Ghita wrote:
bloodflood wrote:
Ghita wrote:
a ti cuclaj Batku kad ga voliš
možda ti da ulogu u onoj fantastiÄnoj seriji Sex i selo
ko kaze da ga volim?
i kakve veze ima sad jel smijesna serija, il je sranje, sa coekom? coek je raja... cu "toboze nekim humanitarnim akcijama"....ajde ba, ti kad organizujes barem 1, kaku god, onda se javi, pa nesto seri, dotad, odjebi i nijedne vise

.
batko je sirovina
i folirant žešći. zna vrlo dobro kako ljude prevesti žedne preko vode
nije samo emerika zezao već i više njih. pogotovo onu ajlu iz big mama house
ajla jeste debela ALI KOJI JE KU*AC ON??
PUCA BETON KAD HODA A ON UHVATIO DA PODJEBAJE AJLU
E TO JA NE VOLIM KOD NJEGA ŠTO NALAZI LJUDE KOJI NISU BAŠLIJEPI I ZEZAJUĆI NJIH PRIKUPLJA BODOVE KOD BUDALA (GLEDAOCA)
KAO ON JE FACA NEKA........FUJ
JAKO JADNO I ZATO BIH GA BILA A NE BIH MU DALA PLAKATI
ja koliko sam imao priliku gledati covjeka na TV i to, rekao bih da je bas normala i ona stara sarajevska raja, koja se zajebaje na tudi, ali isto tako i na svoj racun! to sto vecina vas to ne konta je sasvim druga prica. on se zajebaje na nekakv normalan nacin, a ne s tim da nekog uvrijedi ili nesto (bar kolko sam ja vidio, iako ne pratim previse TV itd...). isto tako koliko sam vidio, lik ismijava papanluk, kic i raznorazne "estradne licnosti", koji do juce nisu znali se hljeba najest kako treba, a preko noci su postali neke "zvijezde" i "elita"/poznate licnosti na TV ekranima

). po meni je on bas onako "coek iz raje", "naroda", sta li.. i pri zemlji, uopste nije "faca" nit "nafuran" il sta vec... mislim da je za obicni puk i obicnog coeka uradio vise nego ijedan politicar, vjerski "voda", i bilo ko od ovih mamlaza sa "estrade". ova novokomponovana "sarajevska raja" vjerovatno ne konta pola tih njegovih zajebancija, pa onda seru tako po forumima, sto sam imao vec prilike citati. ako nista, covjek je humanista i 1. "skace" kad treba kome sta pomoc, evo primjer je onaj mali Vedad.
btw, necu vise da raspravljam, ja reko sto sam imo.