samo lud ili bogat covjek kupuje tole bilo gdje osim u Kiseljaku.
al to je oftopicenje.
Alejandro wrote:
koje zatupljenje vlada kod ovih "Äru" metalaca il cega vec, to nije normalno.
jedini razlog sto ti mislis da je u pitanju "zatupljenje" kod "Äru" metalaca je to sto ti MISLIS da je nju brid vrsta mjesavina METALA i HARDKORA sa jos nekim uticajima. to ti dodje isto ko kad srbijanske turbo folk pjevacice stave house beat u pozadini i pocnu zavijat kako zavijaju. ovo malo blacenja koje "nju brideri" trpe od "old skulera" je nista koliko ljudi koji vole andergraund house muziku (ima i toga, vjerovo ti meni il ne!) blate turbo folk pjevacice koje KRADU MUZIKU IZ SUBKULTURE KOJU ONI POSTUJU VOLE I ZIVE da bi napravili SMECE.
nije u pitanju zatupljenje vec bijes sto se nju brideri, koji su nesto potpuno drugacije, neki skroz razlicit fol od tresha hardkora i panka - kote na rok planet forumu i jos daju sebi za pravo da budu, molim lijepo, uvrijedjeni i da brane muziku koju slusaju. halo ba, koga boli kurac sta vi volite. ovo je rok planet, prvo i osnovno pravilo je da imam pravo rec da mrzim ono sto mrzim. sta ste se upalili koji kurac.

ja sam reko sta mislim i sta me sad peglate, odjebite od mene, dosadni ste i slusate sranje od muzike, niko vas ne shvata ozbiljno.