macke su zakon. imam ogromnog orange macora, jednookog, garfield pravi

ne mogu sad postavit sliku, nekad mozda....
ne kontam ove mackomrzce, a pogotovo "argumente". pas je vjernija zivotinja, osjecajnija a samim tim i tuplja, tj. gluplja. ne bukvalno, ima mozda vecu inteligenciju, al sto neko nedavno rece, koji ce mi kurac emocionalno sjebana zivotinja. ker koji ce se pokunjit kad ga mrsnes jer ti smeta. nepotrebno skroz, macki mozes jebat sve po spisku, ona je ista prema tebi. voli se mazit, jest, spavat, igrat se... beton kucni ljubimac.
neko spomenu i neke komplexe kod mackoljubaca, ja bi prije rekao da ih imaju ovi drugi. il neki nesretnici koji traze prijatelja u zivotinji, neku vjernost bla bla. a da ne pricam o komplexima ovih ljubitelja pitbulova i toga.... ne mislim obicnih ljubitelja i ja volim pse, samo vise volim macke puno, nego ovih sto svrsavaju sto imaju psa koji moze prevrnut auto, zaklat konja itd.... takvi obicno i maltretiraju te zivotinje.
ja kad bi imao psa u kuci, volio bi imat nekog podobro velikog tornjaka, ili haskija... moze i neki vucijak kulerski. to je to... od onih malih gremlina se jezim, imao sam jednog i da ga nebi preklao, poklonio ga.... imao sam jos jednog flekija davno, zaboravio sam koja je rasa, ima one duge usi spustene, uzas, isto da je retardiran. ove borbene pse da ne spominjem.
macaka sam imao isto ko djete, raznoraznih. sad imam tog ogromnog jednookog garfilda, zakon, jedva ga dignem koliki je