Addi wrote:
biafra wrote:
isto tako mi je Pero Defformero preglupa furka i ne vidim razliku između njih i hejvi metal pjesme Seke Alesić, ideja je ista.
daj ba abe... pero je metalac koji ismijava seljakluk, ono uz zajebanciju, dernek-provod sto andrej kaze. ova je otpjevala ovo jer joj je neko od menadzera rekao. vjerovatno trazeci malo vise paznje. ne znam kako ideja moze i slicna bit

prvo da budemo realni - ovo Sekino i Pero su ista vrsta muzike.
Pero se zaÄudio fenomenu turbo-folka koji je bezveze i napravio album-dva te muzike mijeÅ¡ajući je s rokaÄom. Seka Aleksić Äula bezvezni rok popularan i napravila rok pjesmu mijeÅ¡ajući je s turbo-folkom. možda jest nagovor menadžera, ali nije ni Pero bend za podruma, oni ovim materijalom traže samo pažnju i evo, dobili su je. nije ovo ozbiljna muzika, već muzika za Å¡iroke mase, za dernek, za spot, za...kontaÅ¡? metalci dižu
petecije da im se ne dira u svetinju, a ovamo sluÅ¡aju ovakve stvari. to isto kad neki džiber koji je latentni gej pokuÅ¡ava svojoj okolini da dokaže da nije gej, interesovalo to njih ili ne, il se men Äini, malo sam popio pa se ne mogu sabrat...

opet, Pero je nama inteligentan i zajebo je narodnjake i ljude koji sluÅ¡aju tu muziku koji nit su Äuli za njega nit ih boli kurac. Seku s druge strane takoÄ‘er boli kurac jer će se ta pjesma ionako zaboraviti iduće sedmice. njeni fanovi će se nasmijat, niko je neće ozbiljno shvatit i kud koji mili moji.
a metalci i dalje slušaju narodnjake. Pero Defformero i Nervozni Poštar iju iju