Knjaz AlekSS wrote:
ixxxa wrote:
likovi koji daju sebi za pravo da prosudjuju sta je losa furka a sta ne
izrael i republika srpska
4chan
Lose pojave:
WoW
Svi reality showsi
Americki fudbal
ragbi
baseball
Facebook
Sve moguce reklame na domacim televizijama, pogotovo za deterdzente.
I naravno
ixxxaZnaci boli me briga za republiku, drzavu federaciju... jebe mi se za to. Ali kao svaki covjek na planeti volim svoju domovinu. Zato, jebi se ixxxa.
jebi se ti nindja.
tvoja domovina je BiH, podjela na federaciju i republiku srpsku je separatisticka politika mafije u politickom vrhu i mazanje ociju ljudima. pitas li se koliko je dodo ili bilo koji drugi politicar ukro dok si ti bio zauzet svojim ogranicenim ispranomozgovskom pokusajem sukanja meni? da volis svoju domovinu BiH pitao bi se to i dosao do zakljucka da mogu toliko ukrast zato sto obican covjek vise ne moze ni upratit politiku pored toliko vlada, predsjednika, premijera i beskonacnih nivoa vlasti. federacija bih postoji zato sto se propali projekat rs jos uvijek odrzava u zivotu. nema rs-a - nema federacije, vec samo jedna cjelovita lijepa drzava u obliku srca na mapi, neispresijecana necijim poslovnim planovima uvijenim u omotac laznog patriotizma.
i da dodam samo: praaavo je losa furka kad je neko glup i ne konta poentu price vec se ufati za komad (jer vise i ne moze malim mozgom obradit) i sere ko da je sokratu profesor filozofije bio.