PoÅ¡to vidim da se spominju Rapa Nui, Motherpig i Marginalac, ali i ja, odluÄih da se javim i da kažem Å¡ta znam.
NEMAM POJMA NI O ÄŒEMU.Moje jedino saznanje je sljedeće: Alex iz Evadinga je ganjao neÅ¡to sa OpÅ¡tinom prije par mjeseci, to je bila priÄa rekla-kazala, odjednom, Dom Mladih upada u priÄu, daju nam prostor besplatno (NE MOGU DA VJERUJEM, onaj ko sluÅ¡a 202-jku zna koliko sam se nasrao u usta kompletnom timu tog mjesta od Suada Džinde, onog njegov portparola Dragolja koji ne zna beknut i ostalih), onda saznajem da su u jednoj prostoriji Corbansick, Motherpig, Rapa Nui i Marginalac Margarin, s tim Å¡to će nam se joÅ¡ neki bendovi naknadno pridružiti. Znam samo da je ekipa Rapa Nui/Motherpig/Marginalac većinu opreme dala za tu prostoriju.
Kako se upada - nemam pojma. Meni je samo reÄeno da donesem sliku i kopiju liÄne.
Zvao me Boris (Grind Bastard), pitao kako Å¡ta, ovo sam mu sve rekao. Ja sam ionako iz cijelog života iskljuÄen otkako sam se vratio sa ove turneje, tek sad skontah koliko svirki ima u junu i Å¡ta sve trebam uraditi za te svirke
UDBA je bila UDBA kad su svirali Soba 403, Invaginator, Rapa Nui, Kursk i ta ekipa, dakle od 2004-2006. Od tada, nit je UDBA funkcionisala kao UDBA, nit je to bila sjena od UDBE. To je bila jedna sjajna ideja koja se nije održala jer smo govna.
Obećajem da ću se raspitati u narednih par dana o svemu i da ću obavijestiti sve vas ovdje, i ja sam žestoko protiv namještanja i sranja, svi zaslužuju isto. Jedino što ja ne bi dopustio da mi se Che ROKERI okupljaju dole.