakvih bakcila) jer to imamo ja/moja raja, a nije kul imat komad metala u nosu...svasta...

rezonovanje iz mrtva kurca, ja nemam pirsa nikako i nikad ga necu imati jer mi nije furka, al da nekome spocitavam zbog toga mislim, haj da sam seljober/drvosjeca ko sto Nele rece al vi satro metalci/nekakva alternativa, pa jebogabogotac, fakat ste zalutali, ilmihal u ruke i nek vas allah izvede na pravi put...

ako i mene trpas tu, jer sam spomeno pirs, onda moram da ti odgovorim jos 1x, posto il ne citas sta pisem ili se onako glupiras bezze... meni ne smeta ni pirsing niti ista drugo, ali mi je pozeraj kada je neko "nadzidzan", a nema pojma o muzici i o tome sta slusa itd... ono gore sto sam napiso nit je 2-smisleno, nit je ikaka metafora i lako se moze razumjeti na sta sam mislio...

ukoliko nisi mene trpo medu ove, onda ignorisi ovaj post.. :)

jebo mater, ne znam kad sam vako rano usto...

Profile  

PostPosted: 04. 03. 2009. 14:48 

stari serator wrote:

jarane jesi ti libijac slabouman?

ne kažem ja ni da je to pozerluk, a ni da mi smeta,već samo da je smiješno, kontaš haveru?

dredovi mi nisu smiješni, jebiga. ako već gledaš tom logikom, nemoj se smijat ni papcima kako izgledaju, jer i oni samo furaju svoju furku.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 408 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]